Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Cavaliers" īpašnieks Gilberts vēlas pārdot klubu?

Andrejs Siliņš

"Cavaliers" īpašnieks Gilberts vēlas pārdot klubu?
Lebrons Džeimss un tieši aiz muguras viņam - Dens Gilberts
Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aprunātākais klubs janvāra mēnesī Klīvlendas "Cavaliers" nonācis jaunu baumu epicentrā - runā, ka kluba īpašnieks Dens Gilberts vēloties pārdot klubu.

Trešdien kolorītais un skaļus izteikumus mīlošais amerikāņu sporta komentētājs Stīvens Entonijs Smits savā rīta šovā "First Take" izteicās, ka "Cavaliers" īpašnieks Dens Gilberts vēloties pārdot klubu. Ceturtdien laikraksts "The Detroit News" ziņo, ka situācijai tuvu esoša persona, kas vēloties palikt anonīma, atzinusi, ka šādās runās neesot pilnīgi nekādas taisnības.

"Cavs" superzvaigznes Lebrona Džeimsa un īpašnieka Dena Gilberta attiecības jau izsenis nav tās labākās. Pēc Lebrona aiziešanas uz Maiami "Heat" Gilberts veltīja basketbolistam naida pilnu publisku vēstuli, un arī atgriešanās dzimtajā komandā nav indikators tam, ka savstarpējās attiecības abu kungu starpā būtu uzlabojušās. Lai arī Gilberts oficiāli atvainojās par iepriekšējiem izteikumiem, Džeimss atgriezās Klīvlendā tikai personisku iemeslu vadīts, un tiem nav saistības ar to, kas ir kluba īpašnieks.

Džeimsam ir spēkā līgums ar "Cavaliers" arī uz nākamo sezonu par 35 miljoniem dolāru, taču tiek uzskatīts, ka basketbolists izmantos iestrādāto iespēju pārtraukt līgumu vienpusēji. Džeimss, visticamāk, atkal kļūs par brīvo aģentu un nebeidzas runas par to, ka Džeimss varētu izvēlēties doties uz kādu citu komandu, iespējams, tādu, kas atrodas lielākā tirgū.

Gilberts iegādājās "Cavaliers" 2005. gadā par 395 miljoniem dolāru. Šobrīd pēc "Forbes" datiem kluba vērtība sasniegusi 1,2 miljardus dolāru. Gilbertam pieder arī Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubs Klīvlendas "Monsters", kurā spēlē jaunais latviešu vārtsargs Matīss Kivlenieks, kā arī NBA Attīstības līgas klubs Kentonas "Charge" un Arēnas Futbola līgas (amerikāņu futbols) klubs Klīvlendas "Gladiators".

Tiek runāts, ka 56 gadus miljardieris Gilberts vēloties iegādāties kādu sporta komandu savā dzimtajā Detroitā.

Izmantotie resursi:
Detroit Local News - Michigan News - Breaking...

  +1 [+] [-]

, 2018-01-26 00:55, pirms 6 gadiem
Cavs laiks ir beidzies,pareizi arī grib darīt,ja grib,vērtīgāks klubs vairs nebūs nekad un ar garantiju arī Lebis pametīs šo slīkstošo kuģi!

     [+] [-]

, 2018-01-26 01:11, pirms 6 gadiem
Nu šogad vēl var pacīnīties par austrumu konferences finālu. Nebrīnīšos, ja BOS tiks finālā. Pat ja aizietu LBJ, komanda būtu gana spēcīga un starp kandidātiem austrumu konferences finālu, bet ne uz lielo finālu, jo tur visu izdara LBJ.
Bet no otras puses, katrai komandai ir savs uzplaukums un noplaukums. Tagad PHI sāk plaukt, gan jau arī NYK kaut kad tvāko 4 gadu laikā uzplauks.

     [+] [-]

, 2018-01-26 08:25, pirms 6 gadiem
vot pasakiet PRIČOM virsrakstā ir jautājuma zīme????

Raksts vienkarsi par neko..
Totals mesls.

     [+] [-]

, 2018-01-26 08:42, pirms 6 gadiem
BayernM rakstīja: vot pasakiet PRIČOM virsrakstā ir jautājuma zīme????

Raksts vienkarsi par neko..
Totals mesls.
Tāpēc, ka rakstā minēts, ka to teicis stephen a smith. Lielākais duraks ever.

     [+] [-]

, 2018-01-26 08:47, pirms 6 gadiem
56 gadus miljardieris Gilberts vēloties iegādāties

Cik viņam pašam gadi, ja jau 56 gadus vēlas iegādātie kko?