Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Sezona sākusies!

Juris Miņins
Juris Miņins

Sezona sākusies!
Koltons Brenans
Foto: AP

Vakarnakt ar ikgadējo "Hall of fame" spēli, kas šoreiz norisinājās starp Indianapolisas "Colts" un Vašingtonas "Redskins" vienībām, tika atklāta jaunā Nacionālās Futbola Līgas (NFL) sezona.

Debitants Kolts Brenans spēles otrajā pusē izdarīja divas piezemējumu piespēles, bet Matterals Ričardsons atgrieza 38 jardu pārķerto piespēli un izdarīja piezemējumu, kas Vašingtonas "Redskins" ļāva izcīnīt šīssezonas pirmo uzvaru pār novājināto Indianapolisas "Colts" vienību ar 30:16.

Spēli veiksmīgāk uzsāka vašingtonieši, kuri jau pirmajā ceturtdaļā spēja gūt piezemējumu, kad pēc Džeisona Kempbela piespēles ieskaites zonā ieskrēja Antvāns Randls Els. Uz šādu notikumu pavērsienu "Colts" spēja atbildēt ar Adama Vinatjēri 26 jardus tālu sitienu. Otrajā ceturtdaļā Indianapolisas "Colts" jau izskatījās labāk, jo veica piezemējumu (Onrea Džons, 30 jardu Kvina Greja piespēle) un izpildīja veiksmīgu sitienu pa vārtiem (24 jardi, Adams Vinatjeri), taču šajā ceturtdaļā neiztika arī bez starpgadījuimiem, jo pēc "Colts" debitanta Džeimija Ričardsa kļūdas bumba iekrita ieskaites zonā, kas deva vašingtoniešiem divus punktus.

Trešā ceturtdaļa sākās ar Indianapolisas "Colts" veiksmīgu sitienu pa vārtiem, taču tas arī bija pēdējais panākums "Colts" vienībai, jo tālāk sekoja divas piezemējumu piespēles bijušā Havaju salu augskolas saspēles vadītāja Coltona Brenana izpildījumā (piezemējumi - Moriss Mens, Markuss Meisons), bet ceturtās ceturtdaļas izskaņā Materals Ričardsons pārķēra Indianapolisas "Colts" piespēli un pēc noskrietiem 38 jardiem veica piezemējumu.

Šī bija pirmā pirmssezonas spēle, taču pārējās komandas, arī pašreizējie NFL čempioni Ņujorkas "Giants", savas pirmās spēles aizvadīs vien šīs nedēļas otrajā pusē no 7. līdz 11. augustam.

Izmantotie resursi:
nfl.com