Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Pret mums bija vairāk nekā 24 tūkstoši cilvēku, bet mēs viņus gandrīz uzvarējām!"

Agris Suveizda

Bagatskis: "Pret mums bija vairāk nekā 24 tūkstoši cilvēku, bet mēs viņus gandrīz uzvarējām!"
"Crvena Zvezda" fani
Foto: alo.rs, Aleksandars Dimitrijevičs

Ainara Bagatska trenētais un Jāņa Strēlnieka pārstāvētais Ukrainas basketbola klubs "Budivelnyk" Eirokausa ceturtdaļfinālā dramatiskā cīņā pagarinājumā tomēr atzina Belgradas "Crvena Zvezda" pārākumu – 70:79 spēlē un 152:158 summā. Bagatskis pēc mača uzsvēra, ka spēles likteni izšķīra Čārlzs Dženkinss.

"Šodien pret mums bija vairāk nekā 24 tūkstoši cilvēku, bet mēs viņus gandrīz uzvarējām!" teica Kijevas "Budivelnyk" galvenais treneris Ainars Bagatskis. "Spēlējām pret ļoti asu un agresīvu komandu, kurai ir spēcīgi un augstas klases spēlētāji. Domāju, ka kontrolējām spēli līdz pat pēdējai minūtei. "Crvena Zvezda" mūs nekādā ziņā nepārsteidza un spēlēja tieši tā, kā bijām gaidījuši."

"Tomēr pieļāvām pārāk daudz kļūdu, ko mums ļoti palīdzēja izdarīt tribīnes – tās "Crvena Zvezda" spēlētājiem deva papildus enerģijas lādiņu. Protams, neticami nospēlēja Dženkinss. Viņa precizitāte kļuva par izšķirošo faktoru mūsu zaudējumā," Bagatskis turpināja. "Neapšaubāmi, ka pārdzīvojam zaudējumu, bet mums nav tiesību nokārt galvas. Esam padarījuši labu darbu, un mums priekšā ir Ukrainas čempionāta spēles, kurās mums būs, ko pierādīt. Novēlu "Crvena Zvezda" panākumus spēlēs pret "Unics"."

"Vēlos pateikties mūsu faniem par šo neticamo atmosfēru. Pirms spēles teicu, ka mums ir jākontrolē savas emocijas un agresija, jo tas mums var kaitēt. Tādēļ vairākas reizes šodien nospēlējām pavisam citādi, nekā bijām plānojuši, un veicām liekas darbības. Tomēr ticējām uzvarai līdz pat pašām beigām," teica Belgradas "Crvena Zvezda" galvenais treneris Dejans Radoņičs.

""Budivelnyk" ir ļoti pieredzējusi komanda, kas zina, kā panākt rezultātu. Un tas ir ļoti labi, ka mums izdevās uzvarēt tādu komandu," Radoņičs turpināja. "Iespējams, varējām iztikt arī bez pagarinājuma, bet tas, ka papildlaikā parādījām gudru un kvalitatīvu basketbolu, nav mazāk svarīgi. Protams, tagad esam ļoti apmierināti ar iekļūšanu pusfinālā, bet mums pēc iespējas ātrāk ir jābeidz svinēt un jāsāk domāt par nākamajām spēlēm."

"Spēle bija ļoti smaga. Zinājām, uz ko "Budivelnyk" ir spējīgs uzbrukumā, tāpēc atdevām visus spēkus aizsardzībā. Aizvadījām labu spēli un spējām apturēt viņu līderus. Bija brīdis, kad zaudējām par desmit punktiem, bet nepadevāmies un turpinājām cīnīties, par ko tikām atalgoti. Domāju, ka smags darbs vienmēr tiek atalgots!" sacīja "Crvena Zvezda" rezultatīvākais vīrs Čārlzs Dženkinss, kurš guva 29 punktus, ieskaitot trīs punktus pamatlaika galotnē, kas ļāva izraut pagarinājumu (63:60).

Izmantotie resursi:
Баскетбольный клуб «Будивельник» - Главная

     [+] [-]

, 2014-03-27 12:31, pirms 10 gadiem
Baigi žēl, ka nesanāca tikt tālāk...

     [+] [-]

, 2014-03-27 13:55, pirms 10 gadiem
Kapēc nesanāca?Uz priekšu Crveza Zvezda!

     [+] [-]

, 2014-03-27 14:50, pirms 10 gadiem
kexx rakstīja: Kapēc nesanāca?Uz priekšu Crveza Zvezda!
Esat serbs?

     [+] [-]

, 2014-03-27 16:59, pirms 10 gadiem
Pret ko tad spēlēja?
"Budivelnyk" Eirokausa ceturtdaļfinālā dramatiskā cīņā pagarinājumā tomēr atzina Belgradas "Partizan" pārākumu – 70:79
tālāk teksta
"Crvena Zvezda" mūs nekādā ziņā nepārsteidza un spēlēja tieši tā, kā bijām gaidījuši.

     [+] [-]

, 2014-03-27 17:41, pirms 10 gadiem
Zaneesa,tu dīvains paliec no pavasara ārā?Es tāpat kā daudzi citi atbalstu tādu vai citu komandu,piemēram futenē Barsa,Bayern un Real,basī arī tās pašas komandas eirolīgā,hoķī esmu par Lev,šinī duelī biju par Zrvenu,kāds tev te sakars ar tautību?

     [+] [-]

, 2014-03-27 19:35, pirms 10 gadiem
kexx rakstīja: Zaneesa,tu dīvains paliec no pavasara ārā?Es tāpat kā daudzi citi atbalstu tādu vai citu komandu,piemēram futenē Barsa,Bayern un Real,basī arī tās pašas komandas eirolīgā,hoķī esmu par Lev,šinī duelī biju par Zrvenu,kāds tev te sakars ar tautību?
Nu jā, un es kā muļķe vai dīvaine (neatkarīgi no pavasara) biju par latviešiem - Strēlnieku un Bagatski. Kāpēc gan lai es būtu par serbu komandu, kuras spēlēm, domāju, neseko arī Tu.

     [+] [-]

, 2014-03-27 20:15, pirms 10 gadiem
Zaneesa,nē,es sekoju gan Crvenas spēlēm līdz eirokausā,un tam kā pirms tam uzvilka Rytas.Un tas ka tur ir latvieši,tur viņi ir alkatības pēc,ne patriotisku jūtu dēļ.Lai viņi visi spēlē un trenē Latvijas klubus par mums Latvijā pieņemamām algām,tad es arī būtu par viņiem.

     [+] [-]

, 2014-03-27 21:52, pirms 10 gadiem