Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pēc izgāztā sezonas sākuma "Dolphins" atlaiž galveno treneri

Juris Miņins
Juris Miņins

Pēc izgāztā sezonas sākuma "Dolphins" atlaiž galveno treneri
"Dolphins" īpašnieks Stīvens Ross un Džo Filbins.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Maiami "Dolphins", kuri sezonas pirmajos četros mačos ir spējuši izcīnīt tikai vienu uzvaru, ir paziņojuši, ka pārtrauc darba attiecības ar galveno treneri Džo Filbinu.

Maiami "Dolphins" sezonu sāka ar trim zaudējumiem četros mačos un pašlaik ieņem pēdējo vietu Amerikas futbola konferences Austrumu divīzijā. Vienīgā uzvara tika izcīnīta atklāšanas mačā, kad ar 17:10 tika pieveikti Vašingtonas "Redskins", taču arī šī spēle lika uzdot daudz vairāk jautājumu, nekā priecāties par rezultātu.

Lai mēģinātu izmainīt komandas virzības vektoru, "Dolphins" kluba vadība nolēma atlaist galveno treneri Džo Filbinu, kurš Floridas komandā strādā kopš 2012. gada. Tiesa, šajā laikā viņš ir izcīnījis vien 24 uzvaras, kas ir mazāk nekā 28 piedzīvotie zaudējumi.

Tāpat jau ir paziņots, ka Filbina vietā pagaidām strādās Dens Kempbels, kurš Maiami komandā strādā jau sesto gadu un bija izgājis ceļu no trenera-praktikanta līdz balsta uzbrucēju (TE) trenerim, jo savā spēlētāja karjeras laikā viņš pats darbojās tieši šajā pozīcijā, pārstāvot "Giants", "Cowboys", "Lions" un "Saints" komandas.

Jāpiebilst, ka Maiami komandā, kura ir viena no bagātākajām NFL komandām, spēlētājiem algās izmaksājot vairāk kā 150 miljonus ASV dolāru, kā tiek ziņots, ir arī problēmas un konflikti starp spēlētājiem un pirms iepriekšējā vienības mača, kurš norisinājās Londonā, aizsardzības spēlētāji pat atteicās spēlēt tad, kad savus metienus izdarīja Raiens Tanehils.

Tiesa, kā rāda NFL vēsture, tad reti kad, pārņemot komandu sezonas vidū, treneriem izdodas kardināli mainīt to sniegumu.

Nākošo spēli Maiami "Dolphins" aizvadīs 18. oktobrī tiekoties ar Tenesī "Titans" komandu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

Kāda uzvaru/zaudējumu bilace Maiami "Dolphins" būs atlikušajā sezonas daļā?

  • 2

  • 2

  • 4


     [+] [-]

, 2015-10-05 22:25, pirms 9 gadiem
Manuprāt, par agru! Tik un tā trenera maiņa neko nemainīs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-05 22:38, pirms 9 gadiem
maxim113 rakstīja: Manuprāt, par agru! Tik un tā trenera maiņa neko nemainīs...
Nu pēc sezonas ceturtās daļas nospēlēšanas, laikam, jau var izdarīt kaut kādus secinājumus, turklāt nebija jau tā, ka līdz šim viss bija forši. Filbins jau labu laiku balansēja uz atlaišanas robežas.

Mainīs vai nemainīs - gan jau, ka nemainīs, taču turpināt mocīties ar veco treneri arī nav nekāds labais variants.

     [+] [-]

, 2015-10-05 22:50, pirms 9 gadiem
Bet Jets gāja par labu tas, ka Smits pa seju dabūja haha

     [+] [-]

, 2015-10-06 09:47, pirms 9 gadiem
To komandu vajadzēja reformēt jau pēc Inkognito lietas.
Tā vietā viņi paņem Sū un cer uz pleiofiem.
Tādi paši idioti kā Redskins.