Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas līderes "Fenerbahce" centrs Veselijs pēc operācijas nespēlēs pusotru mēnesi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Eirolīgas līderes "Fenerbahce" centrs Veselijs pēc operācijas nespēlēs pusotru mēnesi
Jans Veselijs. Foto: EPA/Scanpix

LETA. ULEB Eirolīgas basketbolā kopvērtējuma līderes Stambulas "Fenerbahce Beko" čehu centra spēlētājam Janam Veselijam veikta ceļgala operācija, pēc kuras viņš nespēlēs piecas līdz sešas nedēļas, ziņo Turcijas klubs.

Veselijam tika veikta operācija, lai izārstētu labās kājas ceļgala nelielu meniska savainojumu. Čehs savai komandai nevarēs palīdzēt vismaz četrās spēlēs.

28 gadus vecais Veselijs šajā sezonā vidēji spēlē iekrājis 21,2 efektivitātes koeficienta punktus, kas ir labākais rādītājs līgā. Tāpat viņš ir līderis pārtvertajās piespēlēs, vienā mačā caurmērā nozogot 1,7 bumbas.

Ar 14,8 punktiem vidēji spēlē viņš ir Eirolīgas šīs sezonas piektais rezultatīvākais spēlētājs, un ar 5,6 atlēkušajām bumbām - labākais cīņā zem groziem.

"Fenerbahce Beko" ar 18 uzvarām 20 spēlēs ir Eirolīgas līdere un jau ceturtdien var nodrošināt vietu izslēgšanas turnīrā.