Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Maskavas CSKA: "Uzbrukuma laika nozagšana bija pulksteņa vaina"

Ints Megnis
Ints Megnis

Maskavas CSKA: "Uzbrukuma laika nozagšana bija pulksteņa vaina"
Serhio Rodrigess uzbrūk grozam spēlē ar "Žalgiris". Foto: Sputnik/Scanpix

Četru uzbrukuma laika sekunžu nozagšana Kauņas "Žalgiris" komandai ULEB Eirolīgas spēlē basketbolā bija pulksteņa vaina, ceturtdienas vakarā paziņojumā pauda Maskavas CSKA vienības prezidents Andrejs Vatutins.

Trešdien "Žalgiris" pamatlaika beigās izlaida deviņu punktu pārsvaru un ar 97:99 piekāpās CSKA. CSKA atspēlēties palīdzēja ne tikai Serhio Rodrigesa tālmetieni, bet arī kāda epizode, kad "Žalgiris" uzbrukuma laiks pēkšņi samazinājās no 18 sekundēm nevis līdz 17, bet gan līdz 14 un 13 sekundēm - acīmredzot uzbrukuma laikā tika nospiesta "14 sekunžu" poga.

"Vakar vienā no sezonas labākajām Eirolīgas spēlēm diemžēl kādā no Lietuvas komandas uzbrukumiem notika kļūda metiena laika pulkstenī un viesu komandas uzbrukuma laiks tika samazināts par četrām sekundēm. CSKA vārdā apliecinu, ka aiz šās kļūdas nebija ļaunu nodomu," izteicies Vatutins, izsakot nožēlu, ka spēles laikā neviens nepamanīja incidentu. "Pulksteņa diagnostika neparādīja kļūdas, bet tā operators noliedz kādas savas darbības incidenta laikā. Mēs ļoti nožēlojam, ka šī netīšā kļūda likusi apšaubīt spēles gala rezultātu. Visi nepieciešamie materiāli tiek nogādāti Eirolīgas vadībai, kas pēc izmeklēšanas pieņems objektīvu lēmumu. Esam droši, ka uzvarējām godīgā cīņā un kļūdas ir daļa no spēles, kamēr tās ir netīšas."

"Cera, ka mūsu ilggadējā draudzība ar "Žalgiris" turpināsies augstākajā cieņas un goda līmenī," noslēdz Vatutins.

Eirolīgas vadība ceturtdien nav komentējusi plaši izskanējušo incidentu.

Izmantotie resursi:
https://cskabasket.com/news/?id=17598

  +8 [+] [-]

, 2018-11-22 22:32, pirms 5 gadiem
Pareizi, vainīgi pulksteņi! Tāpat kā Soču kamaniņu un bobsleja trasē.

  +8 [+] [-]

, 2018-11-22 22:35, pirms 5 gadiem
"bet tā operators noliedz kādas savas darbības incidenta laikā" nu tad jau mēs visi šonakt varam gulēt mierīgi, jo kā gan var neticēt operātora teiktajam...

     [+] [-]

, 2018-11-22 22:40, pirms 5 gadiem
blah rakstīja: "bet tā operators noliedz kādas savas darbības incidenta laikā" nu tad jau mēs visi šonakt varam gulēt mierīgi, jo kā gan var neticēt operātora teiktajam...
nevienu tur neaizstāvu, bet tas pulkstens viņiem jau no arēnas atklāšanas spēles ir problēmas taisījis. Man sķiet, pašā atklāšanas spēlē trīs reizes spēle pārtraukta

  +1 [+] [-]

, 2018-11-22 22:42, pirms 5 gadiem
Bet kur skatījās spēles trīs tiesneši laukumā? Tā ir pilnīga tiesnešu atbildība, pamanīt tādas nianses! Pat amatieru līgās tiesnešiem tiek mācīts sekot līdzi 24 sekunžu pulkstenim, jo galdiņā nesēž profesionāļi, bet tie ir vienkārši tehniski darbinieki, kuri palaiž un aptur laiku pēc savas izpratnes.

Kā to var nepamanīt? Momentā spēle bija jāaptur, un jāpārliek no 13 sekundēm uz 17 sekundēm un auta izmešana Žalgirim, un problēma atrisināta.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-22 22:46, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: nevienu tur neaizstāvu, bet tas pulkstens viņiem jau no arēnas atklāšanas spēles ir problēmas taisījis. Man sķiet, pašā atklāšanas spēlē trīs reizes spēle pārtraukta
Protams, ka neviens jau patiesību neuzzinās, iespējams arī bija pulksteņa vaina, jeb šajā gadījumā, ja pieņem, ka tā ir patiesība, tad nu cik daudzi vairs atļausies tam ticēt pēc visiem iepriekšējiem incidentiem krievu sportā. Vēl jo vairāk, ja tā nav pirmā reize, tad noteikti jāizmeklē sīkāk.

     [+] [-]

, 2018-11-22 22:53, pirms 5 gadiem
blah rakstīja: Protams, ka neviens jau patiesību neuzzinās, iespējams arī bija pulksteņa vaina, jeb šajā gadījumā, ja pieņem, ka tā ir patiesība, tad nu cik daudzi vairs atļausies tam ticēt pēc visiem iepriekšējiem incidentiem krievu sportā. Vēl jo vairāk, ja tā nav pirmā reize, tad noteikti jāizmeklē sīkāk.
tas jau ir ne tikai krievijā, citās spēlēs arī ir līdzīgas problēmas bijušas

  +2 [+] [-]

, 2018-11-22 23:04, pirms 5 gadiem
M rakstīja: Pareizi, vainīgi pulksteņi! Tāpat kā Soču kamaniņu un bobsleja trasē.
Drošvien arī no Sočiem tika pulkstenis paņemts.

  +4 [+] [-]

, 2018-11-22 23:08, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: tas jau ir ne tikai krievijā, citās spēlēs arī ir līdzīgas problēmas bijušas
Noteikti, bet nu šeit tā situācija bija sarežģīta, spēles beigas, Žalgiris vadībā, pēķšņi laiks pazūd, neviens nepamana, beigās Žalgiris zaudē. Papildus tam visam, ka tas notika Krievijā, aizdomu faktors palielinās x10. Realitāte ir tāda, ka viņi jebkurā sportaveidā vairs kā minimums tuvākos 5 gadus nedrīkst pieļaut nevienu kļūdu apzinātu vai neapzinātu, lai cilvēki pamazām sāktu aizmirst visu iepriekš sastrādāto.

     [+] [-]

, 2018-11-22 23:16, pirms 5 gadiem
blah rakstīja: Noteikti, bet nu šeit tā situācija bija sarežģīta, spēles beigas, Žalgiris vadībā, pēķšņi laiks pazūd, neviens nepamana, beigās Žalgiris zaudē. Papildus tam visam, ka tas notika Krievijā, aizdomu faktors palielinās x10. Realitāte ir tāda, ka viņi jebkurā sportaveidā vairs kā minimums tuvākos 5 gadus nedrīkst pieļaut nevienu kļūdu apzinātu vai neapzinātu, lai cilvēki pamazām sāktu aizmirst visu iepriekš sastrādāto.
viņi nekad nedrīkst pieļaut

  +2 [+] [-]

, 2018-11-23 00:35, pirms 5 gadiem
Labi, ka ne ASV iesūtītie aģenti.

     [+] [-]

, 2018-11-23 10:01, pirms 5 gadiem
Par šo visu var tikai pasmaidīt, jo tā ir Krievija.