Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Aplaupīts NFL spēlētājs

Juris Miņins
Juris Miņins

Aplaupīts NFL spēlētājs
Džavons Valkers
Foto: AP

Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Oklendas "Raiders" malējais uzbrucējs Džavons Valkers ir nonācis slimnīcā pēc tam, kad viņam uzbruka nezināmi noziedznieki.

Valkers vakar tika atrasts guļot bezsamaņā uz kādas Lasvegasas ielas, pēc tam kā, acīmredzot, viņam bija uzbrukuši pagaidām nenoskaidroti noziedznieki. Spēlētājam ne tikai tika nodarīti miesas bojājumi, bet viņš arī tika aplaupīts.

Policijas pārstāvis Bils Kessels paziņojumā presei stāstīja, ka spēlētājs tika atrasts bezsamaņā guļot uz ielas ar smagiem miesas bojājumiem. Tāpat policists pavēstīja, ka spēlētājs atrodas vietējā medicīnas centrā un viņa veselības stāvoklis ir stabils.

Jāpiebilst, ka Valkers ar Oklendas "Raiders" vienību nesen noslēdza sešu gadu līgumu par kopējo summu 55 miljoni ASV dolāru, bet pirms tam, februārī, viņš tika atlaists no Denveras "Broncos" vienības.
Pagājušajā sezonā malējais uzbrucējs guva savainojumu, tāpēc nevarēja piedalīties visās komandas cīņās, taču nospēlētajās astoņās spēlēs viņš spēja veikt 26 ķērienus.

Atgādināsim, ka Džavons Valkers bija 2001. gada drafta Grīnbejas "Packers" pirmās kārtas izvēle. Viņa labākā sezona bija 2004. gadā, kad tika veikti 89 ķērieni, 12 piezemējumi un kopā atgriezti 1382 jardi, taču vēlāk viņš guva ceļgala savainojumu un 2005. gadā aizvadīja vien vienu spēli. 2006 gadā Džavons tika aizmainīts uz Denveru, kur spēlētājs veica 69 ķērienus, 1084 jardus un astoņus piezemējumus.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-17 13:04, pirms 16 gadiem
''Valkers vakar tika atrasts guļot bezsamaņā uz kādas Lasvegasas ielas''

Tagad darbs Grisomam un pārejai CSI komandai