Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Raimonds Vilde: "Igaunijai ir Slovākijas līmeņa komanda"

Raimonds Vilde: "Igaunijai ir Slovākijas līmeņa komanda"
Favorīti pirms 3. kārtas cīņām ir igauņi.
Foto: www.cev.lu

Pēc 2. vietas izcīnīšanas grupu turnīrā Latvijas vīriešu izlasei volejbolā ir atlikuši tikai divi soļi līdz finālturnīram nākamajā gadā Polijā. Pirmā no 3. kārtas spēlēm ar Igauniju notiks jau šosestdien Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā. Spēles tiešraide LTV7 kanālā.

Latvija D grupā vakar vēl pretendēja uz pirmo vietu, taču Slovākija savu iespēju garām nelaida, sagraujot mājiniekus horvētus trijos setos un ieņemot pirmo vietu grupā. Tikmēr Igaunija otro vietu F grupā izrāva, sagādājot vienīgo zaudējumu grupu turnīrā Čehijai. Ne velti igauņi negribēja aizvadīt savstarpējās pārbaudes spēles pirms atlases 2. kārtas, paredzot šādu notikumu attīstību.

Minimālais uzdevums ir izpildīts, esam tikuši trešajā kārtā,” līdz šim padarīto skopi komentēja Latvijas komandas galvenais treneris Raimonds Vilde. „Šobrīd vēl negribu pavilkt svītru. To gribētu darīt tikai tad, kad viss būs beidzies.”

Dienas kārtībā ir gatavošanās mačiem ar igauņiem. Vakar puišiem bija iedota brīvdiena, bet šodien sākas gatavošanās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra 3. kārtai. „Pētīsim pretiniekus, skatīsimies video, trenēsimies kā līdz šim,” darbu sarakstu, gatavojoties divcīņai ar igauņiem, apkopo izlases galvenais treneris Raimonds Vilde. „Svarīgi ir atjaunot spēkus un uzturēt optimālu fizisko kondīciju. Igaunijai ir laba, apmēram Slovākijas līmeņa komanda. Man nepatīk prognozēt, un viss būs atkarīgs no tā, kā komandas nospēlēs tieši tajās divās dienās, kad būs spēle. Mums atliek maksimāli labi izpētīt pretiniekus, atrast viņu vājās puses un saprast, kur pret viņiem ir mūsu trumpji, kā arī tos izmantot.”

Uzvarētājs divu maču summā tiks noskaidrots, ņemot vērā komandu izcīnītos punktus. Par uzvaru ar 3:0 un 3:1 tāpat kā grupu turnīrā komanda saņem trīs punktus, par 3:2 uzvaru – divus, par 2:3 zaudējumu – vienu punktu, bet par 0:3 un 1:3 zaudējumu – nulli punktus. Ja divu maču summā abām komandām būs vienāds punktu skaits, tiks izspēlēts tā sauktais zelta sets.

Mačs Jelgavā sāksies sestdien, 1. oktobrī, pulksten 17:00. Biļetes iepriekšpārdošanā būs pieejamas portālā bezrindas.lv un maksās piecus eiro, bet kasēs pirms spēlēs – septiņus eiro. Skolēniem un pensionāriem – 50% atlaide.

Atbildes spēle notiks Tallinā svētdien, 9. oktobrī. Laiks vēl tiek precizēts.

Vairāk par 3. kārtas spēlēm varēs lasīt šeit: cev.lu

Izmantotā informācija:
Latvijas Volejbola Federācija

Slēpts komentārs: Leons_Dravnieks

  +3 [+] [-]

, 2016-09-27 16:34, pirms 8 gadiem
Leons_Dravnieks rakstīja: Izklausās pēc atrunām un tukšas muldēšanas par pretinieku spēku.

Pēc zaudējuma - sak, es tak teicu, viņi pārāk stipri bij.
interesanti, ko tad vajadzēja teikt?
Ka igauņi ir švaki un mēs viņus ar rezervistiem ņemsim?

  +3 [+] [-]

, 2016-09-27 17:10, pirms 8 gadiem
Leons_Dravnieks rakstīja: Izklausās pēc atrunām un tukšas muldēšanas par pretinieku spēku.

Pēc zaudējuma - sak, es tak teicu, viņi pārāk stipri bij.
ko?

  +1 [+] [-]

, 2016-09-27 17:15, pirms 8 gadiem
Igauņiem nereāli paveicās ka tika tik tālu!

     [+] [-]

, 2016-09-27 17:28, pirms 8 gadiem
Kurš TV kanāls rādīs spēli no Jelgavas? Pameklēju, bet neko neatradu ne SC TV, ne VSB, ne Best4sport TV, ne LTV7 programmās.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-27 21:43, pirms 8 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kurš TV kanāls rādīs spēli no Jelgavas? Pameklēju, bet neko neatradu ne SC TV, ne VSB, ne Best4sport TV, ne LTV7 programmās.
vata viniem kadreiz volejbols ir bijis swarigs,viniem tak jarada visadas dinamo speles kuras nevar saukt pa spelem,te veci kapasies uz dzivibu un navi..tada ir ta Latvija!!