Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kobe: "Vēlos, lai mani Slavas zālē uzņem Džordans vai Džeksons"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kobe: "Vēlos, lai mani Slavas zālē uzņem Džordans vai Džeksons"
Kobe Braients un Fils Džeksons pēc pēdējā kopīgi izcīnītā titula 2010. gadā
Foto: AFP / Scanpix

Pieckārtējais NBA čempions Kobe Braients (Kobe Bryant) ir četru gadu attālumā no iespējas tikt uzņemtam Džeimsa Neismita vārdā nosauktajā Basketbola slavas zālē (Hall of Fame), taču zina, kurus cilvēkus vēlas redzēt ceremonijā.

Braients intervijā Complex.com atklājis, ka vēlas, lai viņa uzņemšanas uzrunu Slavas zālē saka trīspadsmitkārtējais NBA čempions Fils Džeksons (Phil Jackson) vai par visu laiku labāko basketbolistu uzskatītais Maikls Džordans (Michael Jordan).

“Viņi ir bijuši izcilākie aizbildņi gan manai sportista karjerai, gan kā cilvēkam. Varu pateikt vienīgi daudzus paldies. Jo ceļojuma gaitā esmu saņēmis daudz palīdzības. Daudz, daudz palīdzības.”

Džeksons kopā ar Braientu un "Los Angeles Lakers" 11 gadu laikā izcīnīja piecus titulus, pievienojot tos sešiem panākumiem kopā ar Džordanu un “Chicago Bulls”. Pēc “Lakers” atstāšanas Džeksons trīs gadus bija Ņujorkas “Knicks” prezidents.

Braienta spēlētāja karjera nemitīgi tikusi salīdzināta ar Džordanu – abi divi tiek minēti NBA izcilāko spēlētāju vidū. Džordans 2017. gada augustā izteicās, ka ierindotu Braientu augstāk par “Cleveland Cavaliers” zvaigzni Lebronu Džeimsu, jo “pieci gredzeni ir vairāk nekā trīs”.

Astoņpadsmitkārtējais Zvaigžņu spēles dalībnieks Braients pabeidza karjeru 2016. gada aprīlī. Šī gada 18. decembrī – "Lakers" un "Golden State Warriors" spēles puslaika pārtraukumā – viņa krekli ar #8 un #24 tiks iemūžināti pie "Staples Center" griestiem.

Izmantotie resursi:
Kobe Bryant says he would want either Phil...
complex.com

     [+] [-]

, 2017-10-28 14:03, pirms 6 gadiem
Tad jau Filam būs jātur rokās lapiņa, lai neaizmirstu, kā slavas zālē uzņemamo atlētu sauc!