Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Ferrari'' piloti Sainss un Leklērs ātrākie ASV GP pirmajos treniņos

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Ferrari'' piloti Sainss un Leklērs ātrākie ASV GP pirmajos treniņos
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Pirmās formulas ASV Grand Prix posmā aizvadīti pirmie treniņbraucieni, kuros ātrākie bija ''Ferrari'' piloti Karloss Sainss un Šarls Leklērs.

• Pirmajā treniņbraucienā ātrākais bija ''Ferrari'' pilots Karloss Sainss, kurš labāko apli veica 1:36.857 minūtēs. Viņam nepilnas trīs desmitdaļas aiz muguras bija pasaules čempions Makss Verstapens, bet pjedestālu ar pussekundi aiz Sainsa noslēdza Lūiss Hamiltons.

• Otrajā treniņu sesijā ātrākais bija cits ''Ferrari'' pilots Šarls Leklērs, kurš komandas biedra uzrādīto laiku pirmajā treniņbraucienā pārspēja par četrām simtdaļām – 1:36.810. Otrais bija Valteri Botass no ''Alfa Romeo'', bet trešais – Daniels Rikjardo no ''McLaren''.

• Serhio Peress un Gvanju Žou par dzinēja nomaiņu saņēma piecu starta vietu sodu. Šādu sodu izpelnījies arī ''Ferrari'' pilots Šarls Leklērs.

• Naktī uz svētdienu pulksten 1:00 tiks aizvadīta ASV Grand Prix kvalifikācija. Sacensības sāksies svētdien pulksten 22:00 pēc Latvijas laika.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2022-10-22 09:10, pirms 2 gadiem
F1 aplikācija saka, ka kvalifikācija ir 1:00 naktī.