Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekavas Bulldogs" atņem punktu vicelīderei

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekavas Bulldogs" atņem punktu vicelīderei
FK "Ķekava"
Foto: floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm notika jau ceturtais Ķekavas derbijs - "Ķekavas Bulldogs", kam vēl ir cerības kvalificēties izslēgšanas spēlēm, krustoja nūjas ar turnīra vicelīderi FK "Ķekava". "Ķekavai", kas visu spēles laiku bija iedzinējās, pamatlaika izskaņā izdevās panākt izlīdzinājumu (5:5), bet pagarinājuma 4.minūtē uzvaras vārtus tās labā iemeta Zanda Bergmane.

Abas Ķekavas novada komandas šosezon bija tikušās jau trīs reizes, bet vienmēr vairāk vai mazāk pārliecinošu uzvaru jau pamatlaikā bija izcīnījusi FK "Ķekava". Ja atskatās uz iepriekšējām sezonām, tad "Ķekava" savas kaimiņienes no "Ķekavas Bulldogs" bija uzvarējusi jau 12 reizes pēc kārtas. Turnīra tabulā abām komandām ir dažādi mērķi - FK "Ķekava" vēl saglabā teorētiskas izredzes uz uzvaru regulārajā turnīrā, bet buldodzēm ir tieši tādas pašas cerības kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

Maču Ķekavas sporta namā veiksmīgāk uzsāka "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, kurām šoreiz bija mājinieču statuss - jau 4.minūtē rezultātu ar precīzu metienu atklāja Kate Jeige (1:0), bet pēc pirmā perioda buldodzes atradās vadībā ar 2:1. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti - laukuma saimnieču uzbrukuma līdere Inga Ametere panāca jau 3:1. Divu vārtu pārsvars komandai "Ķekavas Bulldogs" bija arī 13 minūtes pirms pamatlaika beigām (4:2), bet tad "Ķekava" uzsāka pamatīgu ofensīvu, kas bija sekmīga. Jau 56.minūtē Alise Logina trešo reizi šajā mačā panāca neizšķirtu rezultātu - 5:5. Lai gan laika bija pietiekoši, līdz pamatlaika beigām rezultāts vairs nemainījās. Pagarinājuma 4.minūtē FK "Ķekava" florbolistes varēja gavilēt, jo Līgas Akmeņkalnes piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Zanda Bergmane - 6:5. Uzreiz pēc spēles beigām Akmeņkalne par viena pirksta parādīšanu pretinieču līdzjutējiem saņēma sarkano kartīti un spēles sodu 2. Skatītāji esot viņu izprovocējuši, nosaucot nepiedienīgā vārdā...

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīta divu vārtu autore Alīna Logina, bet rezultatīvākā viņas komandā ar 4 (3+1) punktiem bija Zanda Bergmane. Divas piespēles Gundegas Vancānes kontā. Labākās spēlētājas balvu "Ķekavas Bulldogs" rindās saņēma vārtsardze Elīna Jeige, kura atvairīja 43 no 49 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar 4 (3+1) punktiem bija Inga Ametere, bet 2 (1+1) punkti Ingas Vancānes kontā. FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras ir 48 punkti un šobrīd pirmā vieta turnīra tabulā, tiesa, Kocēnu "Rubenei", kam par diviem punktiem mazāk, viena spēle ir rezervē. "Ķekavas Bulldogs" ar 16 punktiem ieņem 5.vietu, no 4.vietas īpašnieces "Rīgas Lauvas" buldodzes atpaliek par četriem punktiem.

"Ķekavas Bulldogs" - FK "Ķekava" 5:6 ET (2:1, 1:0, 2:4, 0:1)
Metienu attiecība:
25:49 (7:13, 8:16, 8:14, 2:6)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas Bulldogs" - Inga Ametere 4 (3+1), Līga Vancāne 2 (1+1), Kate Jeige 1 (1+0), Natālija Babjuka 1 (0+1).
FK "Ķekava" – Zanda Bergmane 4 (3+1), Alīna Logina 2 (2+0), Gundega Vancāne 2 (0+2), Sintija Kalvāne 1 (1+0), Katrīne Šleiva 1 (0+1), Līga Akmeņkalne 1 (0+1), Elīza Savicka 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja