Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Vīriešu 1.līgas finālā - "Madona" un "Rubene-1"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu 1.līgas finālā - "Madona" un "Rubene-1"
"Madona"
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

Par Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1.līgas finālistēm kļuvušas komandas "Madona" un "Rubene-1", kas pusfināla sērijā pieveica attiecīgi "Babīti" un "Rīgu".

"Madona" savā laukumā SK "Babīte" florbolistus uzņēma 20.martā. Ja spēles pirmo periodu ar 4:2 uzvarēja mājinieki, tad 31.minūtē ar 5:4 vadībā izvirzījās babītieši. Pēdējā periodā trīs bezatbildes vārtus guva "Madonas" florbolisti, spēlē izcīnot uzvaru ar 7:5, bet pusfināla sērijā ar 2:0. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts divu vārtu autors Edgars Gailums. Babītes komandā labākā gods tika Germanam Matjušenko, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Mārtiņš Lapsiņš. Līdz ar šo panākumu Madonas komanda ir ieguvusi tiesības nākamajā sezonā spēlēt Latvijas Florbola čempionāta Virslīgā.

Madoniešu pretiniece finālā kļuva zināma 23.martā, kad Kocēnu "Rubene" Rīgas Olimpiskajā sporta centrā ar 6:5 pārspēja FK "Rīga". Pirmā perioda laikā vadībā ar 3:0 izvirzījās rīdzinieki, bet pēc otrās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts – 5:5. Uzvaras vārtus kocēniešu labā 59.minūtē guva Lauris Zaicevs – 6:5. Arī Kocēnu komanda pusfināla sērijā uzvarēja ar 2:0. Zaicevam, kuram šajā mačā 4 (1+3) rezultativitātes punkti, tika arī labākā spēlētāja tituls, viņa komandas biedrs Jānis Grundšteins savāca 3 (2+1) punktus. Par labāko FK "Rīga" rindās tika atzīts Gints Fricbergs.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2013-03-24 12:32, pirms 11 gadiem
ha, FK Rīga izgāzās kā veca sēta, te nu jums bija cerības par tikšānu virslīgā.

     [+] [-]

, 2013-03-24 13:22, pirms 11 gadiem
aha haa rakstīja: ha, FK Rīga izgāzās kā veca sēta, te nu jums bija cerības par tikšānu virslīgā.
...tikai ko tās divas finālistes darīs virslīgā arī nav īsti skaidrs. Iet virslīgā, lai tur ar divciparu skaitļiem visiem pēc kārtas kāstu, arī nav diža jēga, + tam visam nepieciešama stipri lielāka nauda...tā, ka FK Rīga, domāju, nemaz nenožēlo, ka ir tāds rezultāts, nebūs jāatsakās no dalības virslīgā....

     [+] [-]

, 2013-03-24 13:50, pirms 11 gadiem
Rubene-1 jau taapat nevarees speeleet virsligaa taa kaa virsliigaa tiks 1. liigas treshaa vieta...

     [+] [-]

, 2013-03-24 14:08, pirms 11 gadiem
kastasir rakstīja: ...tikai ko tās divas finālistes darīs virslīgā arī nav īsti skaidrs. Iet virslīgā, lai tur ar divciparu skaitļiem visiem pēc kārtas kāstu, arī nav diža jēga, + tam visam nepieciešama stipri lielāka nauda...tā, ka FK Rīga, domāju, nemaz nenožēlo, ka ir tāds rezultāts, nebūs jāatsakās no dalības virslīgā....
Domāju, ka Madona jau varētu arī kādam stāvet pretī.

     [+] [-]

, 2013-03-24 15:34, pirms 11 gadiem
aha haa rakstīja: ha, FK Rīga izgāzās kā veca sēta, te nu jums bija cerības par tikšānu virslīgā.
Rubene-1 jau nevar spēlēt Virslīgā, cik noprotams 2.ceļazīme pēc ranga tiek izspēlēta spēlē par 3.vietu Babīte - FK Rīga. Rīgas potenciāls Virslīgai patiesībā varētu būt pat cerīgāks kā Madonas. Bet nu skatīsimies kā situācija attīstīsies.

     [+] [-]

, 2013-03-24 17:58, pirms 11 gadiem
FlorbolaExperts rakstīja: Rubene-1 jau nevar spēlēt Virslīgā, cik noprotams 2.ceļazīme pēc ranga tiek izspēlēta spēlē par 3.vietu Babīte - FK Rīga. Rīgas potenciāls Virslīgai patiesībā varētu būt pat cerīgāks kā Madonas. Bet nu skatīsimies kā situācija attīstīsies.
Varbūt, ka tā. Bet Rīga zaudēja, ne tās stiprākās virslīgas komandas otrajai komandai.

     [+] [-]

, 2013-03-24 18:03, pirms 11 gadiem
Cik esu dzirdējis, tad Babīte uz aukstāko līgu neies, ja arī būs tāda iespēja. Tāpēc varam jau apsveikt Madonu un FK Rīgu ar iekļūšanu augstākajā līgā.