Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Arizona zaudē Sietlai, taču saglabā līderpozīcijas

Arizona zaudē Sietlai, taču saglabā līderpozīcijas
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas kārtējā spēļu nedēļā līgas līderi Arizonas “Cardinals” ar 3:19 piedzīvoja zaudējumu pret esošajiem čempioniem Sietlas “Seahawks”, taču tas viņiem neliedza saglabāt līgas vadošās komandas godu.

Jau kopš iepriekšējās nedēļas līgā aktuālas bija runas par to vai Arizonas komanda spēs pierādīt, ka arī bez Kārsona Palmera ir vieni no pretendentiem uz visaugstākajiem sasniegumiem šajā sezonā. Tāpat tika vaicāts vai Sietla spēs saņemties un turpinās cīņu par iekļūšanu izslēgšanas mačos. Atbildes tika saņemtas vakarnakt.

Sietlas komanda saņēmās un kontrolēja visu spēles gaitu. Lai arī viņu sniegums uzbrukumā nebija spīdošs, aizsardzība izdarīja savu darbu, atļaujot oponentiem tikt vien pie trim punktiem. Lai gan nevar teikt, ka Arizonas aizsardzība bija vājāka kā citās reizēs, jo “Seahawks” saspēles vadītājs Rasels Vilsons tika apturēts pirms piespēles izdarīšanas septiņas reizes, kas šosezon ir lielākais rādītājs.

Abas komandas šajā spēlē uzbrukumu balstīja galvenokārt uz tiešajiem brīvsitieniem, jo tikai spēles pēdējā minūtē Rasels Vilsons spēja rezultatīvi asistēt Kūperam Helfetam, kurš arī uzstādīja gala rezultātu – 19:3. Interesanti, ka Arizonas komandai bija lieliska iespēja gūt piezemējumu spēles pirmajā pusē, taču Drū Stentona piespēli gala zonā nespēja noturēt Džons Brauns. Tāpat ir jāpiebilst, ka šajā mačā “Cardinals” bija spiesti iztikt bez pēdējo gadu labākā malējā uzbrucēja komandā, Larija Fitzdžeralda.

Šo Arizonas komandas neveiksmi izmantoja Jaunanglijas “Patriots”, kuri ar 34:9 pieveica Detroitas “Lions” un tādējādi panākot tādu pašu spēļu bilanci kā līderi, proti, 9-2.

Ja pirms nedēļas Jaunanglijas komanda visus pārsteidza ar lielisku uzbrukuma spēli pa zemi, tad šoreiz viņi bija lieliski spēlē pa gaisu, jo Toms Breidijs guva 349 jardus un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Tāpat spīdēja arī Legarets Blants, kurš atgriezās komandā pēc tam kā vasarā noslēdza līgumu ar Pitsburgas komandu, bet pēc pagājušā mača tika atlaists. Viņa kontā 78 jardi un divi piezemējumi.

NFL regulārā sezona, 12. spēļu nedēļas rezultāti

ViesiMājniekiRezultāts
ChiefsRaiders20:24
CardinalsSeahawks3:19
BrownsFalcons26:24
TitansEagles24:43
LionsPatriots9:34
PackersVikings24:21
JaguarsColts3:23
BengalsTexans22:13
BuccaneersBears13:21
RamsChargers24:27
DolphinsBroncos36:39
Redskins49ers13:17
CowboysGiants31:28
JetsBills
RavensSaints

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports


, 2014-11-24 19:22, pirms 9 gadiem
Visu cieņu Cards, bet rezultāts tiešām nepārsteidz, bez Palmera un Fica spēlēt Sietlā... Taisnības labad arī jāpiebilst, ka nedomāju, ka būtu daudz izredžu arī ar tiem abiem. Katrā ziņā diezgan droši var teikt, ka Sietla ir labāka komanda par spīti sliktākai bilancei. Arizonā gan vajadzētu būt krietni sīvākam mačam.
, 2014-11-25 14:25, pirms 9 gadiem
Nepieminēji Bekhema catch. Interneta vērtējumā tas esot līdzvērtīgs Kardašianas dibenam.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.