Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Džonsons lielisks pret savu bijušo komandu

Juris Miņins
Juris Miņins

Džonsons lielisks pret savu bijušo komandu
Andrē Džonsons
Foto: AFP/Scanpix

Pateicoties Andrē Džonsona diviem piezemējumiem, Nacionālās futbola līgas (NFL) regulārās sezonas piektās nedēļas pirmajā mačā, viņa pašreizējā komanda Indianapolisas "Colts" ar 27:20 pārspēja viņa bijušo komandu Hjūstonas "Texans".

Indianapolisas komandai pirms šīs spēles bija diezgan liela nedrošības sajūta, jo jau otro maču pēc kārtas saspēles vadītāja pozīcijā spēlēja nevis Endrjū Laks, bet gan otrais numurs, veterāns Mets Haselbeks. Tomēr viņš, kopā ar citu pieredzes bagātu spēlētāju, Andrē Džonsonu, parādīja, ka gluži norakstāmi viņi nav.

Vispirms šī saikne, pirmajā ceturtdaļā, guva savu piezemējumu, kas uz to brīdi deva 10 punktu pārsvaru, kuru jau otrajā periodā Adams Vinatjeri ar vēl vienu precīzu sitienu palielināja līdz 13 punktiem.
Hjūstonieši šajā brīdī sāka savu atspēlēšanās kampaņu, kad arī bija precīzi brīvsitienā, bet piezemējumu guva Džalens Strongs. Tiesa, nekur tālu "Texans" netika, jo turpinājumā vairs neviena no komandām neizcēlās ar kādu izteiktu izrāvienu un abas vienības cīnījās līdzvērtīgi. Frenks Gors ienesa bumbu ieskaites zonā "Colts" labā, bet Strongs guva savu otro piezemējumu no Braiena Hojera piespēles.

Mača atrisinājums pienāca pēdējā ceturtdaļā, kad pie rezultāta 20:17 par labu Indianapolisai. Mets Haselbeks atkal ar piespēli atrada Andrē Džonsonu un viņš jau tad arī guva uzvaru nesošos punktus, pārspējot savu bijušo komandu, kurā talantīgais malējais uzbrucējs bija pavadījis savas karjeras labākos gadus un kopā aizvadīja 12 sezonas.

Interesanti, ka šajā spēlē abi Hjūstonas komandas saspēles vadītāji, Braiens Hojers un Raiens Malets pieļāva pa vienai pārtvertajai bumbai, kuras abos gadījumos nonāca Maika Adamsa rokās.

Pēc šī mača Indianapolisas komandai pirmo reizi šajā sezonā ir pozitīva uzvaru un zaudējumu bilance, jo pēc diviem zaudējumiem sezonas ievadā, viņi ir izcīnījuši trīs uzvaras. Savukārt Hjūstonas komandai šis ir jau ceturtais zaudējums sezonas piecās spēlēs.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...

     [+] [-]

, 2015-10-09 13:46, pirms 9 gadiem
Pārsteidzoši rezultatīva spēlē izvērtās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja