Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Cenšamies jaunajiem dot lielāku spēles laiku, tāpēc kļūdu pietika"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ankipāns: "Cenšamies jaunajiem dot lielāku spēles laiku, tāpēc kļūdu pietika"
Ģirts Ankipāns
Foto: Minskas Dinamo

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" šovakar aizvadīja sezonas pēdējo izbraukuma spēli, ar 3:5 piekāpjoties Minskas "Dinamo", lai gan rezultātu izdevās atklāt pirmajā uzbrukumā. Galvenais treneris Ģirts Ankipāns norādīja, ka minskieši pelnījuši uzvaru, kamēr kapteinis Miks Indrašis teica, ka galvenais mērķis ir sezonas pabeigšana uz pozitīvas nots.

"Apsveicu Minsku ar pelnītu uzvaru. Šobrīd cenšamies jaunajiem hokejistiem dot lielāku spēles laiku, tāpēc kļūdu bija daudz. Turklāt pretinieks tās prata izmantot. Protams, centāmies izglābt maču, tomēr mazliet neizdevās," pēc neveiksmes sacīja rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Uvis Balinskis, kurš guva Rīgas "Dinamo" otros vārtus, uz ledus pavadīja 18:29 minūtes, kas bija trešais laiks aizsargu vidū. Priekšā bija gan Kristaps Zīle (20:42), gan Ansi Salmela (26:29). Tikmēr Pauls Svars, kuram pieredze šādā līmenī ir minimāla, laukumā pavadīja vismazāk no aizsargiem (11:03). Arī uzbrukumā Ankipāns vairāk uzticējās pieredzējušajiem spēlētājiem – Miķelim Rēdliham (23:02), Laurim Dārziņam (21:33), Mikam Indrašim (20:18), Brendonam Makmilanam (18:07), Gintam Meijam (16:59). Piemēram, Emīls Ģēģeris uz ledus pavadīja 12:39 minūtes.

"Bija grūts mēnesis bez hokeja. Duelis sākās nervozi, nevarējām atrast savu spēli. Vārtsargs satraucās, bet turpinājumā saņēma sevi rokās un pierādīja, ka ir pelnījis turpināt maču. Otrajā un trešajā periodā komanda spēlēja vienkārši lieliski. Tāpat gribu atzīmēt Kvintona Haudena un Marka Andrē Granjāni augsto profesionalitāti – viņi no Dienvidkorejas pārbrauca tikai pirms mača, bet tāpat uz ledus parādīja savu meistarību," norādīja minskiešu galvenais treneris Gordijs Dvaijers.

"Maču sākām labi – ar ātri gūtiem vārtiem," teica Rīgas "Dinamo" kapteinis Miks Indrašis, kurš rezultātu atklāja jau 27. sekundē. "Slikti, ka nākamajā maiņā viņiem izdevās rezultātu izlīdzināt. Vēlāk saņēmām divus noraidījumus, un vienu viņi prata realizēt. Pēc zaudētajiem vārtiem nedaudz nosēdāmies. Trešajā trešdaļā metāmies atspēlēties, bet diemžēl arī šoreiz pozitīvs iznākums izpalika."

"Protams, ļoti gribam sezonu pabeigt uz pozitīvas nots un izcīnīt uzvaru. Šī bija svarīga spēle, ko vajadzēja uzvarēt, bet nespējām to izdarīt. Tagad savu līdzjutēju priekšā ir jāuzvar Helsinki," teica Indrašis. Rīgas "Dinamo" punktu desmitajai sezonai pieliks pēc divām dienām, kad uzņems "Jokerit".

Izmantotie resursi:
https://hcdinamo.by/news/matchi/gor...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  +1 [+] [-]

, 2018-02-28 01:29, pirms 6 gadiem
Pēdējā vieta garentēta 15 miljoni atejā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-02-28 14:11, pirms 6 gadiem
Dinamo malači! Tagad gaidāmajā draftā pirmā izvēle!

     [+] [-]

, 2018-02-28 16:05, pirms 6 gadiem
Ar kaut ko tie zāģi jāataisno ir.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-01 02:53, pirms 6 gadiem
Ankipāns: "Cenšamies jaunajiem dot lielāku spēles laiku, tāpēc kļūdu pietika"...
latviski tas būtu - "ai... tā pat viss ir pazaudēts... ko tur daudz ņemties"...

bet ja nopietni... nezinu vai ja pēdējās 2 spēlēs ļaujot vairāk uzspēlēt, spēlētājiem būs kāda izaugsme...

lai no pašas rezonas sākuma ļauj jaunuļiem spēlēt ilgāk... tad var kaut ko runāt par jauno izaugsmi...