Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''CSKA'' izcīna ''Gomeļska'' kausu

Ivars Grīnbergs
Ivars Grīnbergs

''CSKA'' izcīna ''Gomeļska'' kausu
''CSKA'' komandas līderi Teodosičš un Krstičs cīņā par bumbu.
FOTO: Stanislav Krasilnikov/Scanpix

Svētdien norisinājās tradicionālā ''Gomeļska'' kausa izcīņas izškirošās spēles. Cīņā par 3. vietu grieķu ''Panathinaikos'' uzvarēja Kauņas ''Žalgiris'', bet finālā ''CSKA'' pārspēja ''Ulker.''

''CSKA'' 73:57 ''Ulker''

''CSKA'' savu panākuma atslēgu atrada jau 1. ceturtdaļā, kad ar dzelžainu aizsardzību un veiksmīgiem uzbrukumiem no tuvās un pustālās distances pēc pirmās ceturdaļas atradās vadībā ar 18:14. Lieliski šodien darbojās komandas jaunieguvums Nenads Krstičs, kurš nepilnu 20 minūšu laikā pretinieku grozā salādēja 14 punktus, uzbrūkot ar 70% precizitāti. Otrajā ceturtdaļā ''CSKA'' turpināja iesākto pēc pirmā puslaika iekrājot jau 11 punktu handikapu.

Spēles turpinājumā Maskavas komanda audzēja pārsvaru, neskatoties uz to, ka spēle nevedās tās līderim Teodosičam, kuram 17 minūšu laikā tā arī neizdevās tikt pie punktiem. Turpretīm lielisku spēli aizvadīja 1988. gadā dzimušais aizsargs Aleksejs Šveds, kurš 19 minūšu laikā guva 14 punktus, garām raidot tikai vienu metienu.

Pirms 4. ceturtdaļas ''CSKA'' pārsvars jau bija sasniedzis 16 punktus un uzvara vairs bija tikai formalitāte. Visā spēles garumā ''Ulker'' nespēja atrast atslēgu pretinieka groza atslēgšanai 17/42 divpunktu metienos un 2/14 trīspunktu metienos ''Ulker'' komandai tā arī nedeva iespēju aizķerties šajā spēlē.

Ar pārliecinošu uzvaru turnīrā triumfēja un ''Gomeļska'' kausu ieguva ''CSKA''. Pēc spēles uzvarētāju galvenais treneris Jonas Kazlauskas neslēpa savu prieku par uzvaru pret šāda līmeņa pretiniekiem, tai paša laikā uzsverot, ka tās ir tikai draudzības spēles un visām komandām līdz sezonas sākumam vēl daudz jāstrādā.

Maskavas ''CSKA'': Krstičs 14, Šveds 14, D.Lavrinovičs 11, Voroncevičs 7
''Ulker'': Gists 10, Bogdanovičs 8, Oguzs 8, Onans 6

''Panathinaikos'' 80:66 ''Žalgiris''

Cīņā par trešo vietu abas komandas devās kaujinieciskā noskaņojumā.
Spēles pirmās desmit minūtes Kauņas kluba izpildījumā bija viennozīmīgi labākās, kad jau no paša sākuma uzbrukumā vadību uzņēmās abi komandas līderi Lavsons un Vīms. Pirmā ceturtdaļa tika uzvarēta ar 17:16. Otrās ceturtdaļas sākumā grieķu komanda uzņēma apgriezienus un zaļā nāve tiem nespēja pielāgoties.

Rezultāta tablo pirms izšķirošās ceturtdaļas Kauņas klubu neiepriecināja 63:43. Lai gan ceturto ceturtdaļu izdevās uzvarēt, tas spēles iznākumu neiespaidoja. Lieliski šodien laukumā darbojās Aleks Maričs 19 punkti (9/12) un kaldināta ''Panathinaikos'' uzvara cīņā par trešo vietu.

''Panathinaikos'' Maričs 19, Logans 13, Kalates 10
''Žalgiris'' Lavsons 17, Vīms 15, Rakovičs 10

Izmantotie resursi:
PBC CSKA Moscow | Game Results

     [+] [-]

, 2011-09-26 01:30, pirms 13 gadiem
žalgiris ar savu Eirolīgas sastāvu, šitā nopūdelē. aj aj

  -1 [+] [-]

, 2011-09-26 01:33, pirms 13 gadiem
Vēl jau viņi runaja par Arenasa un Keimana pievienošanu...nu,kkas vinjiem jadoma vēl,lai eiroliga kapatos par top vietam

Homo cilvekus rakstīja: žalgiris ar savu Eirolīgas sastāvu, šitā nopūdelē. aj aj

  +2 [+] [-]

, 2011-09-26 07:23, pirms 13 gadiem
Homo cilvekus rakstīja: žalgiris ar savu Eirolīgas sastāvu, šitā nopūdelē. aj aj
Paga, paga! Šajā turnīrā Žalgiris spēlēja bez Lietuvas izlases spēlētājiem! Un tādi viņiem ir 4gab! Bišķīt pāragri norakstīt Žalgiri!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-26 15:06, pirms 13 gadiem
Homo cilvekus rakstīja: žalgiris ar savu Eirolīgas sastāvu, šitā nopūdelē. aj aj
Apskaties kāds cska sastāvs un tad kādu jau noraksti erolīgas viena no yop 5 komandām ! (izņemot pagājuōs gadu )

     [+] [-]

, 2011-09-26 15:06, pirms 13 gadiem
Labāk vefins vareja šite uzkapat tad VEF sastava spēks parādītos, nevis kapat pret Universitates komandu...