Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Alabama sakauj LSU un kļūst par Nacionālajiem čempioniem

Juris Miņins
Juris Miņins

Alabama sakauj LSU un kļūst par Nacionālajiem čempioniem
Alabamas "Crimson Tide"
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī tika izspēlēta ASV Koledžu sporta asociācijas (NCAA) futbola pirmās divīzijas Nacionālo čempionu spēle jeb fināls, kurā, parādot lielisku spēli aizsardzībā ar 21:0 uzvarēja Alabamas "Crimson Tide".

Finālspēle, kurā tikās divas spēcīgākās ASV koledžu futbola komandas, LSU "Tigers" un Alabamas "Crimson Tide", tika paredzēta ļoti principiāla un kā pamatojums šādam apgalvojumam kalpoja ne tikai pats fināla fakts, bet gan tas, ka abas vienības nāk no vienas divīzijas (SEC) un regulārās sezonas laikā šīs abas komandas jau bija tikušās (toreiz ar 9-6 spēles pagarinājumā uzvarēja LSU).
LSU spēli uzsāka kā neapšaubāms ranga pirmais numurs, jo līdz šim sezonā nebija piedzīvojis nevienu zaudējumu, savukārt Alabamai, kuru daudzi eksperti uzskatīja par īsto mača favorītu un kuriem šis bija otrais fināls triju gadu laikā, bija jāpierāda un jāparāda, ka rudens mačā "Tigers" tikai paveicās.

Pati cīņa, pretēji šajā Kausu izspēles sezonā redzētajam, bija visai netipiska, jo rezultativitātes un uzbrukuma vietā šoreiz visa uzmanība tika aizsardzībai. Alabamas aizsardzībai. "Tas ir vienkārši neticami," pēc spēles sacīja "Crimson Tide" uzbrukuma līnija spēlētājs Barets Džonss, "mūsu aizsardzība šodien bija fantastiska. Tā bija labākā aizsardzība kādu es jebkad esmu redzējis. Viņiem izdevās izveidot labu spiedienu uz saspēles vadītāju, otrās līnijas aizsargi lieliski nostrādāja, kā arī ārējā aizsardzības līnija lieliski nosedza savus pretspēlētājus."

Jāsaka, ka apliecinājums Džonsa vārdiem bija ne tikai rezultāts uz tablo, bet arī LSU komandas iespētais uzbrukumā – kopā tika gūti vien 92 jardi (pret Alabamas 384 jardiem) un tikai piecas reizes "Tīģeriem" izdevās sasniegt pirmo "daunu".

Pati Alabama, jāpiebilst, uzbrukumā neuguņoja un savu pārsvaru panāca ar pieciem precīzi realizētajiem tiešajiem brīvsitieniem, bet punktu spēlei pielika Trenta Ričardsona 34 jardus tālais skrējiens, kas beidzās ar piezemējumu. Jāpiebilst, ka "Crimson Tide" komandai arī palīdzēja veiksme, jo viņiem izdevās bloķēt arī vienu LSU izpildīto tiešo brīvsitienu.

"Pirms spēles es komandai sacīju – jūs tiksiet vērtēti pēc tā kā pabeigsiet šo sezonu," sacīja Alabamas galvenais treneris Niks Sabans, "neskatoties uz neveiksmēm regulārajā sezonā, šeit ir svarīgs finišs."

Par mača vērtīgākajiem spēlētājiem tika atzīti Alabamas spēlētāji, uzbrukumā saspēles vadītājs A.Dž. Makkarons, bet aizsardzībā – otrās līnijas aizsargs Kortnijs Apšavs.

Jāpiebilst, ka šis SEC divīzijai bija astotais Nacionālo čempionu tituls un savus tuvākos sekotājus, Big 12 divīziju, viņi apsteidz par 6 uzvarām.

Atskatoties uz pārējām Kausu sezonas spēlēm, kā jau minēts, ir jāatzīmē augstā rezultativitāte ne tikai mazāk nozīmīgajās spēlēs, bet arī "lielajos" Kausos. Tā, piemēram, "Orange Bowl" spēlē Rietumvirdžīnija uzveica Klemsonu ar 70:33, bet Oklahomas štata universitāte bija pārāka pār Stenfordu ar 41:38. Pārējās divās BCS kausu spēlēs tika fiksēti šādi rezultāti – Mičigana uzveica Virdžīnijas tehnisko universitāti ar 23:20, bet Oregona bija pārāki pār Viskonsinu ar 45:38.

Atgādināsim, ka Viskonsinas komandu pārstāv arī latviešu izcelsmes futbolists Eriks Briedis, taču viņš šajā mačā uz laukuma neizgāja.

Savukārt otrs Amerikas latvietis, kurš spēlēja kausu spēlēs, Markuss Zuševics izgāja pamatsastāvā Aiovas "Hawkeyes" spēlē pret Oklahomas "Sooners", taču nespēja palīdzēt izcīnīt uzvaru, jo oklahomieši izrādījās pārāki ar 31:14.

Jāpiebilst, ka Zuševicam šī bija pēdējā sezona NCAA un jau aprīļa beigās viņu var izvēlēties kāda no NFL komandām. Pašlaik Markusam prognozē izvēli ceturtajā vai piektajā kārtā, atzīmējot, ka viņš ir starp 15 labākajiem šī gada drafta uzbrukuma līnijas spēlētājiem. Taču tāpat ir jāpiebilst, ka, kā atzīmē eksperti, Zuševics var uzlabot savu vietu draftā pēc NFL rīkotajiem pirmsdrafta fiziskajiem testiem.

Ar visiem NCAA futbola kausu spēļu rezultātiem var iepazīties šeit:

College Bowl Games - 2011-12 College Bowl Game...

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2012-01-10 12:19, pirms 12 gadiem
Nakts pagāja bezmiegā tāpēc nolēmu noskatīties spēli. Vēlos izveidot diskusiju ar raksta autoru par spēli un studentu futbolu. Manuprāt, šobrīd NCAA futbolā ir notikusi, vai vismaz ir kustībā spēles stila maiņa. Ja spēles pirmsākumos daudz netika izcelta saspēles vadītāja (QB) loma, vēlāk tā tika pamazām celta, tad šobrīd tas, kas notiek amerikāņu futbolā studentu līmeni, manuprāt, ir farss. Ja vel desmitgadi atpakaļ uzvarētāji parasti bija komanda ar labu aizsardzību vai ar saspēles vadītāju, kurš spēlē pēc profesionāļu (NFL) sistēmas. Tad tagad, šķiet, pēc pagājušā gada, kad nacionālo čempionātu uzvarēja Auburna ar (QB) [grūti viņu par tādu nosaukt] Newton, puse komandas no NCAA kurām skatos spēlēs, spēlē (scrambling) [latviski neiztūlokšu] saspēles vadītājs. Kāda gan ir perspektīva šiem spēlētājiem ja labākajā gadījumā (NFL) viņi būs kaut kas līdzīgs (FB) , jeb otrās šķiras skrējējam? Tas noved mani līdz šīsnakts spēlei. Iepazīstoties ar abiem sākuma saspēles vadītājiem [McCarron] un [Jefferson] uzreiz sapratu par kuru komandu fanošu kā arī man bija skaidrs jau iznākums. Man prieks, ka taisnība uzvarēja. Runājot par spēli. Visu izsķīra kura aizsardzība būs labāka nu un godīgi sakot Alabama dominēja. Luiziānai tā bija viduvēja, viņiem daudz izšķīra ka saspēles vadītājs nespēja izveidot spēli piemēram 0/7 [kopumā 2/12] 3 izspēles mēģinājumiem, nespēja tikt pāri 50 jardiem, metienu precizitāte, bumbas kontrole. Brīnos kā netika veikta saspēlnieka nomaiņa ja pat savi atbalstītāji [spēle notika Ņuorleānā, Luizianas štātā] sāka izsvilpt savu komandu. Manuprāt loģisks spēles iznākums.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-10 12:45, pirms 12 gadiem
Espozito123 rakstīja: Nakts pagāja bezmiegā tāpēc nolēmu noskatīties spēli. Vēlos izveidot diskusiju ar raksta autoru par spēli un studentu futbolu. Manuprāt, šobrīd NCAA futbolā ir notikusi, vai vismaz ir kustībā spēles stila maiņa. Ja spēles pirmsākumos daudz netika izcelta saspēles vadītāja (QB) loma, vēlāk tā tika pamazām celta, tad šobrīd tas, kas notiek amerikāņu futbolā studentu līmeni, manuprāt, ir farss. Ja vel desmitgadi atpakaļ uzvarētāji parasti bija komanda ar labu aizsardzību vai ar saspēles vadītāju, kurš spēlē pēc profesionāļu (NFL) sistēmas. Tad tagad, šķiet, pēc pagājušā gada, kad nacionālo čempionātu uzvarēja Auburna ar (QB) [grūti viņu par tādu nosaukt] Newton, puse komandas no NCAA kurām skatos spēlēs, spēlē (scrambling) [latviski neiztūlokšu] saspēles vadītājs. Kāda gan ir perspektīva šiem spēlētājiem ja labākajā gadījumā (NFL) viņi būs kaut kas līdzīgs (FB) , jeb otrās šķiras skrējējam? Tas noved mani līdz šīsnakts spēlei. Iepazīstoties ar abiem sākuma saspēles vadītājiem [McCarron] un [Jefferson] uzreiz sapratu par kuru komandu fanošu kā arī man bija skaidrs jau iznākums. Man prieks, ka taisnība uzvarēja. Runājot par spēli. Visu izsķīra kura aizsardzība būs labāka nu un godīgi sakot Alabama dominēja. Luiziānai tā bija viduvēja, viņiem daudz izšķīra ka saspēles vadītājs nespēja izveidot spēli piemēram 0/7 [kopumā 2/12] 3 izspēles mēģinājumiem, nespēja tikt pāri 50 jardiem, metienu precizitāte, bumbas kontrole. Brīnos kā netika veikta saspēlnieka nomaiņa ja pat savi atbalstītāji [spēle notika Ņuorleānā, Luizianas štātā] sāka izsvilpt savu komandu. Manuprāt loģisks spēles iznākums.
Studentu futbols tāpēc arī ir studentu futbols... Pro-style O drīzāk ir izņēmums, nevis likumsakarība. Taču, no otras puses, tieši tāpēc tas ir intersanti.

Man gan liekas, ka modi (tieši modi) uz scrambling QB, pirmkārt, "ieviesa" Tims Tībovs. Ņūtons tikai papildināja (arī Praiors) un šosezon Grifins turpināja. Bet pirms tam bija arī Trojs Smits.

NCAA ar šādiem QB var gūt panākumus, ir bijuši arī piemēri, tāpēc skolas izvēlas šādus spēlētājus (tiešām daudz). Jo ir daudz vieglāk spēli balstīt uz vienu superstāru nekā veidot sarežģītu sistēmu.

Ja runā par QB, tad tieši tas pats notiek NFL. Skatoties praktiski jebkuru spēli (pirmsspēles studijas), tāda sajūta, ka abas komandas spēlē tikai uzbrukumā, pie tam piespēļu uzbrukumā... . Neapšaubāmi QB loma arī pašā spēlē ir palielinājusies, taču pārhaipota tā arī ir. NCAA gadījumā vēl arī tiek meklētas jaunās zvaigznes, tāpēc tas ir VĒL traģiskāk.

Šādu QB vieta NFL? Ko runāja par Tībovu, ko par Ņūtonu? Viņi ir savās vietās... . Savukārt tādi, kas NCAA spēlēja "parezi", sēž tālā rezervē (piemēram, mans "draugs" Leinarts). Viss ir ļoti individuāli.

     [+] [-]

, 2012-01-10 13:34, pirms 12 gadiem
Mans viedoklis, ka šonakt uzvarēja tas qb, kas bija meistarīgāks pēc mana uzskata spēles izpratnē. Daudz jau smadzenes nevajag lai noķertu bumbu un skrietu kā auns vai ja labi redz, ka nekas nesanāks, atsviest kādam citam nabagam, savukārt no otras puses McCarren nevienu stulbu bumbas izspēli pa visu spēli neveica precizitāte piekliboja, bet viņš bija acīmredzami labāks par otru saspēlnieku. Nenoliedzu arī Saban nopelns ļoti liels.

Par Tebow es tev piekrītu. Bet manuprāt šie scrambling qb ir domāti tikai koledžām, jo nonākot NFL viņiem tāpat liek spēlet no kabatas, kas lielā mērā koledža iemācīto padara nevajadzīgu. Ja Tebow ir panācis savu šī brīža situācija ar lielu un grūtu darbu, tad runājot par Newton varu saderēt ar tevi uz 14 santīmiem, ka nekas no viņa nekad nebūs, tas, ka viņu vienu gadu vel nav atkoduši un asv mēdiju lielā publicitāte ļauj viņam izbaudīt augļus NU NEVINĒS VIŅŠ SUPERBOWL kā sākuma Qb vai arī es ziedošu savus zaudētos 14 santīmus labdarībai

Tālāk par uzbrukuma un komandu stiliem NFL. Ļoti izteiktas komandas kādas Tu minēji par uzbrukumu ir šobrīd patriots un packers, bet ko saki par tādām komandām kā ravens vai steelers, arī 49ers bez aizsardzības nekur nebūtu. Tā jau saka ka aizsardzība vinnē čempionātus, bet uzbrukums pāŗdod biļetes.

Runājot par tiem, kas sēž rezervē. Kā jau tas ir skaidrs komandas ir tikai 32 tātad ir 32 sākuma vietas. Vel diezgan svarīgi pareizajam qb ir nākt no kārtīgas tradīcijām pilnas koledžas. Nosauc vienu USC qb kursh pēdejo 10gadu laikā ir ko ievērojamu sasniedzis??? nu piedod atvaino bet tā nav īstā koledža ko visticamāk pierādīs nākamais "zvaigzne" Bārklijs [] vai par dievu jau nosauktais Roberts Grifins. James Jones no oklahomas viņus pārkodīs iekš NFL. Paskatīsimes, kas pēdejais ir nācis no Oklahomas - [Rams #8] uzvārds izkrita no galvas.

     [+] [-]

, 2012-01-10 14:21, pirms 12 gadiem
Espozito123 rakstīja: Mans viedoklis, ka šonakt uzvarēja tas qb, kas bija meistarīgāks pēc mana uzskata spēles izpratnē. Daudz jau smadzenes nevajag lai noķertu bumbu un skrietu kā auns vai ja labi redz, ka nekas nesanāks, atsviest kādam citam nabagam, savukārt no otras puses McCarren nevienu stulbu bumbas izspēli pa visu spēli neveica precizitāte piekliboja, bet viņš bija acīmredzami labāks par otru saspēlnieku. Nenoliedzu arī Saban nopelns ļoti liels.

Par Tebow es tev piekrītu. Bet manuprāt šie scrambling qb ir domāti tikai koledžām, jo nonākot NFL viņiem tāpat liek spēlet no kabatas, kas lielā mērā koledža iemācīto padara nevajadzīgu. Ja Tebow ir panācis savu šī brīža situācija ar lielu un grūtu darbu, tad runājot par Newton varu saderēt ar tevi uz 14 santīmiem, ka nekas no viņa nekad nebūs, tas, ka viņu vienu gadu vel nav atkoduši un asv mēdiju lielā publicitāte ļauj viņam izbaudīt augļus NU NEVINĒS VIŅŠ SUPERBOWL kā sākuma Qb vai arī es ziedošu savus zaudētos 14 santīmus labdarībai

Tālāk par uzbrukuma un komandu stiliem NFL. Ļoti izteiktas komandas kādas Tu minēji par uzbrukumu ir šobrīd patriots un packers, bet ko saki par tādām komandām kā ravens vai steelers, arī 49ers bez aizsardzības nekur nebūtu. Tā jau saka ka aizsardzība vinnē čempionātus, bet uzbrukums pāŗdod biļetes.

Runājot par tiem, kas sēž rezervē. Kā jau tas ir skaidrs komandas ir tikai 32 tātad ir 32 sākuma vietas. Vel diezgan svarīgi pareizajam qb ir nākt no kārtīgas tradīcijām pilnas koledžas. Nosauc vienu USC qb kursh pēdejo 10gadu laikā ir ko ievērojamu sasniedzis??? nu piedod atvaino bet tā nav īstā koledža ko visticamāk pierādīs nākamais "zvaigzne" Bārklijs [] vai par dievu jau nosauktais Roberts Grifins. James Jones no oklahomas viņus pārkodīs iekš NFL. Paskatīsimes, kas pēdejais ir nācis no Oklahomas - [Rams #8] uzvārds izkrita no galvas.
Tā teikt - spēles plāna specifika. Katra komanda izvēlas tādu stratēģiju kurā tā var vislabāk sevi parādīt. Jo viena lieta ir idejas treneriem un koordinatoriem galvā, cita - izpildījums (t.i., rekrutēšanas darbs). Ir jāstrādā ar to, kas ir.

HS līmenī šādi QB ir vēl izteiktāki, starp citu. Un kā no HS atnāk, ja viņiem vēl ir arī labi fiz.dotumi, tas arī nosaka viņu spēli.

Nu nevajadzīgu vai vajadzīgu nezinu, bet ir QB, kas ir pierādījuši, ka ar šādu stilu var spēlēt arī NFL. Vai izcīnīt titulus? Nu to mēs tuvākajā laikā arī varēsim redzēt.

Ņūtons... es neesmu viņa fans, nemaz un SB vinnēt... tas arī ir no tās sērijas, ka ir 32 komandas, bet čempions ir 1. Un pat ja šams spēlēs gadus 15, tad viņam ir palikušas vien 14 iespējas to izcīnīt... Taču te nav ne hokejs, ne basketbols, kurā 1 spēlētājs var izvilkt komandu.
Taču sporta pēc var derēt... es tikai paaugstinu likmes - lai iet 15 santīmi!

Packers ir ļoti neslikts QB (lai neteikt, ka labākais) un daudz laba (taču ne izcila) līmeņa WR (Āronam ir opcijas) + ne sliktāka aizsardzība. Tas pats ir NE. Breidijs un labi WR.
Savā laikā arī Cards līdzīgi spēlēja, tikai tur galvenie spēlētāji bija Fitz un Ankvans, kuri ļāva Vorneram "izvērsties" (bet te, protams, atkal stāsts par to, kurš ir galvenais QB-WR sadarbībā).

Niners, Ravens - nekādu iebildumu. Steelers gan nepatīk, bet tas citu iemeslum dēļ.
Uz labu aizsardzību ir ne mazāka bauda skatīties kā uz labu uzbrukumu.

Vienīgā kombinācija, kas man galīgi nepatīk, tā ir viduvēja aizsardzība un izeikts run uzbrukums (NFL tādu nav, bet NCAA gan tādu var redzēt).

Ievērojamu? Nu tā kā manā izpratnē ievērojams ir tikai SB un MVP tituls, tad nu grūti tiem USC nākas, bet nu Sančezs mēģina kko darīt. Taču man USC kkā nekad nav likušies interesanti.

Sems Bredfords. Dēļ Stīvena Džeksona spēles un vienas divīzijas dēļ ar ARI ir sanācis tā par viņu vairāk palasīt... pašlaik īsti vēl nevar pateikt, vai būs no viņa kkas ilgtermiņā vai nē, jo savainojumi un ne visai konkurētspējīgā komanda noteikti par labu nenāk.

     [+] [-]

, 2012-01-10 22:15, pirms 12 gadiem
Studentu futbols pagaidām tik ļoti neinteresē, tādēļ par to man ko bilst ir pagrūti, bet tā kā komentos lasīju šo to arī par NFL, tad vēlējos piemest savus divus centus.

Par Ņutonu - es nepiekrītu, ka viņš nekas nav. Sezonas sākumā - ok, māceja pats ieskriet endzonā, savākt daudz jardus un viss, kad pienāca redzone, tā vairs tik labi negāja, bet uz sezonas beigām viņš kļuva daudz labāks un arī komandai uzvaras nāca. Neapšaubāms rookie of the year. Starp citu, cik sezonas Rodžerss sēdēja uz beņķa pirms kļuva par starting QB? Es paaugstinu likmes uz 20 sant, ka tuvāko 10 gadu laikā Newton vinnēs SB, protams rushing TD rekordu priekš QB viņš vairs nemēģinās pārspēt - negribēs iet Vika pēdās ar daudzajām traumām.

Starp citu, par Rogers runājot, izskan runas, ka īstenībā viņš nemaz nav tik labs, jo Mats Flinns pēdējā regular season spēlē ar first string offence dabūja 6 TD, kas Rodgers vēl nekad nav bijis pa spēkam... Runā ka Rodgers is system QB ar monstrālu OL un ļoti labiem WR. Es gan tam līdz galam negribu piekrist.

Tad arī kopš pagājušā SB es negribu piekrist, ka aizsardzība uzvar SB, bet uzbrukums tikai pārdod biļetes. Tad jau Packers bija jāpaklūp uz Urlacher un Peppers. Un šogad Packers ir pēdējā vietā atļautajos jardos, bet vienalga bilance bija 15-1.

Nu tā. Starp citu, Juri, kādēļ vairs nav raxtu par NFL? Latvijā nevajag Tebowmania?

     [+] [-]

, 2012-01-10 23:01, pirms 12 gadiem
zeķturs rakstīja: Studentu futbols pagaidām tik ļoti neinteresē, tādēļ par to man ko bilst ir pagrūti, bet tā kā komentos lasīju šo to arī par NFL, tad vēlējos piemest savus divus centus.

Par Ņutonu - es nepiekrītu, ka viņš nekas nav. Sezonas sākumā - ok, māceja pats ieskriet endzonā, savākt daudz jardus un viss, kad pienāca redzone, tā vairs tik labi negāja, bet uz sezonas beigām viņš kļuva daudz labāks un arī komandai uzvaras nāca. Neapšaubāms rookie of the year. Starp citu, cik sezonas Rodžerss sēdēja uz beņķa pirms kļuva par starting QB? Es paaugstinu likmes uz 20 sant, ka tuvāko 10 gadu laikā Newton vinnēs SB, protams rushing TD rekordu priekš QB viņš vairs nemēģinās pārspēt - negribēs iet Vika pēdās ar daudzajām traumām.

Starp citu, par Rogers runājot, izskan runas, ka īstenībā viņš nemaz nav tik labs, jo Mats Flinns pēdējā regular season spēlē ar first string offence dabūja 6 TD, kas Rodgers vēl nekad nav bijis pa spēkam... Runā ka Rodgers is system QB ar monstrālu OL un ļoti labiem WR. Es gan tam līdz galam negribu piekrist.

Tad arī kopš pagājušā SB es negribu piekrist, ka aizsardzība uzvar SB, bet uzbrukums tikai pārdod biļetes. Tad jau Packers bija jāpaklūp uz Urlacher un Peppers. Un šogad Packers ir pēdējā vietā atļautajos jardos, bet vienalga bilance bija 15-1.

Nu tā. Starp citu, Juri, kādēļ vairs nav raxtu par NFL? Latvijā nevajag Tebowmania?
Uz 20 santīmiem? Šitajos trakajos laikos! Nu te jau sākas high stakes gambling.

NFL rakstu nav tāpēc, ka ieguldītais darbs un atdeve no tiem ir nekāda un, kā jau vienreiz rakstīju, lasījumu sakita ziņā jebkurš raksts par NHL savāc 10-20 reizes (švakākajā gaījumā 5 reizes) vairāk skatījumu nekā NFL. Nu nav man tik daudz laika, lai rakstītu par to, par ko šie lasītāji tāpat jau uzzina un pirms paša raksta publicēšanas.
Par galvenajiem notikumiem raksti būs tāpat, SB jebkurā gadījumā nepaliks nepamanīts.

Cerams, ka no nākamās sezonas situācija mainīsies, jo Zuševics, cerams, tiks NFL (drīzāk jautājums nav vai tiks, bet kādā komandā un cik daudz viņam ļaus spēlēt). Iespējams ar vienu amerikas latvieti iekš NFL atdzīvināt interesi izdosies.

P.S.
A studentu futbols ir interesants. Varbūt ne vienmēr kvalitatīvs vai PRO futbola fanam saprotams, bet interesants. Katrā gadījumā dažādāks + ar nākotnes NFL stāriem.

     [+] [-]

, 2012-01-11 04:01, pirms 12 gadiem
Es domāju newtons ir vince young 2.0

     [+] [-]

, 2012-01-23 12:37, pirms 12 gadiem
Alabama nemaz nebija pelnījusi spēlēt finālā, jo vienreiz jau bija pakāsusi LSU. Besī ārā tā balsošanas sistēma, kurā uzvar smukākais un populārākais.