Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bērziņam piespēle, nerealizēts bullītis un uzvara pār pastarīti

Andrejs Siliņš

Bērziņam piespēle, nerealizēts bullītis un uzvara pār pastarīti
Armands Bērziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latviešu uzbrucējs Armands Bērziņš asistēja komandas pirmo vārtu guvumā, palīdzot Minskas "Yunost" svētdien Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē ar rezultātu 3:2 savā laukumā pēcspēles metienu sērijā uzveikt pastarīti "Brest".

Bērziņš ar rezultatīvu piespēli izcēlās jau piektajā spēles minūtē, palīdzot komandai izmantot vairākumu un izvirzīties vadībā. Devītajā mača minūtē tablo vēstīja jau 2:0 mājinieces labā, taču otrajā trešdaļā viesi no Brestas realizēja divus no septiņiem metieniem, izlīdzinot rezultātu. Uzvarētāju nenoskaidroja arī pēdējā trešdaļā un papildus piecminūtē, tāpēc sekoja pēcspēles metienu sērija.

To ar precīzu raidījumu iesāka Aleksandrs Abakunčiks, un tas izrādījās arī vienīgais precīzais metiens no sešiem, tostarp arī Bērziņa mēģinājuma. Armands sakrāja negatīvu lietderības koeficientu (-1). Rezultativitātes punktus Bērziņš guvis piecās no pēdējām sešām komandas spēlēm.

Šajā sezonā uzbrucējs Minskas komandas labā 36 mačos izcēlies ar 27 punktiem (8+19), 48 soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu (+4).

Turnīra tabulā "Yunost" ar 82 punktiem 43 aizvadītajos mačos ieņem ceturto pozīciju.

  +4 [+] [-]

, 2012-01-29 15:29, pirms 12 gadiem
Uz Minskas Dinamo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-29 16:00, pirms 12 gadiem
huy rakstīja: Uz Minskas Dinamo!
Nē,Rīgas Dinamo.

     [+] [-]

, 2012-01-29 16:17, pirms 12 gadiem
pārlasot lapas ar paredzamajām nākošā mēneša TV translācijām, uzdūros Vācijā uz šādu Pond Hockey Cup 17.02 un 25.02! Varbūt kāds zin, kas tas ir par turnīru?

     [+] [-]

, 2012-01-29 16:30, pirms 12 gadiem
Hacker-Pschorr ir "oficiālais partneris 2. DEB Kauss Pond Hokejs "
"Deb Kauss Pond Hokejs" ziņojums par SPORT1
Unikāla iespēja! DEB izsolīti pēdējo starta vietu pie otrā DEB Dīķis Hockey Cup 2012
Dīķis Hockey Cup 2012: Visi rāda sākuma vietu!
Svarīgi ir spēle!

Sākumā bija ezers. Šeit slēpjas hokeja izcelsmi, ir daudz nākotnes zvaigznes veikuši pirmos soļus uz ledus, guva savu pirmo mērķi. Par "Pond Hokejs" valdzinājums ir joprojām vienkāršību un tīrību spēli. Nr sarežģītu taktiku, nav grūts pārceļas - visi, kas lietās ir spēle. Tā iet atpakaļ uz ezeru pie 2. Dīķis Hockey Cup, Vācijas Hokeja federācija sadarbībā ar SPORT1 - "Atpakaļ pie saknēm", lai runāt. Vieta atgādina nostalgic hokeja momenti: Kad hokeja fani pēc dažām nedēļām klubu, atzīmēt ar sporta izcelsmi, viņi iet atpakaļ uz brīnišķīgo vietu ar apdullināšanu dekorācijas pakājē Zugspitze. Jau 1936, Olimpiskā hokeja sacensības tika organizētas Riessersee.



Nozīme ir spēle! Hockey, kā tas reiz bija un joprojām entuziasma



Amatieri, profesionāļi, veci un jauni prieks, pat šodien, ja tā ir aprīkota ar izteiksmīgu zemu temperatūru s tikai ar nūjām, slidām, apakšstilbu aizsargi un saldētas ezera vai dīķa vāciņu. Tad vēl visu pēcpusdienu pakaļdzīšanās ripa ir melna. Tik jautrs un jautri ir doties februāra sākumā Garmisch-Partenkirchen. Atvērt, lai ikvienam, kas bauda spēli un par 10 Ir pabeidzis 18.Lebensjahr februāris 2012. Veicot konkurss divās grupās: amatieri un profesionāļi. Komandas ir visai neviennozīmīgi, proti, Sievietes un vīrieši var konkurēt tajā pašā komandā. Komanda sastāv no vismaz četrām, maksimums seši spēlētāji. Spēle režīms ir četri pret četriem, vārtsargi nav atļautas, trieciens šāvienu un pārbaudes. Atskaņošanas laiks ir divas reizes desmit minūtes, ja ir vienāds balsu skaits, kam seko piecu minūšu pagarinājumu. Nokauts kārtas ir jau nospriedusi, no 2012/11/02. Fināli notiks 2012/12/02 uz "SPORT1 Center Court." Tad paņem slavenības un starptautisko spēlētāju darbību. New uz otro Dīķis Hockey Cup Pond hokeja čempionāts ir neoficiālo 2012th Šajā spēlē apmēram astoņas valstis, no neoficiāliem pasaules čempionu. Papildus daudzajiem skatītājiem sagaidīt Vācijas Hokeja federācijas un SPORT1 daudzi ex-profesionāļi, kas riska uz ledus. 1 SPORT liecina par 17. Februāris 2012 pie 17,30 pulkstenis un par 25 Pulksteni, Feb 14, 2012 ziņojumu par šo hokeja klases notikums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja