Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Arestēts Alabamas futbolists

Juris Miņins
Juris Miņins

Arestēts Alabamas futbolists
Džimijs Džonss
Foto: AP

ASV koledžu futbola čempionāta (NCAA) Alabamas universitātes centra aizsargs Džimijs Džonss ir aizturēts par kokaīna izplatīšanu.

Džimijs Džonss tika aizturēts pie kādas benzīna uzpildes stacijas par kokaīna izplatīšanu gan studentu, gan citu cilvēku vidū, bet līdz ko šī ziņa apstiprinājās viņš arī tika izlsēgts no skolas futbola komandas. Vēlākajā viņa mājas apskatē tika atrasti 10 grami kokaīna un vairākas ekstazī tabletes.

Kā ziņo policija, tad Džonss, kurš šosezon tika pārcelts uz aizsardžibas centru, lai gan pagājušgad spēlēja gan pussarga, gan malējā uzbrucēja poztenī, visai brīvi pārdevis narkotikas, taču no komandas biedriem to mēģinājis noslēpt. "Viņš negribēja, lai kāds no komandas biedriem par to uzzin", sacīja policijas narkotiku apkarošanas nodaļas pārstāvis.

Pagaidām nav zināms vai spēlētājs ir nolīdzis sev advokātu, taču zināms ir tas, ka pašlaik viņš atrodas cietumā un lai no tā izkļūtu viņam ir jāsamaksā drošības nauda 120000 ASV dolāru apmērā.

Alabamas universitātes komandas treneris Niks Sabans izslēdza spēlētāju no komandas. Jāpiebilst, ka šis nav pirmais gadījums, kad par likumpārkāpumiem tiek aizturēti, bet vēlāk arī izlēgti no vienības, Alabamas futbola komandas spēlētāji - gada sākumā šādi "iekrita" divi, nu jau bijušie, Džonsa komandas biedri.

"Pret šādām lietām nedrīkst būt sapratne, mēs nedrīkstam būt pielaidīgāki", sacīja Sabans, "es jau iepriekš teicu, ka pietiek, tātad tas arī nozmīmē, ka pietiek, situācija ir jālabo. Šādiem spēlētājiem ir jāpamet komanda!"

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-25 00:19, pirms 16 gadiem
''Hustler''