Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Kuru reizi jau mēs tā izdarām? Kādu 25. laikam..."

Rolands Eliņš

Skudra: "Kuru reizi jau mēs tā izdarām? Kādu 25. laikam..."
Pēteris Skudra. Foto: Raimonds Volonts/Dinamo Rīga

Pēc KHL spēles, kurā Rīgas "Dinamo" nenosargāja trīs vārtu pārsvaru pret "Sochi" un zaudēja 5:6, komandas galvenais treneris Pēteris Skudra bija neapmierināts ar parādīto sniegumu trešajā periodā, norādot, ka šī ir jau vairākas reizes apspriesta problēma.

"Vēlreiz saku, ka tāda ir mūsu psiholoģija," preses konferencē kritiski teica Pēteris Skudra. "Kuru reizi jau mēs tā izdarām? Kādu 25. reizi laikam... Tā nospēlēt divus periodus un tad desmit minūtēs atdot spēli."

Jāpiemin, ka Rīgas "Dinamo" šosezon aizvadījusi 36 spēles un pamatlaikā cietusi tieši 25 zaudējumus, tiesa, šodienas mačā zaudējums tika piedzīvots papildlaikā.

"Kā trešajā periodā pirmā maiņa iesāka, diemžēl tā arī visi tāpat turpināja pirmajās desmit minūtēs," sacīja "Dinamo" treneris. "Tā nav komandas taktika, tā nav nekāda fizika, bet gan spēle uz rezultātu. Mēs par to esam runājuši jau nezin cik reizes. Darīt pareizās lietas! Nebaidīties uzvarēt! Ja trešajā periodā sāk tikai mest ripu prom un zaudēt to vienu reizi pēc otras, kamēr pirmajos divos periodos no tādas spēles nebija ne miņas, tad nesaproti, no kurienes tas rodas. Taču tas katram pašam ir galvā. Aizvadīta laba, azartiska spēle, kurā iemesti pieci vārti un ciests zaudējums, grūti te vairāk kaut ko piebilst. Tas ir katra spēlētāja galvā."

"Vēlreiz atkārtošos – nevar šādi iziet laukumā trešajā periodā, kad esam vadībā 4:2 un esam aizvadījuši, vēlos teikt, labākos divus periodus šosezon. Šajā līgā tā nevar. Tiklīdz tu atdod pretiniekam iniciatīvu, tā viss, uz redzēšanos," acīmredzami vīlies savu uzrunu noslēdza treneris.

Sniegt komentāru par spēli ieradās arī Rīgas "Dinamo" aizsargs Ernests Ošenieks: "No sākuma jau bija ļoti laba spēle, spēlējām cīnījāmies, tikām vadībā 4:1. Jā, uz trešo periodu laikam iznācām nedaudz negatavāki, viņi ieslēdza citus ātrumus, un tad spēle tā aizgāja. Kā pietrūka uzvarai? Noturēt to līmeni, ko bijām iesākuši pirmajos divos periodos."

Ošenieks šodien guva "Dinamo" ceturtos vārtus, kas tieši noveda pie trīs vārtu pārsvara. Viņš pastāstīja, ka vārtu guvumu atcerēsies un tas paliks atmiņā, taču patīkamāk būtu bijis, ja komandai izdotos uzvarēt.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=77P...

  +6 [+] [-]

, 2020-12-21 23:27, pirms 3 gadiem
Petjka viss ir čikiniekā,nesatraucie,s nāks nākošais zāģis,šis piemirsīsies.

     [+] [-]

, 2020-12-22 00:00, pirms 3 gadiem
vājākais treneris kāds ģinamai ir bijis, cieti.

  +3 [+] [-]

, 2020-12-22 00:49, pirms 3 gadiem
Peeteri, a kuram no mums visiem ir jaamotivee komanda treshajam periodam?

  +1 [+] [-]

, 2020-12-22 07:30, pirms 3 gadiem
Kāpēc žurnālisti preses konferencē neprpasīja , vai notiek sarunas par Vora piesaistīšanu vai arī šo sezonu pabeigs Brūveris ar Vītolu? Vai varbūt citi plāni?

  +1 [+] [-]

, 2020-12-22 08:55, pirms 3 gadiem
Būs vien Pēterītim pašam jaiet un jārāda vārtos klase.

     [+] [-]

, 2020-12-22 09:22, pirms 3 gadiem
Uzvar komanda zaudē treneris sliktākais KHL treneris

     [+] [-]

, 2020-12-22 10:57, pirms 3 gadiem
Pirmie divi periodi tiešām bija ok. Rīga dominēja ne tikai pēc rezultāta, bet arī pēc spēles. Spēlēja ātri un agresīvi, tāds hokejs vairākas sezonas nebija redzēts. Bet tā mīzēju taktika ir dziļi spēlētāju galvās un tik ātri to ārā nedabū! Pret Pēteri man nav jautājumu, tas hokejs ko viņš grib redzēt no komandas man ir simpātisks.