Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Maķedonija žēlojas, ka faktiski tika liegta iespēja cīnīties ar Latviju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Maķedonija žēlojas, ka faktiski tika liegta iespēja cīnīties ar Latviju
Latvijas izlase EČ kvalifikācijā
Foto: cev.lu

Maķedonijas Volejbola federācija nosūtījusi vēstuli Eiropas Volejbola konfederācijai (CEV), vēršot uzmanību uz to, ka Čehijas izlases vadības lēmuma dēļ būtiski samazinājās maķedoniešu izredzes iekļūt EČ kvalifikācijas izslēgšanas spēlēs, kur būtu jāspēkojas ar Latvijas valstsvienību.

Kā zināms, Latvijas pretiniece izslēgšanas mačos Igaunija tika tālāk, pateicoties Čehijas izlases apspēlēšanai (3:0). Čehi jau bija nodrošinājuši pirmo vietu grupā un pēdējā kvalifikācijas mačā spēlēja ar otro sastāvu. Čehijas uzvaras gadījumā tālāk tiktu Maķedonija.

Maķedonijas Volejbola federācijas vēstule: "Tikko pieredzējām neglītu brīdi mūsu mīļajā sporta veidā. Čehijas un Igaunijas spēlei bija liela nozīme kvalifikācijas turnīra vietu secības noteikšanā. Šajā spēlē volejbola patieso vērtību vietā redzējām tieši pretējo. Pēdējā mačā Čehija spēlēja ar otro sastāvu, un tas būtiski uzlaboja Igaunijas izredzes. Pēdējos desmit gados tagadējā Maķedonijas izlase veikusi grūtu ceļu, šajā laikā ieguldīta arī liela nauda. Lielākā daļa no šiem spēlētājiem tuvojas karjeras noslēgumam, iespējams, tās bija viņu pēdējās spēles nacionālajā izlasē. Brīnišķīgā iespēja piedalīties Eiropas čempionāta finālturnīrā viņiem bija liels sapnis. Lūdzam reaģēt uz nopietno pārkāpumu, lai turpmāk izvairītos no tādiem gadījumiem kā Čehijas un Igaunijas mačā."

Eiropas čempionāta kvalifikācijas izslēgšanas stadijā Latvija cīnīsies ar Igauniju. 1. oktobrī būs spēle Jelgavā - internetā biļeti var iegādāties par 5 eiro, kasē prasīs 7 eiro (pensionāriem un skolēniem 50% atlaide, bērniem līdz septiņiem gadiem - ieeja bez maksas). Uz atbildes spēli 9. datumā Tallinā biļete maksā 10 eiro (pensionāriem, studentiem un skolēniem - 5 eiro). Iespējams, ka Igaunijas galvaspilsētā būs nepieciešams arī izšķirošais zelta sets.


Izmantotie resursi:
postimees.ee

  +6 [+] [-]

, 2016-09-29 12:41, pirms 8 gadiem
Tas jau skaidrs uzreiz pēc spēles bija, ka Čehijai bi pajāt. Moš dabūja kādi jaunie čaļi uzspēlēt. Tik pat labi pamatsastāvs būtu tik nemotivēts, ka rezultāts būtu tāds pats. A taga vismaz otrais sastāvs dabūja uzspēlēt

  +2 [+] [-]

, 2016-09-29 12:52, pirms 8 gadiem
Nu, pa lielam, ko viņi čīkst?

Paši savas spēles zaudēja, un tāpēc netika.

Nevienam nav pienākums citu izručīt. Ētika - tas ir viens, bet sportā un biznesā draugu nav.

  +5 [+] [-]

, 2016-09-29 15:03, pirms 8 gadiem
Sportā šādu gadījumu ir bijis desmitiem un simtiem. Un varbūt vienkārši čehi gribēja atpūtināt savu pamatsastāvu un par iznākumu viņiem vienkārši bija nospļauties. Ne jau nu mūsu federācija viņiem iedeva piķi/ Vai arī igauņi.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-29 16:32, pirms 8 gadiem
Tā sportā bijis un būs - ja kādai komandai mača iznākums pie dirrsas, neviens nevar viņu piespiest sisties par 120%, lai palīdzētu kādai citai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja