Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vecvagars nepiedalīsies Eirolīgas mačā Milānā

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Vecvagars nepiedalīsies Eirolīgas mačā Milānā
Kaspars Vecvagars
Foto: zalgiris.lt

Latviešu saspēles vadītājs Kaspars Vecvagars nav devies kopā ar Kauņas ''Žalgiri'' uz Milānu, kur Lietuvas čempionvienībai rīt paredzēta ULEB Eirolīgas B apakšgrupas cīņa ar Milānas ''EA7 Armani'' vienību, medijiem atklāja Kauņas kluba galvenais treneris Iljass Zuross.

''Žalgira'' sastāvu veido 17 basketbolisti, no kuriem divi patlaban ir traumēti, tāpēc uz vietu sastāvā pret Milānas ''Armani Jeans'' pretendēja 15 vīri. Kā pirmsspēles intervijā Lietuvas medijiem atklāja Kauņas komandas galvenais treneris grieķis Iljass Zuross, šoreiz kopā ar komandu neceļos latviešu saspēles vadītājs Kaspars Vecvagars, kura vietu sastāvā ieņems pašmāju aizsargs Vitenis Čižausks. Čižausks atšķirībā no Vecvagara nepiedalījās ''Žalgira'' pirmajās divās spēlēs pret ''Dzukija'' un Madrides ''Real''.

''Tas ir normāls process, jo trim, bet vēlāk - arī pieciem spēlētājiem katrā mačā būs jāpaliek ārpus pieteikuma, un tas uzreiz nenozīmēs neko sliktu,'' sarunā ar ''Sporta Avīzi'' cīņu par vietu ''Žalgira'' sastāvā raksturoja Vecvagars. ''Treneris uzreiz pateica, ka būs mači, kuros es spēlēšu, un būs arī tādi, kad nespēlēšu.''

Eirolīgas debijas mačā ar Madrides ''Real'' Vecvagars nepilnās trīs minūtēs metienus pa grozu neizdarīja, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pieļāva divas kļūdas un saņēma vienu personīgo piezīmi. ''Žalgiris'' visā mačā piedzīvoja zaudējumu ar 63:83.

Izmantotie resursi:
lrytas.lt / Naujienos

  +1 [+] [-]

, 2013-10-23 15:12, pirms 11 gadiem
Žēl un liekas leitis ar leiša raxturu nokapās tā ka varētu netikt Eirolīgā vēl ilgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja