Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Linčs atzīsies autoavārijas izraisīšanā

Juris Miņins
Juris Miņins

Linčs atzīsies autoavārijas izraisīšanā
Maršavs Linčs
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Bufalo "Bills" pussargs Maršavs Linčs plāno atzīt savu vainu kādas iepriekš notikušas autoavārijas izraisīšanā.

Maršavs Linčs ir kā viens no aizdomās turamajiem kādas autoavārijas izraisīšanā kas notika 31. maijā. Spēlētājs, braukdams ar savu Porsche Cayenne džipu kadā no Bufalo krustojumiem uzbrauca virsū sievietei, kura tajā brīdī šķērsoja ielu. "Bills" pussargs ne tikai nesniedza cietušajai palīdzību, bet arī aizbēga no notikuma vietas.

Tā kā Linčs līdz šim atteicās kontaktēties ar policiju, šīs lietas sakarā tika nopratināti vairāki citi "Bills" spēlētāji un kluba vadība. Tāpat ir zināms, ka automašīnā atradās arī citas personas, taču arī viņu identitātes spēlētājs netaisās atklāt.

22 gadus vecais Linčs, kuru "Bills" ieguva pagājušā gada jauno spēlētāju draftā, ar presi kontaktējas tikai ar sava advokāta starpniecību. Jaunākajā paziņojuma ir teikts, ka Linčs netaisās izvairīties no atbildības un jau tuvākajās dienās atgriezīsies Bufalo, lai personīgi piedalītos izmeklēšas noslēdzošajā posmā.

Savukārt Bufalo "Bills" komanda ir atteikusies komentēt izmeklēšanas gaitu un Maršava Linča likteni vienībā līdz tam brīdim, kamēr šīs lietas izmeklēšana netiks pilnīgi pabeigta.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com