Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Tomam Breidijam sezona beigusies

Tomam Breidijam sezona beigusies
Toms Breidijs.
Foto: AP

Jaunās sezonas NFL līgas ievadspēlē pamatīgu triecienu saņēmusi Jaunanglijas "Patriots" komanda. Kādā no epizodēm savainojumu guva viena no kluba un visas līgas lielākajām zvaigznēm - saspēles vadītājs Toms Breidijs. Savainojums izrādījies tik nopietns, ka šosezon Breidijs laukumā vairs neizies.

31 gadu vecais Breidijs kreisā ceļgala savainojumu guva jau spēles pirmajā ceturtdaļā pēc sadursmes ar Kanzassitijas "Chiefs" aizsargu Bernardu Polardu. Pēc šī incidenta "Patriots" zvaigzne palika sēžot laukumā un no tā spēja noiet tikai ar komandas treneru palīdzību, dodoties taisnā ceļā uz ģērbtuvēm. Līdz spēles beigām Breidijs neatgriezās pat pie komandas rezervistiem. Uzreiz pēc spēles žurnālistiem neko noderīgu par notikušo neizdevās uzzināt ne no paša Breidija, ne komandas trenera Bila Beličika, tomēr vēlāk kļuva zināms, ka "Patriots" bez spēlētāja pakalpojumiem nāksies iztikt līdz sezonas beigām. Atcerēsimies, ka Breidijs pēdas traumas dēļ nepiedalījās nevienā pirmssezonas spēlē.

Breidija vietā laukumā pret "Chiefs" spēli turpināja rezervists Mets Kesels, kurš "Patriots" komandā četru sezonu laikā laukumā bija parādījies vien epizodiski, un arī, spēlējot Dienvidkalifornijas universitātes komandā, pārsvarā sēdēja aiz citu tagad NFL spēlējošu saspēles vadītāju - Kārsona Palmera un Meta Leinarta - mugurām. Spēlē, ko "Patriots" izdevās laimīgi uzvarēt ar 17:10, Kesels precīzi izpildīja 13 no 18 piespēlēm, kopā gūstot 152 jardus un vienu piezemējumu un pēc spēles izpelnoties komandas biedra Rendija Mosa uzslavas.

Tiek ziņots, ka "Patriots" komandā šodien uz pārbaudi ieradīsies Tampabejas "Buccaneers" pārstāvējušais, bet tagad brīvā aģenta statusā esošais Kriss Simss. Tomēr Jaunanglijai par viņu nāksies pacīnīties, jo saspēles vadītājs steidzami nepieciešams vēl vairākām komandām. Viena no tām ir... "Chiefs", jo arī viņu saspēles vadītājs Brodijs Kroils svētdien guva savainojumu. No ierindas uz vairākām nedēļām "izsists" arī Vinss Jangs no Tenesī "Titans".

Izmantotie resursi:
nfl.com

     [+] [-]

, 2008-09-08 22:41, pirms 16 gadiem
nu ir sezoniņa Patriots...

  -2 [+] [-]

, 2008-09-08 22:42, pirms 16 gadiem
Da Bears izcirta Coltus! Da Bears are goin all the way!

  -2 [+] [-]

, 2008-09-08 22:44, pirms 16 gadiem
Nu kaa taa var neiet!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-08 22:48, pirms 16 gadiem
Žēl ka ziņa pienāca tik vēlu,kautgan tika rakstīts ka par NFL būs vairāk rakstu šogad!Līdz ar šo traumu pagājušā gada čempioniem Patriots izredzes ir samazinājušās tikt playoff,tieši Patriots bija tie kuri pagājušogad bija 16-0!Ar Breidija traumu būs ļoti grūti!Runājot par citām spēlēm gribu uzteikt Chargers vs Panthers spēli kur pēdējā sekundē uzvaru izrāva Panthers par ko es nēsmu sajūsmā,Tomlinsons galīgi bija nekāds!Prieks par bijušo Chargers spēlētāju kurš Falcons sastāvā ieguva pirmo reizi savā karjerā virs 200 jardiem kā arī pārspēja klubam esošo rekordu,lieliska debija.Arī Jets uzvarēja Dolphins sīvā cīņā un Favres metiens 4th down bija fantastisks,un viņi nesita bumbu jo viņiem bija traumēti abi sitēji laikam kautkas tml.Arī Chiefs QB Croyle guva traumu un izskatās bēdīgi.

Cerams ka Chargers atgūsies jo zaudēt pēdējā uzbrukumā ir smagi un cerams ka līderis Merrimans nedabūs nopietnāku traumu,jo viņš ir jauns un viņa vietā es izlaistu šo sezonu bet nu kā viņš grib,Rivers labi sevi parādija un tik tiešām iespējams ši gada līderis Chargers,Tomlinsons kā jau teicu neredzams,Geits labi nospēlēja,nu nekas gaidu nākamnedēļas spēli,bet arī šodien ir divas spēlēs bet neviena komanda mani nesimpatizē!

     [+] [-]

, 2008-09-08 22:53, pirms 16 gadiem
polkadot - negribi ko tadu seit ik pa laikam iemest? es arii interesejos par NFL. esmu bish izbaudijis skatishanaas prieku.
Par Patriots pagajusho sezonu runaaju, reali jau tagad pofig, ka viniem bija 16-0, finaala vini zaudeja Manningam jaunakajam&Co taa kaa vienigais varu pateikti visu cienu par to 16-0, neko vairak.
Katra zinaa, tas ir butisks zaudejums, jo Breidijs labs speletajs.

  +3 [+] [-]

, 2008-09-08 22:54, pirms 16 gadiem
PolkaDot rakstīja: Žēl ka ziņa pienāca tik vēlu,kautgan tika rakstīts ka par NFL būs vairāk rakstu šogad!Līdz ar šo traumu pagājušā gada čempioniem Patriots izredzes ir samazinājušās tikt playoff,tieši Patriots bija tie kuri pagājušogad bija 16-0!Ar Breidija traumu būs ļoti grūti!Runājot par citām spēlēm gribu uzteikt Chargers vs Panthers spēli kur pēdējā sekundē uzvaru izrāva Panthers par ko es nēsmu sajūsmā,Tomlinsons galīgi bija nekāds!Prieks par bijušo Chargers spēlētāju kurš Falcons sastāvā ieguva pirmo reizi savā karjerā virs 200 jardiem kā arī pārspēja klubam esošo rekordu,lieliska debija.Arī Jets uzvarēja Dolphins sīvā cīņā un Favres metiens 4th down bija fantastisks,un viņi nesita bumbu jo viņiem bija traumēti abi sitēji laikam kautkas tml.Arī Chiefs QB Croyle guva traumu un izskatās bēdīgi.

Cerams ka Chargers atgūsies jo zaudēt pēdējā uzbrukumā ir smagi un cerams ka līderis Merrimans nedabūs nopietnāku traumu,jo viņš ir jauns un viņa vietā es izlaistu šo sezonu bet nu kā viņš grib,Rivers labi sevi parādija un tik tiešām iespējams ši gada līderis Chargers,Tomlinsons kā jau teicu neredzams,Geits labi nospēlēja,nu nekas gaidu nākamnedēļas spēli,bet arī šodien ir divas spēlēs bet neviena komanda mani nesimpatizē!

Kā tu tāds NFL eksperts nezini ka pagājšgad superbowl vinnjēja NY Giants

     [+] [-]

, 2008-09-08 23:08, pirms 16 gadiem
es domaju ka ar to pasu Pats var aizmirst par superbowl... bet nu nav launuma bez labuma+ tagad AFC bus daudz interesantaka jo iespejas ienemt Pats vietu paradas daudzam citam komandam, tai skaita new look Jets ar Favru prieksgala.
mans pirmas sezonas lielakas parsteigums, pie tam nepatikams- Colts zaudejums

     [+] [-]

, 2008-09-08 23:12, pirms 16 gadiem
jeeks rakstīja: Kā tu tāds NFL eksperts nezini ka pagājšgad superbowl vinnjēja NY Giants

Nu tas bija domāts AFC konferences čempioniem,nu bet tas tā starp citu!

     [+] [-]

, 2008-09-08 23:35, pirms 16 gadiem
nu manuprāt Patriots arī bez Breidija ir galvenie favorīti savā divīzijā. WR ir labi, RB ir labi un aizsardzība ir lieliska, tik secondary varētu labāku vēlēties. Protams par 16:0 nevar būt nekādas runas, bet domāju, ka gadījumā ja Kasels galīgi kkādus suņa murgus nesāks rādīt, tad ar Patriotiem vajadzētu būt visam kārtībā. Galu galā viņi spēlē vienā no vājākajām divīzijām un viņiem ir viens no vieglākajiem kalendāriem visā līgā.
P.S. Vakar padaudz pārsteigumu... Patīkamu jāatzīst... Vienmēr prieks, kad Colts zaudē... Un par Karolīnu arī prieks, man jau liekas, ka Delhommem šis būs labs gads, neskatoties uz nesen pārciesto traumu, viņam manuprāt ir viens no labākajiem WR sastāviem līgā.

     [+] [-]

, 2008-09-09 00:55, pirms 16 gadiem
Mjā, ļoti negaidīts un pārsteigumiem pilns sezonas sākums. NFL bez Breidija vairs nav tas pats NFL, kur nu vēl Patriots. Bet Kassels izskatās labs aizvietotājs. Katrā ziņā Pats spēks ir tik liels, ka arī bez Breidija viņi var sasniegt daudz.
Man kā Titans fanam vairāk uztrauc Janga trauma. Kollins gan arī ir labs QB, bet Jangs tomēr ir Titans seja un ar viņu uzbrkums ir daudzpusīgāks. Vismaz trauma nav tik nopietna kā Breidijam. Titans pret Jaguars uzvarēja pateicoties izcilai aizsardzībai, un savā ziņā, ar Kollinsu varbūt pat varētu uzlaboties uzbrukums tieši piespēļu ziņā, kas ir Titans vājā vieta. Tad jau redzēs, kas notiks nākamajā spēlē.
Chargers - Panthers mačs bija fantastisks. Nav komandas NFL, kuru es ienīstu vairāk par Chargers (visu cieņu PolkaDot). Tāpēc Delhommes pēdējais neticamais metiens bija man kā medus maize.
Bears man ir pārsteigums, pilnīgi cita komanda no iepriekšējā gada. Iespējams, Bears atkal var cerēt uz SB. Colts aizsardzība bija vāja, tā ka Colts varētu vairs nebūt starp favorītiem.

     [+] [-]

, 2008-09-09 06:58, pirms 16 gadiem
kaa jums var patikt tie patriots? es piemeeram breidiju ieniistu. nopietni.

     [+] [-]

, 2008-09-09 13:49, pirms 16 gadiem
Tiks arī bez Breidija palyofaa patriots, iemainīs kādu viduvēju QB no NFC un būs ok.