Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Barijs Simss pievienojas "49ers"

Juris Miņins
Juris Miņins

Uzbrukuma līnijas spēlētājs, brīvais aģents Barijs Simss ir parakstījis līgumu ar Nacionālās Futbola Līgas (NFL) vienību Sanfrancisko "49ers".

Barija Simsa aģents Kevins Vierra futbola portālam profootballtalk.com paziņoja, ka viņa klients ir parakstījis līgumu ar "49ers", taču sīkākas līguma detaļas netiek izpaustas.

Simsam, kurš pagājušajā sezonā sākumsastāvā aizvadīja visas 16 Oklendas "Raiders" spēles, ir pieredze spēlējot abās bloķētāja pusēs - gan labajā, gan kreisajā, taču par vietu "49ers" sastāvā viņam, visdrīzāk, būs jācīnās ar labās puses bloķētāju Jonasu Dženingsu.

"Mēs piekritām šim līgumam, jo "49ers" piedāvāja mazliet vairāk naudas kā citi", sava klienta lēmumu skaidroja Vierra, "bez tam Barijam nekur nebūs jāpārvācas. Viņam ļoti patīk Sanfrancisko."

Tāpat spēlētāja aģents atklāja, ka par Simsu bija interese no tādām komandām kā Sentluisas "Rams", Baltimoras "Ravens", Karolīnas "Panthers" un Ņūinglendas "Patriots".

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-24 16:31, pirms 16 gadiem
49ers vajag visus iespējamos pastiprinājumus, tik prestiža komanda kādreiz bija, bet tagad viena no līgas sliktākajām.