Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" spēle sestdien neierastā laikā – pulksten 15.00

Jānis Celmiņš

"Dinamo" spēle sestdien neierastā laikā – pulksten 15.00
Edgars Masaļskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas „Dinamo” komanda sestdien (27.septembrī) aizvadīs šīs sezonas desmito Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta maču. Kluba preses dienests atgādina, ka šis mačs sāksies plkst. 15.00, nevis kā ierasts mači nedēļas nogalēs plkst. 17.00.

Sestdien rīdzinieki „Arēnā Rīga” uzņems Vladivostokas „Admiral”, tādejādi noslēdzot trīs mājas spēļu sēriju. Mūsējo sestdienas pretinieki astoņās līdzšinējās spēlēs tikuši vien pie diviem panākumiem, Austrumu konferences turnīra tabulā ieņemt 12.vietu. „Dinamo” komanda tikmēr Rietumu konferencē ierindojas devītajā pozīcijā. Mača sākums starp abām komandām sestdien pulksten 15.00.

Pēc trīs spēlēm mājās „Dinamo” komandai paredzēts trīs spēļu izbraukums.

Biļetes uz maču iespējams iegādāties visās Biļešu Serviss kasēs, kā arī internetā bilesuserviss.lv. Tāpat klubs informē, ka sakrājot trīs septembra spēļu biļetes, sestdienas mačā tās būs iespējams iemainīt pret sestā oktobra spēles biļeti, kad Rīgas „Dinamo” tiksies ar Minskas „Dinamo”.

  +2 [+] [-]

, 2014-09-26 12:24, pirms 10 gadiem
Ja parasti brīvdienās sāka piecos, tad rīt piecos jau būs zaudējuši.

  +7 [+] [-]

, 2014-09-26 13:05, pirms 10 gadiem
(O_O) rakstīja: Bļin - Ķegumā Nāciju kauss. Daudzi nepaspēs atpakaļ laicīgi.
Pag, nopietni? Tu domā, ka tie cilvēki, kuri būs uz Nāciju kausu, pār galvu, pār kaklu skries pēc tam uz Dinamo spēli? Nu ok, tu noteikti būsi viens no tiem retajiem.

     [+] [-]

, 2014-09-26 13:44, pirms 10 gadiem
kurš ir pirmais numurs?!
Jakub Sedlacek 5Gp 2.04Gaa .934%
Edgars Masalskis 4Gp 3.80Gaa .870%

     [+] [-]

, 2014-09-26 13:55, pirms 10 gadiem
phKRIIII rakstīja: kurš ir pirmais numurs?!
Jakub Sedlacek 5Gp 2.04Gaa .934%
Edgars Masalskis 4Gp 3.80Gaa .870%
Masaļskis...Sedlāčeks nepārstāv Latviju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: purva_velns
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-09-26 14:32, pirms 10 gadiem
gudrais_ansis rakstīja: Kāda starpība cikos? Tāpat pustukšas tribīne ar +/- 4000sk būs.
Tiešām ceru ka šī ir pēdējā sezona kad no Latvijas kāds klubs piedalās Kolhozenē.

Ar sajūsmas saucieniem tiks sagaidīts jauns hokeja laikmets!

R.I.P DINAMO RĪGA 2008-2015
Ļoti reti komentēju, bet šim es nevarēju neatbildēt.

Tu esi tipisks neveiksminieks, jo nīdi, ka kāds kaut ko dara/rada, bet tajā pašā laikā pats neko nedari un aprej visus. Ja tevi neinteresē Dinamo, tad nenāc šajā sadaļā un neatstāj savu vēmekli šeit!

Tas attiecas arī uz visiem pārējiem pamatskolniekiem no sādžām, kuriem tīk rakstīt: ģinamo, ģinama, kolhozene, krievu līga utt. Nu tak atvieglojiet sevi no mocībām un neskataties, tāpat jūsu viedoklis nevienu neinteresē

     [+] [-]

, 2014-09-26 14:55, pirms 10 gadiem
respekts pret "morjakiem" ? plkst. 15.00 šeit - Vladivostokā ir plkst. 23.00 - ir jau drusku pavēlu sākt spēli, bet vēl daudzmaz OK.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-09-26 15:53, pirms 10 gadiem
ceru uz velvienu 0-0. baigi patīk, ka Dinamo vārtus gūst tikai katrā 3. sezonas spēlē (:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-09-26 16:05, pirms 10 gadiem
Vakardienas spēle ar Vitjaz bija ļoti skatāma (iz;nemot 1.periodu). 2 un 3 periods bija skatāms, baudāms un kārtējo reizi pierādīja ka arī pie 0-0 rezultāta var būt ļoti aizraujošas spēles. īpaši jau patika mūsu spēle 3.periodā un laba tā bija arī 2 periodā. Kam interesē ne tikai rezultāts, bet arī spēles saturs tie noteikti bija ieguvēji skatoties šo spēli.

     [+] [-]

, 2014-09-26 16:24, pirms 10 gadiem
FUNS rakstīja: Vakardienas spēle ar Vitjaz bija ļoti skatāma (iz;nemot 1.periodu). 2 un 3 periods bija skatāms, baudāms un kārtējo reizi pierādīja ka arī pie 0-0 rezultāta var būt ļoti aizraujošas spēles. īpaši jau patika mūsu spēle 3.periodā un laba tā bija arī 2 periodā. Kam interesē ne tikai rezultāts, bet arī spēles saturs tie noteikti bija ieguvēji skatoties šo spēli.
Kas Tur bija labs? Celmiņš Twiterī bija iepostojis ka Vitjaz esot galīgie ģīboņi

  +1 [+] [-]

, 2014-09-26 16:34, pirms 10 gadiem
gudrais_ansis rakstīja: Ak tu roltoniņ....

Es nēesmu neveiksminieks, nevajag spriest un izdarīt secinājumus par cilvēkiem kurus tu nezini/nepazīsti. Es nezinot tavu vārdu, uzvārdu, amatu utt. par neveiksminieku tevi nevaru taču nosaukt. Domā ko raksti

Kas attiecās uz ģinamku, - visi zinām ka naudas viņiem nav. Runā ka maskava piešķirusi 5 ļimakus. Vajag 11. Kā tu domā, kur viņiem plāns atlikušos sešus ļimakus raut? Pēdējie reitingi liecināja ka SC + Sudrabas No Sirds Latvijai kopā varētu iegūt +50 vietas Saeimā. No nodokļu maksātāju naudas uzturēt privātu klubu kas spēlē krievu nožēlojamā mākslīgā rubļu līgā. Par privātiem līdzekļiem, lai droši dara un to klubu uztur. Bet mērķis jau ir sazagt līdzekļus no valsts kases. Bet tādam nekulturālam ģinamkas fanātam to nesaprast. Laikam ģinamkas kreklā Latvijas izlases spēes apmeklē.


''Nu tak atvieglojiet sevi no mocībām un neskataties, tāpat jūsu viedoklis nevienu neinteresē'' - redz ka intresē, citādi nerastos diskusija. Ja tev kaut kas nepatīk, spied ignore kā tavs domubiedrs purva_velns to izdarīja.
Sāksim ar tavu izglītības līmeni, kas spriežot pēc tavām gramatikas kļūdām, ir ļoti zems vai pamatskolas. Ja nejēdz, ka "neesmu" rakstās ar īso "e", tad sorry, par komatiem nerunāsim. Attiecīgi, ja tu esi neizglītots, tad tev nav attīstītas spriešanas spējas, kas neizbēgami atspoguļojas tavus izmisīgajos savārstījumos sportacentrā.
Tu varbūt izlasīji kādu tendenciozu rakstu kādā dzeltenā portālā, paklausījies ko saka tava līmeņa domubiedri un tēvs alkoholiķis pie maltītes, un uzgleznoji savu "patiesību", ko par visām vārītēm centies iebarot pārējiem

Un Dieva dēļ nerunā par politiku, tāpat ir smieklīgi

     [+] [-]

, 2014-09-26 16:34, pirms 10 gadiem
Oh, kur ansītis aizrakstījies... Par baigi kulturālo sevi vēl uzskata, pretendē uz "gudrā" statusu... Kaut gan no gudrības tur ne smakas, ar tekstu un tajā izmantotajiem vārdiem vien pietiek, lai saprastu, ka aiz tā vārda slēpjas prasts trollītis...
P.S. Reti kurš raksts par Dinamo tagad nesatur tik daudz pretīgu komentāru, ka, pārlasot komentāru kopumu un mēģinot uzzināt kaut ko vērtīgu no kāda īsta un zinoša hokeja līdzjutēja, neuzdursies tik klajam ar cinismu apvītam stulbumam, ka rodas jautājums - kurp ej, Latvija? Un atkal un atkal rodas pārdomas par to, ka mums visiem tomēr vajadzētu būt vairāk atbildīgiem par to, ko un kā rakstām. Tad, esmu pārliecināts, tik atklātas troļļošanas būtu daudz mazāk, līdz ar to - arī negatīvisma sabiedrībā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-26 16:57, pirms 10 gadiem
gudrais_ansis rakstīja: Izglītība man ir vidējā, augstskolu uzsāku bet pabeigt netaisos, citas prioritātes. Ja tu domā ka kaut kāds Turības vai vienalga tur kāds Latvijas augstskolu diploms ir kaut cik nozīmīgs, tad stūlbs puika tu esi
Par gramatiku man pajāt, steigā rakstu, nepievēršu tam uzmanību. Taču ne izglītībai, ne gramatikai nav nekāda sakara ar veiksmi vai neveiksmi dzīvē. Šleseram izglītība ir profesionāla vidējā, man ir bījusi sarakste ar viņu-gramatika arī viņam nav tā stiprā puse. Par neveiksminieku viņu nosaukt tomēr nevar.

Par politiku varam nerunāt, tāds pastūlbs ģinamkas fanāts laikam priecātos ja valsts savus līdzekļus ieguldītu ģinamkā, uz kuru skatītāji nemaz vairs neiet. Pustukša arēna.

Dzeltenos portālos lasu ļoti reti, līdz manam līmenim tev kā līdz kosmosam un gan jau pašam tēvs alkoholiķis bījis ja reiz bezsakarā svešus tēvus piemini. Tas parasti liecina ka cilvēkam bījusi smaga bērnība.

Sekas ir acimredzamas. Iesaku apmeklēt psihologu vai kaut kādu anonīmo biedrību kur brīvi savas problēmas var izrunāt.
stūlbs -> stulbs
bījusi -> bijusi
pastūlbs -> pastulbs
bījis -> bijis

Sorry, bet šādas kļūdas pat steigā nevar uzrakstīt un atkārtot Vai tik tu ar Šleseru šeit sportacentrā nečato savā starpā? Šleseram gadienā nav niks gudrais_Šlesers ?

A par ko tu pārdzīvo? Ka Ulmanis izteica domu, ka valstij ir jāatbalsta Dinamo? Tad tev jāraksta personīgi Ulmanim savas sirds sāpes iztirzājums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-26 17:29, pirms 10 gadiem
gudrais_ansis rakstīja: Tu strādā kā latviešu valodas skolotājs un tāpēc aizrādi katru gramatikas kļūdu? Vai vienkārši nav par ko citu piesieties?

Pričom te Šlesers un sportacentrs? Šad tad atnāku un kaut ko komentāros ierakstu. Reizēm nelielas debates ar cirvjiem sanāk, šī būs no tām dienām.

Es neko nepārdzīvoju, es priecājos, kā jau teicu redzu gaismu tuneļa galā, drīz ģinamka aizies pa burbuli. Tu jau pārdzīvo, nevis es. tu pirmais atbildēji uz manu komentāru.

.. vai cik tev īsa atmiņa
Es tevi lasu kā grāmatu Tev derētu pastudēt psiholoģiju... cilvēkus var atšifrēt pēc žestiem, mīmikas, tekstiem un valodas.

Tu mēģini sev radīt apkārt mākslīgu vidi, ka esi veiksminieks, kurš ar vidējo izglītību kaut ko sasniegs, bet ja tu atrodi laiku, lai šeit rakstītu savas glupības, tad skaidrs ir viens - tu dzīvo mammas dzīvoklī un lieto internetu, par kuru samaksāja arī tava mamma

     [+] [-]

, 2014-09-26 17:35, pirms 10 gadiem
Rollltōns rakstīja: Es tevi lasu kā grāmatu Tev derētu pastudēt psiholoģiju... cilvēkus var atšifrēt pēc žestiem, mīmikas, tekstiem un valodas.

Tu mēģini sev radīt apkārt mākslīgu vidi, ka esi veiksminieks, kurš ar vidējo izglītību kaut ko sasniegs, bet ja tu atrodi laiku, lai šeit rakstītu savas glupības, tad skaidrs ir viens - tu dzīvo mammas dzīvoklī un lieto internetu, par kuru samaksāja arī tava mamma
Nu, nu. Secinājumi jau tev galigi greizi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-09-26 17:59, pirms 10 gadiem
gudrais_ansis rakstīja: Tiešām patiesi dīvaini secinājumi. ''Sotaks'' tev galvā toč nav.

Nemēģinu radīt nekādu mākslīgu vidi, netaisos un nemaz nevēlos tev neko pierādīt par veiksmēm vai neveiksmēm, par komentēšanu šajā portālā - gribi teikt visi kas šeit kaut ko komentē dzīvo pie mātēm uz viņu rēķina? Dīvains tu esi. Uz mātes rēķina ilgi jau neesmu dzīvojis, pats pelnu un pats sevi uzturu.

Baigais psihologs es skatos.... Gramatikas skolotāja pienākumi apnika?
pieņemsim, lābākajā gadījumā esi laucinieks, kurš atbraucis maizē uz Rīgu, dzīvojat 4 purni vienistabas dzīvoklī Bolderājā, ja vari pļūtīt ;seit visu dienu, tad attiecīgi darbs tev ir pie datora, amats varētu būt sargs, administrātors kaut kāds biroja darbinieks labākajā gadījumā

     [+] [-]

, 2014-09-26 19:08, pirms 10 gadiem
huy rakstīja: Kas Tur bija labs? Celmiņš Twiterī bija iepostojis ka Vitjaz esot galīgie ģīboņi
Cik cilveku ,tik uzskati. Man ļoti patika vakardienas spēle kopumā. Spēle patiešām deva gandarījumu. Tev otrādi, droši vien visu vērtē pēc rezultāta. Tev nepatik man patika spēle. Katram savas domas.

     [+] [-]

, 2014-09-26 19:39, pirms 10 gadiem
FUNS rakstīja: Cik cilveku ,tik uzskati. Man ļoti patika vakardienas spēle kopumā. Spēle patiešām deva gandarījumu. Tev otrādi, droši vien visu vērtē pēc rezultāta. Tev nepatik man patika spēle. Katram savas domas.
Kas tas par debīlu secinājumu "Tu vērtē pēc rezultāta"? Man vispār nav vērtējuma, jo es spēli neredzēju. Tu uzrakstīji ka esot bijusi laba, es pajautāju kas tur bija labs. Vot kur tādi kā tu rodas?

     [+] [-]

, 2014-09-26 20:16, pirms 10 gadiem
huy rakstīja: Kas tas par debīlu secinājumu "Tu vērtē pēc rezultāta"? Man vispār nav vērtējuma, jo es spēli neredzēju. Tu uzrakstīji ka esot bijusi laba, es pajautāju kas tur bija labs. Vot kur tādi kā tu rodas?
Vienkārši Tavu hameleona dabu jau esmu redzējis. Ir tāda lieta kā pieredze. Ja man svešs pajautātu atbildētu, zinot tavus komentārus laika gaitā, saprotu , ka nav vērts sākt diskutēt...

     [+] [-]

, 2014-09-26 20:21, pirms 10 gadiem
FUNS rakstīja: Vienkārši Tavu hameleona dabu jau esmu redzējis. Ir tāda lieta kā pieredze. Ja man svešs pajautātu atbildētu, zinot tavus komentārus laika gaitā, saprotu , ka nav vērts sākt diskutēt...
Šobrīd var redzēt tikai Tavu aprobežotību nevis pieredzi. Atvainojos, par hokeju Tev neko nejautāšu.
Ja būtu sekojis maniem komentāriem, ka saki, tad zinātu ka man dudra spēle ar rezultātu 2:1 ir augstvērtīgāka nekā skrienošais 6:5. Tas otrs gadījums der tikai tad, ja sūknē alko un hokejs ir vnk fonā.

     [+] [-]

, 2014-09-26 20:29, pirms 10 gadiem
huy rakstīja: Šobrīd var redzēt tikai Tavu aprobežotību nevis pieredzi. Atvainojos, par hokeju Tev neko nejautāšu.
Ja būtu sekojis maniem komentāriem, ka saki, tad zinātu ka man dudra spēle ar rezultātu 2:1 ir augstvērtīgāka nekā skrienošais 6:5. Tas otrs gadījums der tikai tad, ja sūknē alko un hokejs ir vnk fonā.
Paseko ka'dreiz ko pats raksti. Tev ir ļoti atšķirīgi koemntāri, trūkst konsekvences. Vakardienas spēle man patika, jo tā tiešām šķita gudra. Man patika tieši tas ka pamazām nospiedām Vitjaz. Pirmā trešdaļa izlūkošana ne īpaši skatāma, 2 periods ar mūsu pārsvaru un baudāmu hokeju r;āda abas komandas, 3 periods mums izcils (vienīgi vārtus negūstam) patika slidojums, ātrums, pašatdeve, daudz bīstami momenti pie Vitjaz vārtiem. Dārziņš kopumā viens pats 3 reizes pa vārtu stabiem un pārliktņiem trāpīja.

  -1 [+] [-]

, 2014-09-26 20:31, pirms 10 gadiem
FUNS rakstīja: Paseko ka'dreiz ko pats raksti. Tev ir ļoti atšķirīgi koemntāri, trūkst konsekvences. Vakardienas spēle man patika, jo tā tiešām šķita gudra. Man patika tieši tas ka pamazām nospiedām Vitjaz. Pirmā trešdaļa izlūkošana ne īpaši skatāma, 2 periods ar mūsu pārsvaru un baudāmu hokeju r;āda abas komandas, 3 periods mums izcils (vienīgi vārtus negūstam) patika slidojums, ātrums, pašatdeve, daudz bīstami momenti pie Vitjaz vārtiem. Dārziņš kopumā viens pats 3 reizes pa vārtu stabiem un pārliktņiem trāpīja.
Konsekvence tieši kurā aspektā, jautājumā?

     [+] [-]

, 2014-09-26 20:37, pirms 10 gadiem
Pieļauju, ka mūsējie pamodīsie otrajā trešdaļā, galvenais lai viss ūdens nebūtu izliets....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-09-26 22:42, pirms 10 gadiem
gudrais_ansis rakstīja: Baigais psihologs tu esi. Laikam Latvijā savu psihologa izglītību ieguvi.
Aizšāvi galīgi garām, no laukiem neesmu, 54m2 divistabu dzīvoklis man ir īpašumā Rīgas centrā + 2 zemes gabali ārpus Rīgas. Tā kā nekāda Bolderājas vienistabene ar trim smirdīgiem čaļiem.

Par darbiem arī, nu galīgi aizšāvi garām. Varbūt nākamreiz uzzini/pajautā (ja tik ļoti tevi tas intresē) nevis spried savā smadzeņformātīgā sūda gabalā kas tev starp ausīm
Apskatījos tavu profilu: "ex - kolhozaansis, ansis123

kurus sportacentrs bloķēja jo lietoju vārdu nēģeris, nožēlojami admini."
Nu tev tak ir kāda neizrunāta sāpe, šādi tīņu spriedelējumi gluži vienkārši nelīmējas ar taviem apzīmējumiem 2 istabu dzīvoklis pilsētas centrā Ja nav noslēpums, kas par projektu? Jaunais vai vecais, jo pēc kvadratūras spriežot tam ir jābūt jaunajam projektam, tad lūdzu nosauc to projektu kurā tu dzīvo
Samierinies ar savu vietu šajā pasaulē, tev nekas vairāk diemžēl nespīd.

     [+] [-]

, 2014-09-27 03:17, pirms 10 gadiem
Rollltōns rakstīja: Apskatījos tavu profilu: "ex - kolhozaansis, ansis123

kurus sportacentrs bloķēja jo lietoju vārdu nēģeris, nožēlojami admini."
Nu tev tak ir kāda neizrunāta sāpe, šādi tīņu spriedelējumi gluži vienkārši nelīmējas ar taviem apzīmējumiem 2 istabu dzīvoklis pilsētas centrā Ja nav noslēpums, kas par projektu? Jaunais vai vecais, jo pēc kvadratūras spriežot tam ir jābūt jaunajam projektam, tad lūdzu nosauc to projektu kurā tu dzīvo
Samierinies ar savu vietu šajā pasaulē, tev nekas vairāk diemžēl nespīd.
Tāda nu ir mūsu diskusiju pasaule... Kad padomā, tad skaidrs, ka nav vērts ar šādiem pļušakiem diskutēt, bet nu dažreiz šie troļļi uzraksta tik derdzīgi, ka nu pirksti paši prasās aizsūtīt tāda teksta sūtītājam pienācīgu atbildi.