Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Valkera lietā" parādās jauna informācija

Juris Miņins
Juris Miņins

"Valkera lietā" parādās jauna informācija
Džavons Valkers (pa labi) izklaidējoties pirmdienas vakarā.
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) spēlētāja Džavona Valkera piekaušanas lietā ir parādījusies jauna informācija, kas varētu atklāt spēlētājam uzbrukušo noziedznieku personības.

Oklendas "Raiders" malējais uzbrucējs (WR), ar smadzeņu satricinājumu un citiem nopietniem galvas un sejas savainojumiem, joprojām atrodas slimnīcā, taču tiesībsargājošās iestādes ir nākušas klajā ar jaunāko informāciju, kas varētu palīdzēt atrisināt šo lietu.

Policija atklāja, ka uzbrukuma laikā spēlētājs ne tikai tika smagi piekauts, bet viņam arī tika atņemta liela naudas summa un rotaslietas. Pašlaik izmeklētāji pārbauda visas iestādes, kurās NFL spēlētājs pirmdienas vakarā bija iegriezies. Līdz šim ir apzināti visi klubi un kazino, kur Valkers ir bijis, taču, pēc policistu teiktā, pirmdienas vakarā nekādu izsaukumu uz šīm iestādēm nav bijis.

Policija jau ir veikusi divas intervijas ar pašu spēlētāju un pēc tiesībsargu izplatītās informācijas Valkers ir izturējies brīvi, un ir sadarbojies ar izmeklētājiem.

Jāpiebilst, ka šī nav pirmā reize, kad Džavons Valkers iekuļas ielu nekārtībās. 2007. gada 1. janvārī, kad Valkers vēl pārstāvēja Denveras "Broncos" vienību, viņš bija liecinieks tam kā, pēc komandas biedra Brendona Māršala un viņa brālēna strīda ar vietējā kriminālā grupējuma locekļiem, Denveras darījumu centra rajonā tika nošauts cits viņa komandas biedrs Darrents Viljamss.

Oklendas "Raiders" vienība, ar kuru spēlētājs nesen noslēdza 6 gadu līgumu par kopējo summu 55 miljoni ASV dolāru, pašlaik apkopo visu informāciju saistībā ar šo incidentu un no komentāriem atsakās.

Saistītie raksti:
Aplaupīts NFL spēlētājs

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-18 12:30, pirms 16 gadiem
Anti-fans rakstīja: Šitādu bulli kāds var arī piekaut??


Barā jau visi stipri...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-18 12:36, pirms 16 gadiem
Hempo rakstīja: USĀ jau ar ir treniņbikšu izdzimumi


Domā mūsējie urļuki?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 12:57, pirms 16 gadiem
Kas ir ar tiem NFL spēlētājiem? Pārāk regulāri iekuļas nepatikšanās - abi Viki, Pekmens Džouns, divi pat miruši, tagad Volkers...

  +2 [+] [-]

, 2008-06-18 12:59, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Kas ir ar tiem NFL spēlētājiem? Pārāk regulāri iekuļas nepatikšanās - abi Viki, Pekmens Džouns, divi pat miruši, tagad Volkers...


Negribas jau nek0 sliktu teikt, bet apskaties no kurienes viņi nākuši un kas viņi ir... cilvēks dzīves laikā var viegli uztrenēt muskuļus, attīstīt prātu, taču ieradumus mainīt ir gandrīz vai neiespējami.

     [+] [-]

, 2008-06-18 12:59, pirms 16 gadiem
Kam tas ir izdevīgi?

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:08, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Negribas jau nek0 sliktu teikt, bet apskaties no kurienes viņi nākuši un kas viņi ir... cilvēks dzīves laikā var viegli uztrenēt muskuļus, attīstīt prātu, taču ieradumus mainīt ir gandrīz vai neiespējami.

Mjā, ''niggas'' no geto, nolaistiem rajoniem un gangsteru paradīzēm. NFL jau pilns ar tādiem džekiem un katrā ziņā viņu trakulība ir arī savā ziņā pluss tādā sporta veidā kā amer. futbols.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 13:12, pirms 16 gadiem
Anti-fans rakstīja: USA urļiki !


NU kāpē, mēs viņiem savējos arī varam uzdāvināt

  +1 [+] [-]

, 2008-06-18 13:14, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Mjā, ''niggas'' no geto, nolaistiem rajoniem un gangsteru paradīzēm. NFL jau pilns ar tādiem džekiem un katrā ziņā viņu trakulība ir arī savā ziņā pluss tādā sporta veidā kā amer. futbols.


Ja vien viņi visu savu trakulību enerģiju koncentrētu uz spēli laukumā, tad vispār būtu ideāli...
NBA jau arī itkā situācija ar kontingentu ir līdzīga, bet basketbols pats pa sevi ir "gudrāks" sporta veids, kur jādomā ir VISIEM un visur. Am. futbolā gan galvenais ir prātīgs treneru korpuss un spēcīgs, domājošs QB, pārējiem tikai jāpilda strikti noteiktas funkcijas, un vairāk "jāzpiež" tikai uz to kvalitatīvu izpildi (tb jātrenē muskuļi, ne galva).
Un vēl... kas interesanti... kas parasti iekuļas šādās nepatikšanās?
Es esmu novērojis WR dominanci... tb arī laukumā viņiem galvenais ir ir nevis domāšana, bet tas kā konkrētā laikā būt konkrētā vietā un tad joņot kā negudram, kamēr neapgāž...
Tas tā... Am. futbola "ēnas puse"...

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:21, pirms 16 gadiem
Taisnība tev ir. Runājot par WR tie tiešām daži labi eksemplāri, piemēram, Stīvs Smits no Panthers atgādina atpalikušu zālītes bliezēju. Tas pats Čads Džonsons arī tāds nedaudz traks, Giants varoņi Burress un Tairī arī īpaši gudru cilvēku iespaidu neatstāja. Tie ātrākie arī ir tie ņiprākie uz muļķībām.

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:31, pirms 16 gadiem
Neatceros kurā, bet tomēr liekas, ka pagājušā gada Streets&Smit's Pro Football yearbook, bija raksts par WR ampluā specifiku... galvenā raksta ideja bija - viņi nav normāli (visādos aspektos)... Un jau pirmajā rindkopā bija, manuprāt, precīzs visu (ja ne visu, tad lielākās daļas) WR raksturojums - narcisi...

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:37, pirms 16 gadiem
tā neko čalim pulkstenis

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:39, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Neatceros kurā, bet tomēr liekas, ka pagājušā gada Streets&Smit's Pro Football yearbook, bija raksts par WR ampluā specifiku... galvenā raksta ideja bija - viņi nav normāli (visādos aspektos)... Un jau pirmajā rindkopā bija, manuprāt, precīzs visu (ja ne visu, tad lielākās daļas) WR raksturojums - narcisi...

Jā, to var skaidri redzēt. Parasti viņi visi ir tādi bravurīgi, godkārīgi. Bieži vien QB izdara darba lielāko daļu, bet šie jūtas kā galvenie varoņi. Lai gan parasti viņi arī saņem lielāko komandas biedru atzinību un ārdās pēc TD, kāmēr QB parasti mierīgi apsēžas malā. Bet nu WR jau arī visbiežāk saņem tos trakos triecienus un kritienus.

  -2 [+] [-]

, 2008-06-18 13:40, pirms 16 gadiem
Džavons Valkers (pa labi) izklaidējoties pirmdienas vakarā.

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:43, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Jā, to var skaidri redzēt. Parasti viņi visi ir tādi bravurīgi, godkārīgi. Bieži vien QB izdara darba lielāko daļu, bet šie jūtas kā galvenie varoņi. Lai gan parasti viņi arī saņem lielāko komandas biedru atzinību un ārdās pēc TD, kāmēr QB parasti mierīgi apsēžas malā. Bet nu WR jau arī visbiežāk saņem tos trakos triecienus un kritienus.


Nu tas ka viņi tur baigos "pontus mētā" pēc TD vēl tā... NBA pēc alley-oop danka arī visa uzmanība tiek dankerim, nevis piespēlētājam.
Galvenais ir viņu attieksme pret spēli, komandu, savu vietu tajā un dzīvi kā tādu... T.O. pašnāvības mēģinājums izsaka daudz ko...

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:44, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nu tas ka viņi tur baigos "pontus mētā" pēc TD vēl tā... NBA pēc alley-oop danka arī visa uzmanība tiek dankerim, nevis piespēlētājam.
Galvenais ir viņu attieksme pret spēli, komandu, savu vietu tajā un dzīvi kā tādu... T.O. pašnāvības mēģinājums izsaka daudz ko...

TO tiešām mēģināja izdarīt pašnāvību? Kaut ko atceros, bet vai tā bija patiesība?

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:46, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: TO tiešām mēģināja izdarīt pašnāvību? Kaut ko atceros, bet vai tā bija patiesība?


Nu tabletes jau ēda (īstenību jau zin vien pats T.O.)... ja tas bija tikai "pī ār triks", tad tas ir vēl traģiskāk...

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:50, pirms 16 gadiem
Kādu brīdi viņam bija melnais periods (Romo būs bijis pie vainas ), bet nu ir savācies un atkal jau spēlēja augstākajā līmenī.

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:59, pirms 16 gadiem
Nash rakstīja: Džavons Valkers (pa labi) izklaidējoties pirmdienas vakarā.


Un kas tev te liekas dīvains?

     [+] [-]

, 2008-06-18 14:00, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Kādu brīdi viņam bija melnais periods (Romo būs bijis pie vainas ), bet nu ir savācies un atkal jau spēlēja augstākajā līmenī.


Nu protams, ka Romo vainīgs... Tikai ne T.O.

     [+] [-]

, 2008-06-18 14:06, pirms 16 gadiem
TO reiz teica, ka Romo nevajadzētu ņemt līdz uz spēlēm savu Džesiku Simpsoni (kā tad tādu var neņemt?!), jo viņa neļaujot Tonijam koncentrēties spēlei un līdz ar to arī viņš nevar parādīt labu sniegumu. Muļķīgs attaisnojums...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-18 14:12, pirms 16 gadiem
adidas rakstīja: nevis intervijas, bet noklausīšanās ..... bet nu sporta žurnālistiem kļūda piedodama


Pieļauju, ka oficiāli tā tas varētu saukties, bet vai situācija, kur viens jautā, bet otrs - atbild, nav intervija?

     [+] [-]

, 2008-06-18 14:15, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: TO reiz teica, ka Romo nevajadzētu ņemt līdz uz spēlēm savu Džesiku Simpsoni (kā tad tādu var neņemt?!), jo viņa neļaujot Tonijam koncentrēties spēlei un līdz ar to arī viņš nevar parādīt labu sniegumu. Muļķīgs attaisnojums...


Nu tieši tāpēc jau narciss...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-18 17:18, pirms 16 gadiem
camel 08 rakstīja: redzot tos regbistus,kādi kuiļi viņi ir,es šaubos,ka tādam var iedot pa bieti


Regbisti un amerikāņu futbolisti ne tuvu nav viens un tas pats...

     [+] [-]

, 2008-06-18 18:18, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Regbisti un amerikāņu futbolisti ne tuvu nav viens un tas pats...

Latvijas mērogā tā ir piedodama kļūda, bet nu vajadzētu ielāgot, ka tie ir 2 atšķirīgi sporta veidi.

     [+] [-]

, 2008-06-18 18:34, pirms 16 gadiem
arnis07 rakstīja: nu nedomāju ka bija 1 on 1

un diezvai tur bija 3 on 1 .... tur noteikti bija vairāk

     [+] [-]

, 2008-06-18 18:41, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Latvijas mērogā tā ir piedodama kļūda, bet nu vajadzētu ielāgot, ka tie ir 2 atšķirīgi sporta veidi.


Runa te nav pat par sporta veida atšķirībām, jo viņi abi ir cēlušies no futbola: Futbols-Regbijs-Amerikāņu futbols.
Runa ir par to, ka regbijā un am.futbolā spēlētāji pēc savas komplekcijas ir dažādi... tādus WR tipa sprinterus regbijā praktiski neredzēsi tāpat arī am.futbola aizsardzības spēlētāju komplekcijas regbisti būtu retums. tb regbija spēlētāji ir krietni masīvāki nekā daudzi am. futbolisti. (kaut gan arī ja ņem offensive line spēlētājus, tad daudzi regbisti ir kā sīkie... )

     [+] [-]

, 2008-06-18 19:25, pirms 16 gadiem
Nu jau ir jaunas ziņas - spēlētāju izrakstīja no slimnīcas un tagad atlabšanas process notiks mājās.