Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Gada debitants - Adrians Pītersons

Gada debitants - Adrians Pītersons
Adrians Pītersons ar balvu.
Foto - AFP

Par Nacionālās Futbola Līgas (NFL) gada debitantu starp uzbrucējiem atzīts Minesotas "Vikings" pussargs Adrians Pītersons.

Pītersons, kurš NFL draftā pirms nepilna gada tika izvēlēts ar kopējo septīto numuru, šosezon kļuva par vienu no "Vikings" uzbrukuma līderiem un sasniedza vairākus NFL līgas rekordus - visvairāk vienā spēlē noskrietie jardi (296), pirmais debitants ar divām spēlēm ar vismaz 200 veiktiem jardiem un citus. Pītersons arī piedalīsies šī gada NFL "Pro Bowl" Zvaigžņu spēlē.

Balsošanā par labāko NFL debitantu, kas notika līgas oficiālajā mājaslapā, piedalījās gandrīz 440 tūkstoši cilvēku, pārspējot pagājušajā gadā sasniegtos 365 tūkstošus.

Izmantotie resursi:

www.nfl.com

     [+] [-]

, 2008-02-01 00:56, pirms 16 gadiem
Nu te nu nekāds pārsteigums nav noticis, kad sezona vēl nebija beigusies, iznākums bija jau skaidrs. Puisis, rūkijs būdams, jau bija 1 no labākajiem RB līgā.