Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Delorjē: "Komandā visi ir nomākti, jo zinām, kurā tabulas pusē atrodamies"

Agris Suveizda

Delorjē: "Komandā visi ir nomākti, jo zinām, kurā tabulas pusē atrodamies"
Džefs Delorjē
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" izbraukumā piedzīvoja neveiksmi pret Minskas "Dinamo" (1:2, pagarinājumā). Minskieši uzvaras vārtus guva vairākumā, izmantojot Milana Jurčinas noraidījumu, taču rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols uzskata, ka pārkāpuma nebija.

"Ar savas komandas spēli esmu apmierināts, bet ar rezultātu diemžēl ne," sacīja Artis Ābols. "Manuprāt, noraidījuma pagarinājumā nebija. Spēlētājs nokrita, ieraudzīja, ka tiesnesis ir pacēlis roku un nodomāja – o, tagad aizturētais sods, varu celties un nopelnīt punktu. Bet tā ne velti šie ārzemnieki te spēlē. Viņi velk Minsku, un viņu meistarība šodien nospēlēja izšķirošu lomu."

Atbildot uz jautājumu, vai vārdi, ka Minskas leģionāri velk "Dinamo", ir kritika vai skaudība, Ābols atbildēja šādi: "Tā ir patiesība." Savukārt mājinieku treneris Ļubomīrs Pokovičs bija gaidījis tik smagu spēli: "Redzējām rīdziniekus pēdējās spēlēs pret CSKA [4:5] un "Jokerit" [1:3] un bijām gaidījuši, ka būs smagi."

"Pirmie vārtu gūšanas momenti bija mums, un mums tie bija jārealizē. Bet ir viegli teikt, ka bija jārealizē – viņu vārtsargs [Džefs Delorjē] darbojās pārliecinoši," Pokovičs turpināja. "Mocījāmies gandrīz līdz spēles beigām, un ripas mums nāca smagi. Bet jāsaka, ka arī Rīgai bija vairāki labi momenti, taču uzvara ir mūsu pusē. Esam ļoti priecīgi, jo tādas uzvaras ir daudz vērtīgākas nekā spēlēs, kurās viss sanāk."

Lai arī Minskas "Dinamo" izcīnīja astoto uzvaru pēc kārtas, jau otro maču nācās spēlēt pagarinājumu. Slovāku speciālists gan nepiekrīt, ka komandai trūka spēka: "Ja mēs būtu noguruši, tad beigās Rīgai nebūtu iemetuši." Savas domas par spēli izteica arī rīdzinieku vārtsargs Džefs Delorjē: "Spēli sākām lieliski, arī mača turpinājumā pratām izveidot bīstamus momentus. Viņiem ir labs vairākums, ko viņi papildlaikā pierādīja."

"Pats šodien jutos ļoti labi. Aizsargi man ļoti palīdzēja, par ko viņiem arī saku lielu paldies," Delorjē turpināja. "Lai arī aizvadīju labu spēli, tam šobrīd nav nozīmes. Rezultāts nav par labu komandai, īpaši priecāties nav nekāda iemesla. Braucam prom ar vienu punktu, varēja tie būt divi vai pat visi trīs. Rezultātā esmu nedaudz vīlies, bet, domāju, mēs parādījām labu spēli."

"Komandā visi ir nomākti, jo zinām, kurā tabulas pusē atrodamies. Mums šos trīs punktus vajag, jo gribam spēlēt izslēgšanas spēlēs. Neviens nav pārstājis cīnīties," kanādiešu vārtsargs noslēdza.

Izmantotie resursi:
Артис Аболс: «Не зря эти «импорты» тут играют....
Любомир Покович: «Команда устала? Если бы мы...
Deslauriers: aizvadīju labu spēli, bet tam...

Slēpts komentārs: asusasus

 +11 [+] [-]

, 2014-12-27 19:37, pirms 9 gadiem
Sodien bija prieks skatities kā Džefs Delorjē rāda sniegumu .pret atlantu cerams bus Džefs Delorjē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-12-27 19:53, pirms 9 gadiem
... kā arī sekojam rubļa kursam, tas nepalīdz...

  +4 [+] [-]

, 2014-12-27 19:53, pirms 9 gadiem
Kas visiem ir ar tiem playoffiem...? Taa tachu ir tikai speele! Katru gadu 10 komandas netiek playoff, un ko tagad, kaarties visiem? Taa driiz vien nebus, kas speelee. Pavisam normali ir, ja kaada sezona ir tukshaa, var iespelet jaunos u.t.t. Shoreiz muusu kaarta.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-27 19:53, pirms 9 gadiem
Kā gadu pabeigsi - tā iesāksi, jāuzvar, savādāk būs, kā būs.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-27 20:14, pirms 9 gadiem
Andree rakstīja: Kas visiem ir ar tiem playoffiem...? Taa tachu ir tikai speele! Katru gadu 10 komandas netiek playoff, un ko tagad, kaarties visiem? Taa driiz vien nebus, kas speelee. Pavisam normali ir, ja kaada sezona ir tukshaa, var iespelet jaunos u.t.t. Shoreiz muusu kaarta.
no izlases viedokļa arī slikti,ka netiek playoff.. vairāki potenciālie izlases spēlētaji paliek 2 mēnešus ,bez spēļu prakses. Spēlētajiem slikti jo pēc KHL 3 sezonas izstrādātajiem noteikumiem komandu spēlētāji,kuras neiekļūst play off saņem tikai 70% līgumā ierakstīās algas

  +1 [+] [-]

, 2014-12-27 20:31, pirms 9 gadiem
"Jāpaņem iekšā" nomaktiba būs,ka ar roku atņemta

  -1 [+] [-]

, 2014-12-27 20:59, pirms 9 gadiem
dueto rakstīja: no izlases viedokļa arī slikti,ka netiek playoff.. vairāki potenciālie izlases spēlētaji paliek 2 mēnešus ,bez spēļu prakses. Spēlētajiem slikti jo pēc KHL 3 sezonas izstrādātajiem noteikumiem komandu spēlētāji,kuras neiekļūst play off saņem tikai 70% līgumā ierakstīās algas
no izlases viedokļa TRTD pilnīgi vienalga tiek play-off vai nē...
jo gatavošanās aprīļa sākumā sākas no jauna ar pārbaudes spēlēm...un visi uzreiz būs kopā, nevajadzēs nekādu atmazku pēc play-off vienas-divām kārtām atpūsties...
jo reti kurš mums atbrauc pa tiešo uz čempi no play-off jeb silts un ar spēļu ritmu...
p.s. tas gribēju pateikt, ka maz tādu ir, kas aprīļa beigās sitās play-off, ZA pat citreiz viņu ir daudz vairāk nekā Eiropā, jo Eiropā tad jāspēlē finālos...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-27 21:19, pirms 9 gadiem
Jerofejevs šodien nozaga Delorjē sauso maču.Ir grūti nospēlēt uz nulli,lai cik tu lieliski spēlētu,ja savs aizsargs dod rezultatīvu piespēli pretinieku uzbrucējam.Vienu regulāru kļūdu meistaru Pujacu atlaida,cits vietā.Kas attiecās uz Ābola repliku par Minskas leģionāriem.Protams ,ka tā ir skaudība un arī patiesība,ka viņi velk Minsku.Man arī skauž ,ka RD vadība nespēj iegādāties spēcīgākus leģionārus,kuri varētu ievilkt komandu izslēgšanas spēlēs.Tas ir tikai cilvēciski.Ko lai dara ,ka pašu spēlētāji nevelk.

     [+] [-]

, 2014-12-27 21:21, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: no izlases viedokļa TRTD pilnīgi vienalga tiek play-off vai nē...
jo gatavošanās aprīļa sākumā sākas no jauna ar pārbaudes spēlēm...un visi uzreiz būs kopā, nevajadzēs nekādu atmazku pēc play-off vienas-divām kārtām atpūsties...
jo reti kurš mums atbrauc pa tiešo uz čempi no play-off jeb silts un ar spēļu ritmu...
p.s. tas gribēju pateikt, ka maz tādu ir, kas aprīļa beigās sitās play-off, ZA pat citreiz viņu ir daudz vairāk nekā Eiropā, jo Eiropā tad jāspēlē finālos...
Tieši tā! Agrāk kad ģinamo nebija uz pavasari nolasījās gan jaunie gan vecie un gāja kapāt! Un tos laikus atceros ar smaidu sejā, kad uz pārbaudes maču nāca pinas tribīnes. Valsts izlase vienmēr ir jānoliek pirmajā vietā, nevis ģinamo ģinamo!

     [+] [-]

, 2014-12-27 21:44, pirms 9 gadiem
ja spēlētājs nevar trāpīt tukšos vārtos tad šaubos ka baigao prieku nesīs komandas pozīcija tablo... (#71)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-12-27 22:45, pirms 9 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: Cipulis vēl spēlē RD??
Jā,šodien vel slidoja pa ledu un noraidijuma soliņu.

     [+] [-]

, 2014-12-27 23:50, pirms 9 gadiem
Spēle un rezultāts ar Atalant būs gandrīz kā sezonas izšķirošā spēle- vai mēs esam vēl uz kaut ko spējigi šai sezonā .

     [+] [-]

, 2014-12-28 00:01, pirms 9 gadiem
delorje labs jamet ieksa pasiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-12-28 08:16, pirms 9 gadiem
Kritizēt ir viegli, bet redzams ka vajadzīgie slēdzieni nav izdarīti. Te ir kompleksas problēmas, sākot ar komandas budžetu un pārējais jau pieaug klāt.

     [+] [-]

, 2014-12-28 09:43, pirms 9 gadiem
Psihologs šajā situācijā izskatās ka varētu līdzēt!!!

     [+] [-]

, 2014-12-28 13:03, pirms 9 gadiem
Sāniņš rakstīja: Tieši tā! Agrāk kad ģinamo nebija uz pavasari nolasījās gan jaunie gan vecie un gāja kapāt! Un tos laikus atceros ar smaidu sejā, kad uz pārbaudes maču nāca pinas tribīnes. Valsts izlase vienmēr ir jānoliek pirmajā vietā, nevis ģinamo ģinamo!
Tad tev jājūt pret visiem Ļatvijas NHL hokejistiem kuri spēlē un nākotnē spēlēs šajā līgā, lai netiktu Stenlija kausa PO jeb sliktākā gadījumā nepārvarētu pirmo kārtu, jo savādāk hokejisti nepārvarēs pirmo kārtu.
Jautājums vai Tu gribi,lai Girgensons cīnās par Stenlija kausu jeb lai palīdz izlasei. Kod kurā pirkstā gribi visi sāp. Šogad drīzāk Bufalo netiks PO , bet nākotnē Tu taču nejutīsi NHL pret Girgensona klubu.