Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

USC piekāpjas Viskonsinai

Juris Miņins
Juris Miņins

USC piekāpjas Viskonsinai
Foto: AFP/Scanpix

Turpinoties NCAA kausu sezonai, aizvadītajā naktī tika izspēlētas četras cīņas. Vienā no tām USC "Trojans" ar 21:23 piekāpās Viskonsinas "Badgers" vienībai.

USC un Viskonsinas komandas tikās "Holiday Bowl" mačā un šī bija abu vienību pirmā tikšanās reize kopš 1966. gada. Iepriekšējās reizēs uzvaras bija izcīnījuši tieši Dienvidkalifornijas futbolisti.

Šajā cīņā viss gan izvērtās citādāk. Jau no mača pirmajām minūtēm Viskonsinas komanda ņēma spēles grožus savās rokās un faktiski visas spēles garumā atradās vadībā. Izņēmums bija vien ceturtās ceturtdaļas sākums, kad pēc Koudija Keslera piespēles bumbu ieskaites zonā nogādāja Dareuss Rodžerss.

Tiesa, pēdējais vārds šajā cīņā piederēja "Badgers" un Rafaels Gaglianone, kad vajadzēja spēlēt vēl nepilnas trīs minūtes realizēja vieglu tiešo brīvsitienu, bet aizsardzība apturēja visus "Trojans" mēģinājumus atspēlēties, tādējādi tika svinēta vēsturiska pirmā uzvara pār USC – 23:21.

Jāpiebilst, ka laikā, kad Latvijā gaidīs jauno gadu, tiks izspēlētas divas NCAA futbola čempionāta pusfinālcīņas. Vispirms (23:00) tiksies Klemsona un Oklahoma, bet jau 2016. gadā, pulksten trijos, Alabama cīnīsies ar Mičiganas štata komandu. Šo spēļu uzvarētāji arī iekļūs Nacionālā čempionāta finālā.

NCAA Kausu sezona

ViesiMājniekiRezultāts
USCWisconsin21:23
AuburnMemphis31:10
NC StateMississipi State28:51
Texas A&MLouisville21:27

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports