Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Henrijs gūst četrus piezemējumus un iznīcina "Jaguars"

Juris Miņins
Juris Miņins

Henrijs gūst četrus piezemējumus un iznīcina "Jaguars"
Deriks Henrijs
Foto: EPA/Scanpix

Pateicoties pussarga Derika Henrija lieliskajai spēlei Nacionālās futbola līgas (NFL) regulārās sezonas 14. spēļu kārtas pirmajā cīņā Tenesī "Titans" ar 30:9 pārspēja Džeksonvilas "Jaguars".

Tenesī "Titans" pussargs Deriks Henrijs šonakt nodemonstrēja vienu no spilgtākajiem individuālajiem sniegumiem visā NFL šajā sezonā, kopumā gūstot 238 jardus un četrus piezemējumus, tajā skaitā bumbu ieskaites zonā nogādājot gan pēc 99, gan 54 jardu veikšanas. Kopumā jāatzīst, ka pussargs ar Džeksonvilas aizsardzību, kurai kopumā šonakt bija ļoti daudz problēmu, lielākā no kurām – nespēja līdz galam veikt tvērienus, "darīja ko gribēja".

"Jaguars" uzbrukums arī nebija diez ko labāks, jo spēja gūt tikai vienu piezemējumu, lai gan viņiem bija arī citas diezgan labas iespējas palielināt savu punktu skaitu. Divi punkti arī speckomandu spēlētāja Leona Džeikobsa kontā, kurš pie sitiena atgriešanas ieskaites zonā apturēja Kameronu Batsonu.

Pievēršoties mača gaitai, tad Džeksonvilas komandai tikai mača ievadā bija iespējas mēģināt turēt līdzi mājniekiem, taču viņi neizmantoja iespēju gūt piezemējumu no ļoti labas pozīcijas, tad līdz ieskaites zonai bija palicis tikai viens jards, bet atlikušajā spēles daļā valdīja jau "Titans". Vienīgo piezemējumu Floridas komanda guva brīdī, kad rezultāts jau bija 30:2 Tenesī komandas labā.

"Titans" saspēlnieks Markuss Mariota spēli noslēdza ar vien 162 gūtajiem jardiem un vienu piespēli pretinieku rokās, bet "Jaguars" saspēlnieks Koudijs Keslers spēles beigās bija guvis 240 jardus un atdevis rezultatīvu piespēli. Tiesa, tāpat viņš četras reizes bija apturēts pirms piespēles izdarīšanas un vienreiz viņš arī zaudēja bumbu.

Jāpiebilst, ka Derika Henrija 99 jardu tālais skrējiens, kura laikā viņš tika galā arī ar trim aizsargiem, ar noslēgumu ieskaites zonā bija atkārtots garākais rezultatīvais skrējiens NFL vēsturē.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2018-12-07 11:01, pirms 5 gadiem
varbūt tomēr Anrī?!

     [+] [-]

, 2018-12-07 11:56, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: varbūt tomēr Anrī?!
Nē.

     [+] [-]

, 2018-12-07 14:27, pirms 5 gadiem
Man patīk NFL ar to, ka vienu gadu komanda ir top, nākamajā sezonā lejas gala komanda! Interesanti skatītājam gaidīt jauno sezonu!