Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

''Ferrari'' piloti Sainss un Leklērs ātrākie ASV GP pirmajos treniņos

''Ferrari'' piloti Sainss un Leklērs ātrākie ASV GP pirmajos treniņos
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Pirmās formulas ASV Grand Prix posmā aizvadīti pirmie treniņbraucieni, kuros ātrākie bija ''Ferrari'' piloti Karloss Sainss un Šarls Leklērs.

• Pirmajā treniņbraucienā ātrākais bija ''Ferrari'' pilots Karloss Sainss, kurš labāko apli veica 1:36.857 minūtēs. Viņam nepilnas trīs desmitdaļas aiz muguras bija pasaules čempions Makss Verstapens, bet pjedestālu ar pussekundi aiz Sainsa noslēdza Lūiss Hamiltons.

• Otrajā treniņu sesijā ātrākais bija cits ''Ferrari'' pilots Šarls Leklērs, kurš komandas biedra uzrādīto laiku pirmajā treniņbraucienā pārspēja par četrām simtdaļām – 1:36.810. Otrais bija Valteri Botass no ''Alfa Romeo'', bet trešais – Daniels Rikjardo no ''McLaren''.

• Serhio Peress un Gvanju Žou par dzinēja nomaiņu saņēma piecu starta vietu sodu. Šādu sodu izpelnījies arī ''Ferrari'' pilots Šarls Leklērs.

• Naktī uz svētdienu pulksten 1:00 tiks aizvadīta ASV Grand Prix kvalifikācija. Sacensības sāksies svētdien pulksten 22:00 pēc Latvijas laika.

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...


, 2022-10-22 09:10, pirms 2 gadiem
F1 aplikācija saka, ka kvalifikācija ir 1:00 naktī.
Estebans Okons. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
4

"Alpine" pēc sezonas šķirsies no Monako sadursmi izraisījušā Okona

F1 komanda "Alpine" paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās 2024. gada sezona būs pēdējā komandas rindās Estebanam Okonam. Paziņojums par šķiršanos nāk pēc tam, kad Okons Monako "Grand Prix" izraisīja sadursmi ar komandas biedru Pjēru Gaslī.
Flavio Briatore. Foto: Motorsport.com

Briatore gatavojas atgriezties "Alpine" komandā

Francijas un Itālijas mediji vēsta, ka "Alpine" komandā gatavojas atgriezties Flavio Briatore, kurš savulaik bija tās vadītājs.
Mohameds ben Sulajems. Foto: FIA

FIA prezidents rekomendē "Andretti" nopirkt kādu no esošajām F1 komandām

Komentējot "Andretti" nedienas saistībā ar centieniem iekļūt F1 čempionātā, Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Mohameds ben Sulajems devis padomu Maiklam Andreti iegādāties kādu no esošajām komandām.