Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adetokunbo un Džeimsa duelī "Bucks" pārtrauc "Cavs" uzvaru sēriju

Andrejs Siliņš

Adetokunbo un Džeimsa duelī "Bucks" pārtrauc "Cavs" uzvaru sēriju
Lebrons Džeimss, Jannis Adetokunbo un Kails Korvers
Foto: AP / Scanpix

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Milvoki "Bucks" savā laukumā ar rezultātu 119:116 apspēlēja Klīvlendas "Cavaliers, pārtraucot trīs zaudējumu sēriju un pretinieku piecu uzvaru sēriju.

Spēle Milvoki bija divu reālu MVP balvas kandidātu tikšanās - Jannis Adetokunbo uzņēma Lebronu Džeimsu, turklāt abi nosacīti spēlē vienā pozīcijā. Jau pirmajā uzbrukumā Džeimss pēc pagrieziena atlēcienā iemeta pāri Adetokunbo rokām, un kopumā "Cavs" iesāka maču labāk, jau pēc dažām minūtēm iegūstot vairāk nekā desmit punktu pārsvaru.

Tomēr otrajā ceturksnī mājinieki sagrieza spēli kājām gaisā. Pirmoreiz vadību "Bucks" pārņēma pie 41:40 otrās ceturtdaļas ievadā, kamēr uz rezervistu soliņa atpūtās divi no Klīvlendas līderiem Džeimss un Kevins Lavs. Arī viņu atgriešanās nespēja mainīt uzņemto ritmu un vienubrīd "Bucks" pārsvars sasniedza pat 14 punktus. Midltons pirmajā puslaikā guva 17 punktus, bet Milvoki pēc pirmā cēliena bija vadībā ar 69:58.

Pēdējās ceturtdaļas sākumā "Bucks" guva simto punktu, taču tad pēkšņi apstājās. Viesu izrāviens 24:3, kamēr Džeimss atradās uz soliņa, ļāva pietuvoties līdz viena metiena tiesai, bet divi Dveina Veida trīspunktnieki jau izvirzīja vadībā Klīvlendu (107:105). Trīsarpus minūtes līdz beigām Malkolms Brogdons ar tālmetienu atguva vadību Milvoki, un cīņa par uzvaru sākās tikai tobrīd.

Džeimsa 2+1 gājienam ar tālmetienu atbildēja Tonijs Snels. Nākamo uzbrukumu "Cavs" nespēja pabeigt rezultatīvi, bumba nonāca pie Adetokunbo, kurš iemeta divus punktus, neraugoties uz pārkāpumu. Ar precīzo soda metienu grieķu uzbrucējs panāca plus četri nepilnas sešas sekundes līdz beigām, un cīņa par uzvaru bija galā - "Bucks" izcīnīja panākumu ar 119:116, pārtraucot savu trīs zaudējumu sēriju un Klīvlendas piecu uzvaru sēriju.

Rezultatīvākais "Bucks" rindās ar 27 punktiem bija Adetokunbo, kuram arī 14 atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles. 26 punkti Erikam Bledso, bet ar 18 punktiem un desmit piespēlēm izcēlās Kriss Midltons. "Cavs" labā 39 punktus guva Lebrons Džeimss, kuram arī septiņas piespēles. 21 punktu un desmit bumbas pievienoja Lavs, bet 14 punkti Veidam.

Citā mačā "Wizards" ar 116:106 apspēlēja "Pelicans", izcīnot trešo panākumu pēdējās četrās spēlēs. 26 punktus uzvarā guva Bredlijs Bīls, bet 18 punktus un desmit piespēles pievienoja Džons Vols. Viņa bijušais komandas biedrs Kentakī universitātē Demarkuss Kazinss pretinieku rindās izcēlās ar 26 punktiem un 13 bumbām zem groziem, bet rezultatīvākais "Pelicans" rindās ar 37 punktiem bija divus gadus vēlāk vienu sezonu Kentakī pavadījušais Entonijs Deiviss.

Vēl vienā spēlē "Kings" izcīnīja desmitu uzvaru sezonā, ar 101:95 izbraukumā apspēlējot "76ers", kam tas bija trešais zaudējums pēc kārtas. Sakramento komandas labā 27 punktus guva Zeks Rendolfs, bet Badijs Hīls pievienoja 24. Zaudētājiem ar 17 punktiem izcēlās Roberts Kovingtons, bet kārtējo reizi līdz "triple-double" pavisam mazliet pietrūka austrālietim Benam Simonsam - 13 punkti, 12 bumbas un deviņas piespēles.

NBA regulārā sezona, 20. decembris

SpēleRezultāts
76ers - Kings95:101
Wizards - Pelicans116:106
Bucks - Cavaliers119:116

     [+] [-]

, 2017-12-20 08:41, pirms 6 gadiem
Phili tik turpina zaudēt bez Embīda...
Fox gan spēlē maigi sakot drausmīgi..Visa uzmanība uz Ball,un par šito čali vispār nerunā

     [+] [-]

, 2017-12-20 08:55, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Phili tik turpina zaudēt bez Embīda...
Fox gan spēlē maigi sakot drausmīgi..Visa uzmanība uz Ball,un par šito čali vispār nerunā
da kuru tas garlaicīgais spēlētājs interesē. Izvazāts pa visu internetu, nav vērts vairs nemaz pieminēt. Pēc 3 gadi pazudīs i neatcerēsies vairs par savu elku

  +1 [+] [-]

, 2017-12-20 09:04, pirms 6 gadiem
Karalis pie katra pieskāriena histēriski oponē tienešiem, ka bija sods. Smieklīgi!!! Skaisti kā Jannis viņu "apzaga" izšķirošajā momentā.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-20 09:06, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Phili tik turpina zaudēt bez Embīda...
Fox gan spēlē maigi sakot drausmīgi..Visa uzmanība uz Ball,un par šito čali vispār nerunā
Foxa galvenā problēma ir tāda, ka viņš nonācis lielākajā NBA padibenē - Sakramento. Protams, var jau sist dūri pie krūtīm un teikt, ka līdz ar Vlades vēlmi pacelt Kings kādreizējā līmenī(nu, vismaz PO līmenī), komanda mainās, taču patiesībā nemainās nekas. Tika prom no Kazinsa, bet ko tas līdz, ja komanda ar šādu sastāvu turpina izskatīties nekā. Doma jau nav slikta - savākti veterāni/mentori - Vinss, Zebo, Hils, kuri tagad iemācīs jaunajiem Steinam, Hildam, Foxam, Labisjē, Džeksonam, Ričardsonam kā pareizi jāspēlē. Reāli - šobrīd nevelk ne vecie, ne jaunie. Vienīgais, kurš par pārsteigumu demonstrē labu sniegumu ir Templs... Pirms sezonas ekspektācijas noteikti bija daudz augstākas. Nedomāju, ka kāds no Kings patreizējā sastāva baigi izbauda atrašanos šajā komandā.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-20 09:22, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Foxa galvenā problēma ir tāda, ka viņš nonācis lielākajā NBA padibenē - Sakramento. Protams, var jau sist dūri pie krūtīm un teikt, ka līdz ar Vlades vēlmi pacelt Kings kādreizējā līmenī(nu, vismaz PO līmenī), komanda mainās, taču patiesībā nemainās nekas. Tika prom no Kazinsa, bet ko tas līdz, ja komanda ar šādu sastāvu turpina izskatīties nekā. Doma jau nav slikta - savākti veterāni/mentori - Vinss, Zebo, Hils, kuri tagad iemācīs jaunajiem Steinam, Hildam, Foxam, Labisjē, Džeksonam, Ričardsonam kā pareizi jāspēlē. Reāli - šobrīd nevelk ne vecie, ne jaunie. Vienīgais, kurš par pārsteigumu demonstrē labu sniegumu ir Templs... Pirms sezonas ekspektācijas noteikti bija daudz augstākas. Nedomāju, ka kāds no Kings patreizējā sastāva baigi izbauda atrašanos šajā komandā.
Vecajiem ir citas problēmas.Hils esot parakstijis līgumu ar viņiem,jo viņam tika teiks,ka komanda spēlēs par PO.Padibenē,vai nē,bet FOX nerāda neko..Ātrums un kļūdas ir vienīgais ko viņš devis komandai.Pārvākti tie mentori viņiem..Varēja mierīgi ņemt veterānus par min. algām,bet tā vietā paņēma Zibo un Hilu kuri jopŗojām ir ļoti labi.Steins un Skals šogad gan spēlē ļoti slikti..Pagāšgad likās,ka Skals šogad varētu but zvērs,bet tā vietā čali pat sūtija uz G-league..Vēl tie Steina komenti,ka viņs ir tikpat talantīgs,kā KP

  +1 [+] [-]

, 2017-12-20 09:56, pirms 6 gadiem
Prognozes- vai Cavs spēs apturēt Bulls uzvaru sēriju ?

  +2 [+] [-]

, 2017-12-20 09:56, pirms 6 gadiem
Bucks ir uzvaru sēriju killeri! Pagājšsezon arī Warriors apturēja.

  +2 [+] [-]

, 2017-12-20 11:06, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Vecajiem ir citas problēmas.Hils esot parakstijis līgumu ar viņiem,jo viņam tika teiks,ka komanda spēlēs par PO.Padibenē,vai nē,bet FOX nerāda neko..Ātrums un kļūdas ir vienīgais ko viņš devis komandai.Pārvākti tie mentori viņiem..Varēja mierīgi ņemt veterānus par min. algām,bet tā vietā paņēma Zibo un Hilu kuri jopŗojām ir ļoti labi.Steins un Skals šogad gan spēlē ļoti slikti..Pagāšgad likās,ka Skals šogad varētu but zvērs,bet tā vietā čali pat sūtija uz G-league..Vēl tie Steina komenti,ka viņs ir tikpat talantīgs,kā KP
Ātrums, atlētisms un zems basketbola IQ - tas ir tas, ko pēdējos gados, ar retiem izņēmumiem, pirmajās sezonās demonstrē jaunie saspēlnieki. Bet nevar jau pārmest, jo tieši to prasa šī brīža NBA tendences. Tik ātrs un atlētisks kā šobrīd, basketbols nav bijis nekad. Skatītāji prasa dankus, ātras pārejas, akrobātiskus gājienus, žilbinošas piespēles utt utjp. Visi jaunie saspēlnieki, kuri ienāk līgā, grib būt kā Vestbruks. Bet neaizmirsīsim, ka Vestbruks pirmos 5 gadus bija tieši tāds pats - brīžiem skaistas epizodes, brīžiem banālas kļūdas. Ar to jārēķinās, kamēr ieiet tajā NBA basketbolā, jo ātrumi un atlētisms šobrīd tur ir vnk nenormāls.
Spilgs piemērs - Danns. Atlētisms fenomenāls, ātrums, spēks - viss ir, bet pirmā sezona bija pilnīga izgāšanās. Nekādi nespēja adaptēties. Bet šogad - jau ir pilnīgi cita aina - ir izslēgta daļa muļķīgo kļūdu un tizlo metienu un mēs redzam pilnīgi citu Dannu - tādu, kādu visi gaidīja pagājušajā sezonā, kad viņam prognozēja pat ROY, respektīvi - pirms viņš bija sācis spēlēt, apskatnieki uzskatīja, ka viņš būs labākais drafta stīls.
Foxu, iespējams, pirmajā sezonā efektīvāk pat būtu izmantot kā 2.nr. t.i. mazāk ļaut viņam taisīt spēli un, attiecīgi, mazāk kļūdīties. Līdzīgi kā Mičelam no Jazz.

  +2 [+] [-]

, 2017-12-20 11:46, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Ātrums, atlētisms un zems basketbola IQ - tas ir tas, ko pēdējos gados, ar retiem izņēmumiem, pirmajās sezonās demonstrē jaunie saspēlnieki. Bet nevar jau pārmest, jo tieši to prasa šī brīža NBA tendences. Tik ātrs un atlētisks kā šobrīd, basketbols nav bijis nekad. Skatītāji prasa dankus, ātras pārejas, akrobātiskus gājienus, žilbinošas piespēles utt utjp. Visi jaunie saspēlnieki, kuri ienāk līgā, grib būt kā Vestbruks. Bet neaizmirsīsim, ka Vestbruks pirmos 5 gadus bija tieši tāds pats - brīžiem skaistas epizodes, brīžiem banālas kļūdas. Ar to jārēķinās, kamēr ieiet tajā NBA basketbolā, jo ātrumi un atlētisms šobrīd tur ir vnk nenormāls.
Spilgs piemērs - Danns. Atlētisms fenomenāls, ātrums, spēks - viss ir, bet pirmā sezona bija pilnīga izgāšanās. Nekādi nespēja adaptēties. Bet šogad - jau ir pilnīgi cita aina - ir izslēgta daļa muļķīgo kļūdu un tizlo metienu un mēs redzam pilnīgi citu Dannu - tādu, kādu visi gaidīja pagājušajā sezonā, kad viņam prognozēja pat ROY, respektīvi - pirms viņš bija sācis spēlēt, apskatnieki uzskatīja, ka viņš būs labākais drafta stīls.
Foxu, iespējams, pirmajā sezonā efektīvāk pat būtu izmantot kā 2.nr. t.i. mazāk ļaut viņam taisīt spēli un, attiecīgi, mazāk kļūdīties. Līdzīgi kā Mičelam no Jazz.
NBA ar PG ir viena liela mīkla, nevar zināt, kad spēlētājs pāriet nākamajā līmenī, piemēram Stefs pirmos gadus bija vidusmēra puļītājs, GSW pat apsvēra viņu mainīt prom, beigās MVP. Lovrijs arī bija vidusmēra, kamēr tika uz Raptors, kur tika līdz ASG līmenim. Tas pats ar IT.
Runājot par Danu, Bulls ar viņu ir izvilkuši pilno lozi, Minesota nemaz neļāva viņam iespēlēties, jo komandā ar Wiginsu,KAT un Lavīnu viņš nevarēja atrast savu spēli+ vēl viņu no maiņas gribēja iespēlēt. Bulls beigās tā pārbūve nemaz nebūs tik liela. Vienīgi Lavīnu nekādā gadījumā nelaist pamatā, jo viņa defs ir uz Jūs.
Par Kings ir tā, ka treneris visu laiku maina virknējumus, jo komandā praktiski 1,2,3 pozīcijā spēlētāju akcijas +/- ir vienādas, katrs savā mačā var izšaut. Treneris meklē optimālo variantu, sastāvs patiešām nav tik slikts, bet PO viņiem neredzēt.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-20 12:03, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: NBA ar PG ir viena liela mīkla, nevar zināt, kad spēlētājs pāriet nākamajā līmenī, piemēram Stefs pirmos gadus bija vidusmēra puļītājs, GSW pat apsvēra viņu mainīt prom, beigās MVP. Lovrijs arī bija vidusmēra, kamēr tika uz Raptors, kur tika līdz ASG līmenim. Tas pats ar IT.
Runājot par Danu, Bulls ar viņu ir izvilkuši pilno lozi, Minesota nemaz neļāva viņam iespēlēties, jo komandā ar Wiginsu,KAT un Lavīnu viņš nevarēja atrast savu spēli+ vēl viņu no maiņas gribēja iespēlēt. Bulls beigās tā pārbūve nemaz nebūs tik liela. Vienīgi Lavīnu nekādā gadījumā nelaist pamatā, jo viņa defs ir uz Jūs.
Par Kings ir tā, ka treneris visu laiku maina virknējumus, jo komandā praktiski 1,2,3 pozīcijā spēlētāju akcijas +/- ir vienādas, katrs savā mačā var izšaut. Treneris meklē optimālo variantu, sastāvs patiešām nav tik slikts, bet PO viņiem neredzēt.
Pirms Raptors, Laurijam bija ļoooti laba iepriekšējā sezona Hjūstonā, šķiet.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-20 12:11, pirms 6 gadiem
chubaki rakstīja: NBA ar PG ir viena liela mīkla, nevar zināt, kad spēlētājs pāriet nākamajā līmenī, piemēram Stefs pirmos gadus bija vidusmēra puļītājs, GSW pat apsvēra viņu mainīt prom, beigās MVP. Lovrijs arī bija vidusmēra, kamēr tika uz Raptors, kur tika līdz ASG līmenim. Tas pats ar IT.
Runājot par Danu, Bulls ar viņu ir izvilkuši pilno lozi, Minesota nemaz neļāva viņam iespēlēties, jo komandā ar Wiginsu,KAT un Lavīnu viņš nevarēja atrast savu spēli+ vēl viņu no maiņas gribēja iespēlēt. Bulls beigās tā pārbūve nemaz nebūs tik liela. Vienīgi Lavīnu nekādā gadījumā nelaist pamatā, jo viņa defs ir uz Jūs.
Par Kings ir tā, ka treneris visu laiku maina virknējumus, jo komandā praktiski 1,2,3 pozīcijā spēlētāju akcijas +/- ir vienādas, katrs savā mačā var izšaut. Treneris meklē optimālo variantu, sastāvs patiešām nav tik slikts, bet PO viņiem neredzēt.
Tā ir! Saka jau, ka garie spēlētāji iespēlējas lēnāk, taču reāli to var attiecināt uz pilnīgi visām pozīcijām. Drīzāk - atkarīgs no katra konkrēta spēlētāja, nevis viņa pozīcijas laukumā.
Minesotas menedžments nolažoja, jo plānoja, ka pamata PG būs Dunn, bet backup būs Jones, kamēr Rubio veiksmīgi iemainīs. Bet rezultātā Rubio iemainīt nesanāca, bet vēlāk nebija arī morālu tiesību kā pamata PG likt Dunn, kurš izskatījās slikti un kuru konkurēja ārā pat potenciālais viņa aizvietotājs Jones.
Ja godīgi, tad no visiem Kings mazajiem spēlētājiem visinteresantākais prospekts man šobrīd izskatās mazais Meisons.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-20 12:15, pirms 6 gadiem
raiversons rakstīja: Pirms Raptors, Laurijam bija ļoooti laba iepriekšējā sezona Hjūstonā, šķiet.
Lauriju nenovērtēja Grizzlies, kur viņš nīka aiz Konlija muguras. Faktiski abi bija vienā līmenī, taču treneris priekšroku deva Konlijam. Laurijs pēc tam pārgāja uz Rockets un kļuva par elites līmeņa pg, kur šādā statusā jau nonāca TOR.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-12-20 13:15, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Lauriju nenovērtēja Grizzlies, kur viņš nīka aiz Konlija muguras. Faktiski abi bija vienā līmenī, taču treneris priekšroku deva Konlijam. Laurijs pēc tam pārgāja uz Rockets un kļuva par elites līmeņa pg, kur šādā statusā jau nonāca TOR.
Tādēļ jau arī @Chubaki rakstīju ar to domu, ka pirms Raptors Laurijs jau "izauga" nevis raptoros.