Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Ričardsons noslēdz līgumu ar "Chiefs"

Juris Miņins
Juris Miņins

Ričardsons noslēdz līgumu ar "Chiefs"
Barijs Ričardsons
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komanda Kanzassitijas "Chiefs" noslēdza līgumu ar savu šī gada drafta sestās kārtas izvēli - uzbrukuma spēlētāju Bariju Ričardsonu.

"Chiefs" vienībai šī gada drafta sestajā kārtā bija divas izvēles tiesības un Ričardsons tika izvēlēts kā pirmais.
Līguma sīkākas detaļas netiek izpaustas.

201 centimetru garais un 144 kilogramus smagais uzbrukuma bloķētājs (OT) Klemsonas universitātē aizvadīja 46 spēles, no kurām 45 uz laukuma izgāja komandas sākumsastāvā. Savas koledžu futbolista karjeras laikā viņš divreiz ir ticis iekļauts "ACC" konferences simboliskajā izlasē.

Šobrīd Kanzassitija ir noslēgusi līgumus ar trim no saviem 12 draftētajiem spēlētājiem. Ričardsons pievienosies ceturtajā kārtā izvēlētajam Vilam Franklinam un piektās kārtas izvēlei Brendonam Karram.

Taču galvenais "Cheifs" komandas uzdevums šajā starpsezonā ir noslēgt līgumus ar diviem pirmajā kārtā izvēlētajiem spēlētājiem - aizsardzīibas bloķētāju Glenu Dorsiju un uzbrukuma bloķētāju Brandenu Albertu.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com