Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Uzņemti jauni spēlētāji NFL slavas zālē

Juris Miņins
Juris Miņins

Uzņemti jauni spēlētāji NFL slavas zālē
Jaunie Slavas zāles iemītnieki
Foto: AP

Vakardien Nacionālā Futbola Līga (NFL) godināja savus izcilniekus un amerikāņu futbola Slavas zālē tika iecelti seši jauni spēlētāji, bet jau šonakt notiks pirmā pirmssezonas pārbaudes spēle, kas ir veltīta tieši šim pasākumam.

Šogad amerikāņu futbola Slavas zālē tika uzņemti seši jauni spēlētāji - ārējās līnijas aizsargs Freds Dīns, malējais aizsargs Darels Grīns, malējais uzbrucējs Arts Monks, malējais aizsargs Emits Tomass, centra aizsargs Andrē Tipets un bloķētājs Garijs Zimmermans.

Visinteresantākais spēlētāja ceļš līdz futbola Slavas zālei bija malējam aizsargam Emitam Tomasam, kurš, lai arī nebija draftēts prata pierādīt un parādīt, ka spēj būt lielisks spēlētājs, jo pašlaik viņam pieder visu laiku ceturtais labākis, bet Kanzassitijas "Chiefs" visu laiku labākais, rezultāts malējo uzbrucēju pārķerto piespēļu ziņā (58), 1974 gada sezonā viņš bija labākais piespēļu pārķērējs visā līgā, jo pārtvēra 12 piespēles, kas ir tikai apr divām mazāk nekā NFL visu laiku labākais rādītājs. Tāpat viņa kontā piecas "Pro Bowl" spēles, piecas Amerikas Futbola Konferences (AFC) pirmās vai otrās simboliskās izlases un trīs visas NFL pirmās vai otrās simboliskās izlases.

Tāpat par godu šim pasākumam, kā jau katru gadu, notiks pirmā pirmssezonas pārbaudes spēle, kurā šogad tiksies Indianapolisas "Colts" un Vašingtonas "Redskins" komandas. Diemžēl, amerikāņu futbola faniem šajā spēlē neizdosies redzēt daudzus no pašreizējiem NFL izcilniekiem, jo ir zināms, ka "Colts" vienībai nespēs palīdzēt ne Peitons Menings, ne Marvins Harisons, ne Bobs Sanderss, ne Dvaits Frīnijs, ne Filips Vīlers, ne Maikls Ko. Toties Vašingtonas "Redskins" gandrīz visi galvenie spēki ir ierindā, kas sola lielisku sezonas atklāšanas spēli.

Izmantotie resursi:
sportingnews.com