Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Stīvensons iepūš ausī Lebronam Džeimsam

Rolands Eliņš

Stīvensons iepūš ausī Lebronam Džeimsam
Lenss Stīvensons un Lebrons Džeimss
Foto:AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) par tēlošanu basketbola spēles laikā ar piecu tūkstošu dolāru naudas sodu apveltījusi Sanantonio "Spurs" centra spēlētāju Tjagu Spliteru. Savukārt Indianas "Pacers" aizsargs Lenss Stīvensons pārsteidzis Lebronu Džeimsu ar jaunu paņēmienu, kā izsist pretinieku no ritma.

Tjagu Spliters ar absolūti nevajadzīgu un pretinieku spēlētāja nepiespiestu kritienu izcēlās sērijas ceturtajā spēlē pret "Thunder", kurā "Spurs" zaudēja un pieredzēja, kā divu uzvaru pārsvars (2:0) pārvēršas neizšķirtā (2:2).

Spliters ar centieniem pievērst tiesnešu uzmanību izcēlās otrajā ceturtdaļā, kad uzbrukuma pozīciju ieņēma "Thunder" spēka uzbrucējs Serdžs Ibaka. Ibaka gan uzlika elkoni uz Splitera krūtīm, taču atkārtojumā skaidri redzams, ka šī kustība nav bijusi Splitera mežonīgā kritiena vērta. To pamanījusi arī NBA vadība, sodot Spliteru ar naudas sodu piecu tūkstošu dolāru apmērā.

29 gadus brazīliešu centrs "play-off" izcēlies ar vidēji spēlē gūtiem 8,2 punktiem un 7,4 atlēkušajām bumbām, laukumā pavadot salīdzinoši neilgu laiku (vidēji 25,6 minūtes spēlē).

Par sevi licis runāt arī Indianas "Pacers" aizsargs Lenss Stīvensons, kurš šosezon izcēlies ar lielisku spēles kvalitāti un skaļiem izteikumiem presē. Pirms pāris dienām viņš paziņoja, ka spējis emocionāli iespaidot Maiami "Heat" zvaigzni Lebronu Džeimsu, savukārt aizvadītās nakts spēlē viņš bija metis pie malas "emocionālos iespaidošanas veidus" un vārda tiešā nozīmē sāka pūst Džeimsam ausī.

Džeimsam šī spēle neizdevās veiksmīga un piezīmju problēmas dēļ viņš nospēlēja vien 24 minūtes, gūstot septiņus punktus, bet "Heat" zaudēja ar 90:93. Džeimss pēc spēles gan atzina, ka Stīvensona uzvedībai un izgājieniem uzmanību nepievērš, jo ir noskaņojies tikai uzvarai. Sērijā "Heat" pagaidām ir vadībā ar 3:2.

Stīvensona izgājiens un Džeimsa reakcija

Splitera tēlošana pret "Thunder"

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-05-29 18:59, pirms 10 gadiem
Stīvensons vispār baigais izlecējs. būtu tā izdarījis Ārtestam vai, piemēram, Benam Volesam, tad dabūtu bietē

Un Spliters laikam Heat spēles saskatījies.

bet nu abi klauni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-05-29 22:25, pirms 10 gadiem
IZskatas, ka Spitleram trapija tiesi G punkta

  +2 [+] [-]

, 2014-05-29 23:39, pirms 10 gadiem
Hah! Tie paņēmieni ir neredzēti! Bet nu man patīk, ka džeki iet uz pilnu banku un cenšas jebkuriem paņēmieniem uzvarēt spēcīgāku pretinieku. Citi jau gribētu redzēt ka Pacers vienkārši noliecas heat priekšā, bet es uzskatu, ka basketbols no tā tikai iegūst, ka ir konkurence un spēlētāji ir maksimāli motivēti cīnīties līdz pēdējam. Bet nu smieklīgi jau - pūst ausī.. Un tās sejas palēlinājumā!..

  +1 [+] [-]

, 2014-05-30 08:21, pirms 10 gadiem
Lebrons : Atkal tas stīvais muļķis izceļās, nekas, es viņus izārdīšu. ^^

  -2 [+] [-]

, 2014-05-30 10:12, pirms 10 gadiem
Tas jau vairs nav sports, bet gan ērnu dārzs. Čaļi nemāk savādāk vinnēt, jāpūš ausīs, jātaisa flopi. Cik pagaišgad IND labi, tik šogad mīkstie, vienkārši nožēlojami!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-31 11:46, pirms 10 gadiem
Kāpēc cilvēkiem, lai noskatītos 11 sekundes garu video, jāskatās 25 sekundes gara reklāma. Bez tam video, kur sportacentra ieguldītais darbs ir tik vien kā video lejuplādēšana vai labākajā gadījumā neliela gabaliņa izgriešana.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-31 20:32, pirms 10 gadiem
kikimors rakstīja: Kāpēc cilvēkiem, lai noskatītos 11 sekundes garu video, jāskatās 25 sekundes gara reklāma. Bez tam video, kur sportacentra ieguldītais darbs ir tik vien kā video lejuplādēšana vai labākajā gadījumā neliela gabaliņa izgriešana.
Esi viens no vienīgajiem, kas neprot Ad block nokačāt?