Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Lasvegasa iemaina Adamsu, padarot viņu par vislabāk atalgoto NFL uzbrucēju

Emils Ozerinskis

Lasvegasa iemaina Adamsu, padarot viņu par vislabāk atalgoto NFL uzbrucēju
Devante Adamss. Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu futbola pēdējo gadu spožākais malējais uzbrucējs Devante Adamss maiņas darījuma ceļā nonācis Lasvegasas "Raiders" komandā, kas NFL spīdekli atalgos ar piecu gadu līgumu 141 miljona vērtībā.

Amerikāņu futbola līdzjutējus aizvadītajā naktī pāršalca vēsts, ka NFL regulārās sezonas uzvarētāja Grīnbejas "Packers" aizmainījusi savu malējo uzbrucēju Devanti Adamsu uz Lasvegasas "Raiders". 29 gadus vecais bumbas ķērājs aizvadījis savu karjeras labāko sezonu, sakrājot 1553 piespēļu jardus un veicos 11 piezemējumus. Līgas MVP Ārons Rodžerss tādējādi palicis bez sava vienīgā uzticamā ieroča Grīnbejas "Packers" rindās, kamēr Adamss apvienojies ar savu koledžas komandas biedru un labāko draugu Dereku Karu, kura piespēles turpmāk ķers izcilais uzbrucējs.

Tā kā "Packers" par 150 miljoniem pagarināja Ārona Rodžersa līgumu, padarot viņu par vislabāk atalgoto saspēles vadītāju līgā, tad citiem izdevumiem pārāk daudz līdzekļu pāri nepaliek. Lai gan ziņots, ka arī "Packers" piedāvājusi brangi atalgot Rodžersa mīļāko mērķspēlētāju, tomēr uzbrucējs bijis aizvainots par franšīzes birkas piešķiršanu un pavēstījis, ka Grīnbejā vairs nespēlēs.

"Raiders" vienība allaž bijusi Adamsa sapnis, lai varētu spēlēt kopā ar savu saspēles vadītāju Fresno štata universitātes laikiem Dereku Karu. Plānots, ka Adams ar Lasvegasas vienību vienosies par līgumu 141,25 miljonu vērtībā, tādējādi malējam uzbrucējam kļūstot par NFL vēsturē vislabāk atalgoto savas pozīcijas spēlētāju. Maiņas darījumā "Raiders" nācās šķirties vien no pirmās (#22) un otrās kārtas drafta izvēlēm aprīlī paredzētajā jauno spēlētāju drafta ceremonijā.

Jāmin, ka pēc šīs maiņas par sertificētu "gaļas mašīnu" var dēvēt AFC Rietumu konferenci, kurā spēlē nesenā čempione Kanzassitijas "Chiefs", Raselu Vilsonu ieguvusī Denveras "Broncos", uzlecošās zvaigznes Dzastina Herberta uz priekšu vestā Losandželosas "Chargers" un Lasvegasas "Raiders" komandas.

Savu uzbrukuma ieroču arsenālu turpina stiprināt Super Bowl čempione Losandželosas "Rams", kas parakstījusi brīvo aģentu tirgū labāko pieejamo malējo uzbrucēju Alenu Robinsonu no Čikāgas "Bears". Iepriekšējā sezona visai Čikāgas komandai bija samocīta, bet pirms tam divus gadus Robinsons spēja sakrāt krietni virs tūkstots jardiem sezonā. Losandzēlosā Robinsons nopelnīs 46,5 miljonus trīs gados. Pagaidām brīvā aģenta statusā vēl ir otro krustenisko saišu traumu piedzīvojušais Odels Bekhems, kuru "Rams" gatavojoties paturēt.

Par divām finālistēm sacensībā par Dešona Vatsona kļuvušas Ņūorleānas "Saints" un Atlantas "Falcons". Vatsons pavēstījis Karolīnas "Panthers" vienībai, ka to viņš kā potenciālo nākamo darba vietu vairs neizskata. No cīņas par saspēles vadītāju izstājās arī Klīvlendas "Browns", kuras kvoterbeks Beikers Meifilds vakardien pieprasīja tikt aizmainītam. Tomēr Klīvlenda viņa velmi piepildīt nesteidz, jo spēlētājam spēkā vēl ir līgums uz vienu gadu un nu vairs nav pieejamo kvoterbeku tirgū nav nekas tāds, kas "Browns" komandu ļoti uzrunātu.

     [+] [-]

, 2022-03-18 09:44, pirms 2 gadiem
Moments kad tu domā,ka AFC West nevar kļūst vēl iespaidīgāks pirms šī treida
Labākais pieejamais WRD pēc Adamsa Robinsons ar paraksta līgumu pirms šī treida.Diez kurš tur bumbas no Rodžersa ķers

     [+] [-]

, 2022-03-18 09:47, pirms 2 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Moments kad tu domā,ka AFC West nevar kļūst vēl iespaidīgāks pirms šī treida
Labākais pieejamais WRD pēc Adamsa Robinsons ar paraksta līgumu pirms šī treida.Diez kurš tur bumbas no Rodžersa ķers
Džordanam Lavam nav daudz ko darīt, varētu gar maliņu paskriet.

     [+] [-]

, 2022-03-18 11:23, pirms 2 gadiem
Rodžers šo noteikti negaidīja, varbūt ar tiem pikiem izdosies ko iemainīt

     [+] [-]

, 2022-03-18 12:00, pirms 2 gadiem
Mosk Bekhems ?

     [+] [-]

, 2022-03-18 12:09, pirms 2 gadiem
kriteris rakstīja: Mosk Bekhems ?
Bekhems ar divreiz saplēstu krusteni divu gadu laikā vairs nav spēlētājs, kuram būtu jāpilda WR1 funkcijas. Viņš, visticamāk, ierindā parādīsies vien uz sezonas otro pusi, tādēļ Packers, kurai deg uzbrucēju situācija, neizskatās pēc reālas opcijas.
Vēl apstāklis, ka Grīnbeja ASV mērogiem ir ciems kaut kur dziļā tundrā - Odela dzīvesveids tam galīgi nepiestāv.
Ja būtu pagājušajā sezonā uz pēdējiem trīs mēnešiem pievienojies, lai pacīnītos par SB varētu saprast. Bet ilgtermiņā nez vai. Grīnbejai brīvos aģentus pievilināt ir grūti, allaž strādājuši caur draftu.

     [+] [-]

, 2022-03-18 12:26, pirms 2 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Rodžers šo noteikti negaidīja, varbūt ar tiem pikiem izdosies ko iemainīt
Baumas ka Rodžers to jau zinājis iepriekš. Bet fakts ka Rodžers parakstot savu super līgumu neatstāja pietiekami daudz cap space priekš Adamsa jebkurā gadījumā...

     [+] [-]

, 2022-03-18 14:16, pirms 2 gadiem
Pēc loģikas GB viennozīmīgi drafta jāizvēlas WR . No otras puses zinām , ka viņiem ar to loģiku … Interesanti vai par Lavu ir kāda interese darījumu tirgu , jo pieļauju ka ilgi aiz muguras Āronam sēdēt negribēs .