Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Foto: NFL 3. nedēļas labākie momenti

Ar Čikāgas "Bears" uzvaru pār Ņujorkas "Jets" noslēdzās Nacionālās futbola līgas (NFL) trešās spēļu nedēļas cīņas, Piedāvājam ieskatu spilgtākajos spēļu mirkļos.Foto: AP/AFP/Scanpix


, 2014-09-23 13:09, pirms 10 gadiem
laba nedēļa . steeleriem gan, kā jau teicu , sāpīga. Jarvis Jones uz diviem mēnešiem ārā, Ike Teilors ar apmēram, Ryan Shazier uz nedēļām 4-6. priecē . ka otrie nummuri ļoti labi nospēlēja, ka nākošās spēles ar nosacītiem pastarīšiem, UN James Harrison is back! ceru , ka mauks ne sliktāk kā Keisels, kurš tomēr labi velk tad , kad ir laukumā.
Treviss Kelsī. Foto: Zumapress/Scanpix

"Chiefs" vēl uz diviem gadiem pietur Kelsī, Eliots atgriežas Dalasā

Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienība Kanzassitijas "Chiefs" pagarinājusi līgumu ar balsta uzbrucēju Trevisu Kelsī, pagarinot līgumu ar savu bumbas ķeršanas zvaigzni uz divām sezonām par 34 miljoniem ASV dolāru.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".