Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par nedēļas labākajiem spēlētājiem NBA atzīti Oladipo un Kazinss

Rolands Eliņš

Par nedēļas labākajiem spēlētājiem NBA atzīti Oladipo un Kazinss
Viktors Oladipo
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Indiānas „Pacers” aizsargs Viktors Oladipo ieguvis nedēļas labākā Austrumu konferences spēlētāja godu, bet Rietumos šo balvu saņems Ņūorleānas ”Pelicans” centrs Demarkuss Kazinss.

„Pacers” aizsargs Viktors Oladipo, kurš šovasar tika iemainīts no „Thunder” Pola Džordža darījumā, aizvadītajā nedēļā bija otrs rezultatīvākais spēlētājs Austrumu konferencē ar vidēji 28.7 punktiem, turklāt izcēlās ar iespaidīgu precizitāti, trāpot 60% metienus no spēles un 60% tālmetienus.

Oladipo sniegums palīdzēja Indiānai izcīnīt divas uzvaras trīs spēlēs. Pārspēta tika „Timberwolves” vienība un Dāvja Bertāna pārstāvētā „Spurs”, kad tieši Oladipo trāpīja uzvaru nesošo tālmetienu mača izskaņā.

Ļoti rezultatīvi sezonu sācis arī latviešu uzbrucējs Kristaps Porziņģis, taču viņa pagājušās nedēļas statistiku uz leju pavilka neveiksmīgā spēle pret Bostonu. Kopumā Porziņģis ar 24.7 punktiem bija piektais rezultatīvākais Austrumu konferencē aizvadītajā nedēļā, viņam arī vidēji 8.7 atlēkušās bumbas, bet „Knicks” izcīnīja divas uzvaras trīs spēlēs. Jāpiemin, ka NBA šosezon vairs nepublisko nedēļas MVP balvai nominētos spēlētājus, paziņojot tikai uzvarētājus.

Savukārt Rietumu konferencē par labāko aizvadītajā nedēļā atzīts „Pelicans” centrs Demarkuss Kazinss, kurš palīdzēja Ņūorleānai četrās spēlēs tikt pie trim uzvarām. Kazinss vidēji mačā guva 32.8 punktus, savāca 14.8 atlēkušās bumbas un veica 6.8 rezultatīvas piespēles. Viņš bija rezultatīvākais visā līgā, apsteidzot arī Austrumu konferences līderi Janni Adetokunbo, kuram vidēji 31 punkts.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NBA/status/9250...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-30 22:20, pirms 7 gadiem
Olodipo normāli atvēries, pacers var nenožēlot, atšķirībā no knicks,kas par sviestmaizi atdod spēlētājus.

     [+] [-]

, 2017-10-30 22:42, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Olodipo normāli atvēries, pacers var nenožēlot, atšķirībā no knicks,kas par sviestmaizi atdod spēlētājus.
taisnība.būtu pattersonu vai grantu dabūjuši

     [+] [-]

, 2017-10-30 22:57, pirms 7 gadiem
mellupietis rakstīja: taisnība.būtu pattersonu vai grantu dabūjuši
Robersons būtu ok.

     [+] [-]

, 2017-10-30 23:20, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Robersons būtu ok.
Ne tuvu nav tik labs aizsargs kā, piemēram, Bredlijs, Tonijs Allens, bet noteikti spēs mest ķieģeļus, kad izspēlēs brīvu troiku, un galotnē spēs netrāpīt abus sodiņus. Ir tā vērts