Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Lietuvietim 16 punkti, Tenerife ČL pirmajā 1/4 fināla spēlē cīnās neizšķirti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lietuvietim 16 punkti, Tenerife ČL pirmajā 1/4 fināla spēlē cīnās neizšķirti
Mariuss Grigonis
Foto: basketballcl.com

FIBA Čempionu līgā basketbolā šovakar aizvadītas divas ¼ fināla sērijas pirmās spēles. "Ludwigsburg" uzvarēja viesos, kamēr "Tenerife" atspēlējās un pirms atbildes mača cīnījās neizšķirti.

Vācu "Ludwigsburg", kas iepriekšējā kārtā no tālākas cīņas izslēdza "Neptūnas" no Lietuvas, šovakar ar 92:87 viesos pieveica turku "Banvit", sperot platu soli pretī pusfinālam. Pēc puslaika vācieši bija vadībā ar desmit punktu pārsvaru, kuru trešajā ceturtdaļā izdevās palielināt.

Tomēr noslēdzošās desmit minūtes labāk aizvadīja "Banvit", kas deficītu no 12 punktiem samazināja līdz pieciem, tāpēc uzdevums atbildes mačam ir sarežģīts, taču ne neiespējams.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija amerikānis Kelvins Mārtins. Par vienu mazāk iemeta tautietis Drū Krofords, bet Johaness Tīmans 22 minūtēs realizēja sešus no astoņiem metieniem no spēles un savāca 17 punktus. Tāpat centra kontā arī septiņas atlēkušās bumbas, no kurām četras izcīnītas uzbrukumā.

Otrā spēlē tika fiksēts neizšķirts – 62:62. Uzvarētāju neizdevās noskaidrot Lionas "Asvel", kas savā laukumā uzņēma "Tenerife". Mājinieki pēc puslaika atradās iedzinējos, aizvadīja lielisku trešo ceturtdaļu un pārņēma vadību, tomēr pēdējās desmit minūtēs ļāva viesiem sadeldēt septiņu punktu deficītu.

Abu komandu rindās desmit punktu atzīmi pārsniedza pa diviem basketbolistiem. Mājiniekiem tie bija puertorikānis Valters Hodžs (12 punkti) un serbs Nikola Dragovičs (11), bet viesiem 16 punktus iemeta lietuvietis Mariuss Grigonis, bet ar 12 punktiem palīdzēja kanādietis Ārons Dūmekamps.

Abos pāros atbildes spēles norisināsies 29. martā. Rīt pirmos mačus ¼ fināla sērijā aizvadīs vēl četras komandas.

Izmantotie resursi:
Basketball Champions League

     [+] [-]

, 2017-03-22 09:36, pirms 7 gadiem
Kas tas par virsrakstu: "lietuvietim"? Tad turpmāk rakstām visiem klāt tautību? Piemēram, krievs iemet 8, amerikānim double - double?! :-)