Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Piezīmju nesvilpšana par elkoņa aizskaršanu metienā mani sanikno"

Agris Suveizda

Porziņģis: "Piezīmju nesvilpšana par elkoņa aizskaršanu metienā mani sanikno"
Kristaps Porziņģis pret Denisu Šrēderu
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristapa Porziņģa Ņujorkas "Knicks" šonakt piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas, izbraukumā ar 107:119 piekāpjoties Dāvja Bertāna pārstāvētajai Sanantonio "Spurs".

"Zaudējumu pieņemt nekad nav viegli, bet mēs varam būt…lepni nē, taču mēs cīnījāmies ar lielu atdevi," sacīja Kristaps Porziņģis. "Domāju, ka mēs smagi cīnījāmies. Es laukumā atdevu sevi visu un tagad pēc divām spēlēm divās dienās esmu pārguris. Neaizvadīju lielisku spēli, taču atdevu visu, kas man bija."

Sāncenšiem rezultatīvākie bija garie spēlētāji Lamarkuss Oldridžs (25p+5ab) un Pau Gazols (17p+11ab+7rp). "Viņi ļoti labi atrod viens otru un neko nesasteidz. Tas ir labs veids, kā spēlēt, un es izbaudu viņu spēles skatīšanos," teica Porziņģis, kurš guva 18 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un bloķēja sešus metienus. Rezultatīvākais komandā ar 23 punktiem bija Maikls Bīzlijs, kura rēķinā arī 12 atlēkušās bumbas.

Liepājnieks atzina, ka pretinieku aizsargāšanās un viņam nelabvēlīgā tiesāšanas maniere varētu likt nedaudz mainīt savu spēles stilu: "Ņemot vērā, cik liela uzmanība man tagad tiek pievērsta, ir ļoti grūti atbrīvoties un tikt pie brīviem metieniem. Ja sedzējam palīgā nenāk vēl viens spēlētājs, tad man ir jāmet pāri aizsargam. Un šie mazie pieskārieni elkonim un rokai mani dara ārkārtīgi niknu. Tie ļoti ietekmē manu metienu. Esmu apmulsis. Domāju par to, ka man ir jāmaina sava spēle. Esmu nikns par to, ka nespēju tikt pie šīm svilpēm. Iespējams, ka tās dabūšu nākotnē."

22 gadus vecais Porziņģis savā trešajā sezonā līgā vidēji aizvadījis 32,1 minūti, guvis 24,3 punktus (11. vieta līgā), izcīnījis 6,7 atlēkušās bumbas, bloķējis 2,2 metienus (trešā vieta līgā) un pieļāvis 2,1 kļūdu. Ņujorkas "Knicks" ar 17 uzvarām un 18 zaudējumiem Austrumu konferencē ieņem devīto vietu un nākamo spēli aizvadīs 31. decembrī, plkst. 2:00 pēc Latvijas laika viesojoties pie Ņūorleānas "Pelicans".

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2017/12/28/knick...

  -1 [+] [-]

, 2017-12-29 13:40, pirms 6 gadiem
Protams, ka ir tie sodi par to elkoni, bet metienu izvēle ir vāja, vienīgais, kas palicis arsenālā , laikam, ir nežēlīgi tāls pustālais metiens ar pagriezienu... Kp spēļē ļoti tālu no groza, tāds pats Bīzlijs ir labs piemērs kā jākustās un jāiet uz grozu, bet nu kas zin ko treneris tur...

  +6 [+] [-]

, 2017-12-29 13:44, pirms 6 gadiem
reinis_bergmanis_1341728925863674 rakstīja: Protams, ka ir tie sodi par to elkoni, bet metienu izvēle ir vāja, vienīgais, kas palicis arsenālā , laikam, ir nežēlīgi tāls pustālais metiens ar pagriezienu... Kp spēļē ļoti tālu no groza, tāds pats Bīzlijs ir labs piemērs kā jākustās un jāiet uz grozu, bet nu kas zin ko treneris tur...
Ja šos sodus sāks dot ,tad KP būs vairāk brīvības uzbrukumā.LJ vai Hardenam vispār pieskarties nedrīgst...

  +9 [+] [-]

, 2017-12-29 13:53, pirms 6 gadiem
Kautkas jau nu kārtībā nav. Visticamākais,ka Kristapu neprot pareizi izmantot. Visbiežāk viņš saņem bumbu pasīvā, statiskā pozīcijā, ar muguru pret grozu, tālu no groza. Tieši šī statiskā pozīcija saņemot bumbu ļoti atvieglo pretinieku aizsardzību, pieslēgties otram sedzējam nav nekādu problēmu, tam ir daudz laika. Un tad jau arī gandrīz vai vienīgais risinājums arī ir grūts, tāls metiens pāri rokām, dažreiz arī pāri 4 rokām. Tādā stilā uzbrūkot esošā precizitāte (ap 30-35%), jāvērtē kā visai augsta, un skaidrs, ka sīks pieskāriens elkonim to iespaido. Tajā pašā laikā nevar baigi vainot tiesnešus, kuri tādus pieskārienus ar mazo pirkstiņu nesvilpj. Būtu jāveido tādas sadarbības, kur bumba tiek saņemta kustībā vai aktīvā pozīcijā ar seju pret grozu. Tad arī tiktu izmantotas Kristapa priekšrocības augumā, ātrumā un arī labais pustālais/tālais metiens. Grūti pateikt, vai to nesaprot Hornāčeks, vai arī pats Kristaps izvēlas nepareizus/sarežģītus risinājumus.

  +9 [+] [-]

, 2017-12-29 13:55, pirms 6 gadiem
NBA tiesnešiem un līgai ir jāizskata kkādi risinājumi, jo KP pašlaik ir unikāls gadījums, kas nav bijis ilgu laiku NBA. Vienīgais garais kurš līdzvērtīgi ir metis daudz pustālos ir Dirks un ADavis, bet Dirks ir fiziski spēcīgāks un labāk māk izbrīvēt vietu metienam, tas pats ar AD. Tiesnešiem tiešām jāpieņem kkādi risinājumi, jo pašlaik KP ir tuvu superstar līmenim, ja iemestu vēl savus 3-5 metienus spēlē. Viņš nevar izmainīt savā arsenālā kkādas jaunas lietas, jo ir pārāk garš, un lūdzu nesalīdzinat KP ar Bīzliju un citiem mazajiem, KP ir unikāls spēlētājs, kuram ir pilnīgi cita augums un kustību arsenāls. Pašreizējā situācijā viņam vislabākais būtu saņemt bumbu tuvāk grozam hn fade away mest, bet laikam grūti tik zemu ieņemt vietu, nav spēka.

  +9 [+] [-]

, 2017-12-29 14:07, pirms 6 gadiem
reinis_bergmanis_1341728925863674 rakstīja: Protams, ka ir tie sodi par to elkoni, bet metienu izvēle ir vāja, vienīgais, kas palicis arsenālā , laikam, ir nežēlīgi tāls pustālais metiens ar pagriezienu... Kp spēļē ļoti tālu no groza, tāds pats Bīzlijs ir labs piemērs kā jākustās un jāiet uz grozu, bet nu kas zin ko treneris tur...
Bīzlijs... kad cilvēki beigs salīdzināt 2.20 garu spēlētāju ar 2.05? KP nekad nebūs tik labs driblā ar bumbu un kustībā uz grozu. Viņa trumpis ir principā nenosedzamais metiens, tikai vēl jāmācās to izmantot pilnībā.

  +7 [+] [-]

, 2017-12-29 14:16, pirms 6 gadiem
Jā, salīdzinājums ar Bīzliju labs. Atlika tik vēl Lenardu pieminēt, kuram ķetnas līdz potītēm un var driblēt dažus desmitus cm virs zemes.
Slēpts komentārs: fire

  +4 [+] [-]

, 2017-12-29 15:35, pirms 6 gadiem
fire rakstīja: Būtu turējis muti šitas p a k a ļ u melno laizītājs . Nabadziņš aiznraucis uz mello līgu tad lai tur muti. Domā no kkādas z udu zemes atbraucis kačās pravas. Hahaha amatieris. Kā viņu viņa valstī z ūdu zemē pacieš haha
Tev atkal sencītis z ūdu pie Centrāltirgus misenēm bakstija, kamēr muterītei pirkstu turēji z ūdu caurumā? Klausies.. Tā ir taisnība, ko "miseņu Vovčiks" vietējā autenē teica? Šoreiz sencītis tevi caur trenuškām esot uzvilcis..?

  -3 [+] [-]

, 2017-12-29 16:00, pirms 6 gadiem
Svarīgākais jautājums - ko Tu dari ar savu niknumu?

  -3 [+] [-]

, 2017-12-29 16:24, pirms 6 gadiem
Grizzly hahaha parādi vēl savu intelektu hahaha sasmīdināji . Sejā Tu šito nepateiktu, imterneta varoni haha. Nekas Tava māte labi ņem bannānu aiz vīga bet par Tevi gan sūdzējās ka esi zils pēc velna

  -3 [+] [-]

, 2017-12-29 16:24, pirms 6 gadiem
Jeb esi radinieks z udmenam haha

  -3 [+] [-]

, 2017-12-29 16:29, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: NBA tiesnešiem un līgai ir jāizskata kkādi risinājumi, jo KP pašlaik ir unikāls gadījums, kas nav bijis ilgu laiku NBA. Vienīgais garais kurš līdzvērtīgi ir metis daudz pustālos ir Dirks un ADavis, bet Dirks ir fiziski spēcīgāks un labāk māk izbrīvēt vietu metienam, tas pats ar AD. Tiesnešiem tiešām jāpieņem kkādi risinājumi, jo pašlaik KP ir tuvu superstar līmenim, ja iemestu vēl savus 3-5 metienus spēlē. Viņš nevar izmainīt savā arsenālā kkādas jaunas lietas, jo ir pārāk garš, un lūdzu nesalīdzinat KP ar Bīzliju un citiem mazajiem, KP ir unikāls spēlētājs, kuram ir pilnīgi cita augums un kustību arsenāls. Pašreizējā situācijā viņam vislabākais būtu saņemt bumbu tuvāk grozam hn fade away mest, bet laikam grūti tik zemu ieņemt vietu, nav spēka.
šis jau ir reāli smieklīgi, ko tu te sarakstīji. neticās, ka pieaudzis cilvēks var ko tādu nopietni sarakstīt.
sazin kāpēc NBA būtu jāpiemērojas KP dēļ tā, ka viņš fiziski nav pietiekami stiprs un nemāk atrast citus ceļus, kā apspēlēt savus sedzējus viens uz viens?
reālitāte ir tāda, ka ir jāturpina strādāt pie fiziskā uzlabošanas, lai var turēt sitienus un grūstīšanu, lai var izturēt garu sezonu, jāstrādā pie jaunām kustībām, daudz kas atkarīgs no tā, kādu basketbolu spēlēt grib komandas galvenais treneris. Problēma tak ir acīmredzama, tiklīdz sabremzējas bumbas kustība vai arī nav neviena cita, kam sanāk iemest, tā ir zaude pēc zaudes. pat uzvarmas spēles tiek atdotas pašā galotnē.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-29 17:32, pirms 6 gadiem
fire rakstīja: Grizzly hahaha parādi vēl savu intelektu hahaha sasmīdināji . Sejā Tu šito nepateiktu, imterneta varoni haha. Nekas Tava māte labi ņem bannānu aiz vīga bet par Tevi gan sūdzējās ka esi zils pēc velna
Kā nē? Uzraksti. realfire@inbox.lv Satiekamies un pateikšu. Kazu pisējs, jobenais

  +1 [+] [-]

, 2017-12-29 20:16, pirms 6 gadiem
Interesanti kā KP var izprovocēt piezīmi mazajam spēlētājam... tas nav tik uzskatāmi, ja lielais uzlec, pieskaras mazajam..., Palecoties mazais faktiski kanpi var aizsniegt rokas un tad pieļauju, ka tiesnešiem ir sajūta ka rokas brīvi izmet, bet saskarsme ar roku lejas daļu vai augumu tiek palaista garām. Pēdējā laikā mazie izteikti lien augumā...

  -1 [+] [-]

, 2017-12-29 20:50, pirms 6 gadiem
Nu man liekas, nepietiek ar augumu, lai netiktu viņa elkonim klāt. Vajag arī nedaudz fade away. Bet KP met tīri vertikāli lecot.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-29 20:55, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: šis jau ir reāli smieklīgi, ko tu te sarakstīji. neticās, ka pieaudzis cilvēks var ko tādu nopietni sarakstīt.
sazin kāpēc NBA būtu jāpiemērojas KP dēļ tā, ka viņš fiziski nav pietiekami stiprs un nemāk atrast citus ceļus, kā apspēlēt savus sedzējus viens uz viens?
reālitāte ir tāda, ka ir jāturpina strādāt pie fiziskā uzlabošanas, lai var turēt sitienus un grūstīšanu, lai var izturēt garu sezonu, jāstrādā pie jaunām kustībām, daudz kas atkarīgs no tā, kādu basketbolu spēlēt grib komandas galvenais treneris. Problēma tak ir acīmredzama, tiklīdz sabremzējas bumbas kustība vai arī nav neviena cita, kam sanāk iemest, tā ir zaude pēc zaudes. pat uzvarmas spēles tiek atdotas pašā galotnē.
Nu netak. Vajag konsultāciju pie Dirka metiena treneri, kas iemācīs one leged fadeaway, jo tad visiem mazajiem tā kāja neļaus būt pat tuvumā KP elkoņiem. Pat Grīns nevarēs pa z autiem uzzilināt, ja ar kāju tiek aizņemta tā vieta, kur jābūt aizsargam.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-29 21:27, pirms 6 gadiem
Grizlī, man Tev nekas nav z ūdiņ jāraksta. Lūk pēc 1h būšu juglas staķikā, vot piebrauc, parunāsim, kur problēma, asfalta krāsas ML būs. Droši nāc klāt parunāsim varoni

  -1 [+] [-]

, 2017-12-29 22:02, pirms 6 gadiem
fire rakstīja: Grizlī, man Tev nekas nav z ūdiņ jāraksta. Lūk pēc 1h būšu juglas staķikā, vot piebrauc, parunāsim, kur problēma, asfalta krāsas ML būs. Droši nāc klāt parunāsim varoni
Pats tāds pats varonis, ka netā brūķēt muti tik māki.

Es pirms 3h biju tur. Nebija ne smaķele no tevis. Nomīzi, uts?

  +1 [+] [-]

, 2017-12-29 23:09, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu netak. Vajag konsultāciju pie Dirka metiena treneri, kas iemācīs one leged fadeaway, jo tad visiem mazajiem tā kāja neļaus būt pat tuvumā KP elkoņiem. Pat Grīns nevarēs pa z autiem uzzilināt, ja ar kāju tiek aizņemta tā vieta, kur jābūt aizsargam.
ir kāds cits stipri vērtīgāks treneris, pie kura spēlētājam ar KP augumu un talantu vajadzētu vērsties, tas ir Hakīms.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-29 23:14, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Pats tāds pats varonis, ka netā brūķēt muti tik māki.

Es pirms 3h biju tur. Nebija ne smaķele no tevis. Nomīzi, uts?
Nu gan nemūldi. Raksīju plskt. 21:27 + 1 = 22:27

Tavs posts plskt.22:02 - 3h = 19:02

Tāds muldonis un sarūgtināšu Tevi, es tur esmu pat tagad, vajadzēja tur būt pa darīšanām . Uzpildīšos un braucu prom, ta ka pirms kaut ko D, padomā divreiz.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-29 23:15, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Pats tāds pats varonis, ka netā brūķēt muti tik māki.

Es pirms 3h biju tur. Nebija ne smaķele no tevis. Nomīzi, uts?
Tā kā puika, tas kurš nomīza esi Tu no saviem 4 akauntiem

  -1 [+] [-]

, 2017-12-29 23:15, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: ir kāds cits stipri vērtīgāks treneris, pie kura spēlētājam ar KP augumu un talantu vajadzētu vērsties, tas ir Hakīms.
Nez nez.... KP tomēr metiens ir pirmais nevis līst postā.

Arī atkarīgs par cik dziļu postu runājam.

Bet pirmais ir metiens jānofrišina.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-29 23:46, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu netak. Vajag konsultāciju pie Dirka metiena treneri, kas iemācīs one leged fadeaway...
Pie tā jāstrādā gadiem... Pats brīnos, ka KP būdams liels Novicka fans, līdzīgs arī pēc parametriem, pozīcijas un metiena, nav piestrādājis pie šādas ceļgala izmantošanas. Tomēr bieži arī Dirkam nedaudz pieskārās pie elkoņa one legged fadeaway metienā, jo tas ir vienīgais veids kā kaut nedaudz patraucēt (nu vismaz psiholiģiski) šādi izpildītu metienu. Šeit niknumu atliek ielikt tikai metienā, neviens neko nemainīs tiesāšanā, ne pret Dirku, ne pret Kristapu!

  -1 [+] [-]

, 2017-12-30 01:02, pirms 6 gadiem
coco rakstīja: Pie tā jāstrādā gadiem... Pats brīnos, ka KP būdams liels Novicka fans, līdzīgs arī pēc parametriem, pozīcijas un metiena, nav piestrādājis pie šādas ceļgala izmantošanas. Tomēr bieži arī Dirkam nedaudz pieskārās pie elkoņa one legged fadeaway metienā, jo tas ir vienīgais veids kā kaut nedaudz patraucēt (nu vismaz psiholiģiski) šādi izpildītu metienu. Šeit niknumu atliek ielikt tikai metienā, neviens neko nemainīs tiesāšanā, ne pret Dirku, ne pret Kristapu!
Protams, tiesāšanu neviens nekur nemainīs. Tas nu ir fakts.

Nu par strādāšanu gadiem.... nezin nezin. Daudzi piestrādā vienā ofsezonā pie kāda konkrēta skila un progress ir ļoti redzams.

Vienīgais variants, kā var pieskārties pie Dirka metiena ir no sāna pa elkoni. No priekšas tam netikt klāt.

Es pats tāds ap 1,87 un esmu spēlējis pret 2,00 džeku un viss ko es viņam lecienā nemaz netieku līdz tam elkonim. Kur nu vēl, ja būtu fadeaway ar kāju izbāztu

  -1 [+] [-]

, 2017-12-30 01:14, pirms 6 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=XFY...

Šitas pie tēmas.

Patīk teksts- Ja tu būtu Jao, un pedere kā Rouzam un pat būtu tuvu- pēc fizikas, tāpat viņam nevarētu patraucēt.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-30 08:13, pirms 6 gadiem
fire rakstīja: Grizlī, man Tev nekas nav z ūdiņ jāraksta. Lūk pēc 1h būšu juglas staķikā, vot piebrauc, parunāsim, kur problēma, asfalta krāsas ML būs. Droši nāc klāt parunāsim varoni
Vot tu esi lubraks...kur tādi ķepā sitēji rodas? Es no tevis neslēpjos, loh. Iedevu e-pastu - 1:1 satiekamies. Tu jau to gribēji.