Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Freimanim 21+8, "Anwil" piedzīvo sāpīgu neveiksmi Čempionu līgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Freimanim 21+8, "Anwil" piedzīvo sāpīgu neveiksmi Čempionu līgā
Rolands Freimanis. Foto: FIBA

FIBA Čempionu līgas pamatturnīra 12. kārtā zaudējumu Beļģijā piedzīvojusi Rolanda Freimaņa pārstāvētā Vloclavekas "Anwil", kas ar rezultātu 87:99 zaudēja vietējai Antverpenes "Telenet Giants". Latvietis šovakar guva 21 punktu un savāca astoņas atlēkušās bumbas.

B apakšgrupā Polijas "Anwil" šis bija septītais zaudējums 12 spēlēs, kas neļāva panākt ceturtajā vietā esošo Turcijas "Bandirma". Freimanis 35:15 minūtēs (lielākais spēles laiks komandā) realizēja sešus no septiņiem divpunktu metieniem, kā arī trīs no pieciem raidījumiem no tālās distances. Latvietis arī izdarīja četrus pārkāpumus, pārtvēra vienu bumbu, iedeva divas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnot +/- rādītāju -8.

Savukārt A grupā Riharda Kuksika Panevēžas "Lietkabelis" izbraukumā sīvā cīņā ar 85:81 pieveica Toruņas "Polski Cukier" (#8, 2-10), ar piekto uzvaru 12 mačos saglabājot sesto vietu, kā arī izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs. Lietuvas kluba labā ļoti produktīvu sniegumu parādīja horvāts Žeļko Šakičs, kurš 11 gūtajiem punktiem pievienoja desmit rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas. Tikmēr viņa komandas biedrs Pauļus Valinsks guva 19 punktus un savāca sešas bumbas zem groziem. Savukārt Toruņas vienību neglāba Krisa Raita 21 punkts un 12 rezultatīvās piespēles.

Kuksiks uz laukuma pavadītajās 11:11 minūtēs punktus neguva (0/1 - 3p.), savācot vienu bumbu zem groza, iedodot vienu rezultatīvu piespēli, vienreiz pārkāpjot noteikumus un sakrājot +/- rādītāju -8.

ULEB Eirokauss

Bez Žaņa Peinera spēlējošā Belgradas "Partizan NIS" piedzīvoja pirmo zaudējumu ULEB Eirokausa otrajā posmā, viesos nenoturot pirmajā puslaikā iegūto pārsvaru (34:30) un ar 63:65 viesos atzīstot Stambulas "Darüşşafaka Tekfen" pārākumu.

F grupa

VKomandaUZ+/-
1.Partizan NIS21+105
2.Darüşşafaka Tekfen21+87
3.Segafredo Virtus21+2
4.Dolomiti Energia03-38

Krievija-2

11. zaudējumu aizvadītajās 17 Krievijas Superlīgas spēlēs piedzīvojusi Artūra Ausēja pārstāvētā Jekaterinburgas "Ural", kas ar 74:80 atzina citas Jekaterinburgas komandas "Uralmash" (#6, 11-6) pārākumu. Latviešu basketbolists 18:15 minūšu laikā guva četrus punktus (2/6 - 2p., 0/6 - 3p.), savāca trīs atlēkušās bumbas, iedeva divas rezultatīvas piespēles, pieļāva vienu kļūdu, kā arī nopelnīja vienu piezīmi un +/- rādītāju -5.

Izmantotie resursi:
Polski Cukier Torun v Lietkabelis boxscore -...
Telenet Giants Antwerp v Anwil Wloclawek...
https://www.eurocupbasketball.com/e...
https://russiabasket.ru/games/139524?apiUrl=https://org.infobasket.ru&lang=ru#protocol