Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Nedisciplinētais Rediks tiek izmests no "Rytas"

Andrejs Siliņš

Nedisciplinētais Rediks tiek izmests no "Rytas"
Dovids Rediks
Foto: lrytas.lt

Lietuvas basketbola kluba Viļņas "Lietuvos Rytas" pašmāju 20 gadus vecais aizsargs Dovids Rediks atbrīvots no darba pēc tam, kad viņnedēļ komandas izbraukumā Krasnodarā izrādīja necieņu pret vienu no treneriem.

Rediks tika aizsūtīts mājās nedēļas sākumā, kad komanda atradās Krasnodarā, kur aizpagāušajā svētdienā aizvadīja VTB līgas spēli pret vietējo "Lokomotiv Kuban", bet pēc tam gatavojās ceturtdien notikušajai savstarpējai spēlei ULEB Eirolīgas grupu turnīrā. Uzturēšanās laikā Krasnodarā Rediks izrādījis necieņu pret vienu no treneriem, tāpēc izbraukums jaunajam spēlētājam beidzās ātrāk nekā pārējai komandai.

Proti, Rediks tika aizsūtīts mājās, un "Rytas" direktors Martins Purlis norādīja, ka spēlētāja liktenis klubā tiks izlemts pēc komandas atgriešanās no izbraukuma Krievijā. Tagad tas noticis - Redika un "Rytas" sadarbība pārtraukta, pamatojot to ar gadījumu Krasnodarā un kopējo attieksmi pret darbu treniņos.

Redikam šis bija jau otrais gadījums sezonas laikā, kad radušās problēmas ar disciplīnu. Lietuvas čempionāta spēlē pret Utenas "Juventus" gados jaunais aizsargs iesita pretinieku komandas, bijušajam "Liepājas Lauvu", saspēles vadītājam Ernestam Ežerskim. Par to Redikam tika piešķirts 800 litu (160 latu) naudas sods.

193 centimetrus garais Rediks, kurš bija viens no Lietuvas "zelta paaudzes" (1992. gadā dzimušo) izlases (pieci zelti piecos Eiropas turnīros) līderiem, tā arī nav spējis sevi apliecināt pieaugušo basketbolā, lai gan "Rytas" strādāja kopš 2011. gada.

Kopš pie "Rytas" stūres pavasarī stājās vāciešu galvenais treneris Dirks Bauermans, jau divi komandas spēlētāji par disciplināriem pārkāpumiem atbrīvoti no darba. Aprīlī par disciplināriem pārkāpumiem no darba tika atbrīvots bulgāru spēka uzbrucējs Dejans Ivanovs.

Izmantotie resursi:
BC „Lietuvos rytas“ - BC „Lietuvos rytas“

     [+] [-]

, 2013-10-28 11:33, pirms 11 gadiem
Biku sakāpis galviņā..

  -2 [+] [-]

, 2013-10-28 11:55, pirms 11 gadiem
nu un ?

     [+] [-]

, 2013-10-28 11:56, pirms 11 gadiem
Pamatīgi sakāpis galvā. No tas zelta jauniešu komandas 50 % darba padarīja Valančunas, pārējie bija tikai ieroču pienesēji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-28 13:14, pirms 11 gadiem
extremists rakstīja: Pamatīgi sakāpis galvā. No tas zelta jauniešu komandas 50 % darba padarīja Valančunas, pārējie bija tikai ieroču pienesēji.
Pēdējā čempī Valančūns vairs nespļēja.

     [+] [-]

, 2013-10-28 21:17, pirms 11 gadiem
SportExpert rakstīja: Butautam nevajag viņu, Ramunas gaida, kad Bērziņš būs no fiziskās bedres āŗā
Neesmu tik drošs, ka Ramūns zin, ka viņa komandā ir tāds Bērziņš...
Bet par Rediku - tas, ka leitis, Butautam būtu pluss, tas, ka jauns - nekā... Bet - kādu brīdi pirms Rītiem šo bullīti dresēja neviens cits kā roberts Štelmahers Perlās, varbūt atkal noder vecās iestrādes?