Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Žagara ''Joventut'' Eirokausa Top16 spēlēs pret ''Unicaja'', ''Monaco'' un ''Nanterre92''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Žagara ''Joventut'' Eirokausa Top16 spēlēs pret ''Unicaja'', ''Monaco'' un ''Nanterre92''
Artūrs Žagars. Foto: Joventut

ULEB Eirokauss ir noteicis Top16 četras grupas, kurās komandas no 12. janvāra līdz 10. martam cīnīsies par iekļūšanu turnīra ceturtdaļfinālā. Artūra Žagara Badalonas ''Joventut'' atradīsies E grupā, kur spēlēs pret citu Spānijas klubu Malagas ''Unicaja'', kā arī divām Francijas vienībām - ''Monaco'' un ''Nanterre92''.

ULEB Eirokausa turnīrā ar 12. janvārī sāksies nākamās kārtas izspēle - Top16. Visas 16 labākās regulārā turnīra komandas sadalītas četrās grupas par četrām vienībām. Katra ar katru izspēlēs divas spēles, un no apakšgrupas divas labākās iekļūs ceturtdaļfinālā. Visi Top16 mači tiks izspēlēti līdz 2021. gada 10. martam.

Artūra Žagara Badalonas ''Joventut'' E grupā spēles pret Malagas ''Unicaja'', ''Monaco'' un ''Nanterre92''. Pilnīgi skaidrs, ka abas spāņu vienības ir favorītes uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā, taču arī ''Monaco'' var izrādīt pietiekami sīvu pretestību.

Marko Belinelli un Boloņas ''Virtus'' spēlēs G grupā ar Ļubļanas ''Olimpija'', Podgoricas ''Budučnost'' un ''JL Bourg en Bresse''. Visa turnīra viena no favorītēm par tādu uzskatāma arī G grupā.

Saistoša varētu būt H grupa, kurā redzama vēl pirms pāris gadiem ULEB Eirolīgā spēlējošā ''Herbalife Gran Canaria'' kopā ar Krievijā zināmo Kazaņas ''Unics''. Tāpat šajā grupā spēlēs Andoras ''Morabanc'' un Melnkalnes ''Mornar Bar''.

ULEB Eirokausa Top16 grupas

E grupaF grupaG grupaH grupa
JoventutMetropolitans92VirtusGran Canaria
UnicajaLokomotiv KubanOlimpijaUnics
MonacoDolomiti EnergiaJL Bourg en BresseMornar Bar
Nanterre92PartizanBuducnostMorabanc

Izmantotie resursi:
https://www.eurocupbasketball.com/e...

     [+] [-]

, 2020-12-31 14:18, pirms 3 gadiem
Nebija nekādas izlozes:

1A, 2B, 3C, 4D,
1B, 2C, 3D, 4A,
1C, 2D, 3A, 4B,
1D, 2A, 3B, 4C.

Ta tika sadalītas grupas. Tas tā notika ne pirmo sezonu.