Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" uzbrucējam Rendolfam Ahillejas cīpslas plīsums

Rolands Eliņš

Madrides "Real" uzbrucējam Rendolfam Ahillejas cīpslas plīsums
Entonijs Rendolfs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Spānijas basketbola kluba Madrides "Real" uzbrucējam Entonijam Rendolfam, kurš pārstāv Slovēnijas izlasi, konstatēts Ahilleja cīpslas plīsums, attiecīgi liekot viņam uz ilgāku laiku likt basketbolu malā.

Entonijs Rendolfs savainojumu guva ULEB Eirolīgas vakardienas spēlē , kad viņa pārstāvētā Madrides "Real" aizvadīja nedēļas otro spēli šajā turnīrā, sacenšoties ar grieķu "Olympiacos". Rendolfs traumu guva trešajā ceturtdaļā un bija spiests atstāt laukumu.

Medicīniskās pārbaudes Rendolfam nesniedza patīkamas ziņas. Viņam konstatēts kreisās Ahilleja cīpslas pilnīgs plīsums, un būs nepieciešama operācija, kas paredzēta tuvākajās dienās. Atgūšanās no šāda savainojuma parasti aizņem vairākus mēnešus, dažreiz pat vēl ilgāk.

Rendolfs šosezon Eirolīgā vidēji spēlē bija atzīmējies ar 8.3 punktiem un 3.7 atlēkušajām bumbām. Viņš "Real" sastāvā aizvada piekto sezonu un savā Eirolīgas karjerā vidēji mačā guvis 11 punktus. Rendolfs ir bijušais NBA basketbolists, pasaules spēcīgākajā līgā savulaik nospēlējis 250 mačus, esot komandas biedrs arī Andrim Biedriņam "Warriors" sastāvā.

Iepriekšējā Eiropas čempionātā Rendolfs tika iekļauts Slovēnijas izlases sastāvā un palīdzēja tai kļūt par Eiropas čempioni, ceturtdaļfinālā pieveicot Latviju. Slovēnijas izlasei vasarā paredzēts piedalīties olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā Kauņā, kur tā būs vienā apakšgrupā ar Poliju un Angolu un konkurēs par olimpisko ceļazīmi ar Lietuvu, Venecuēlu un Dienvidkoreju.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...

  -1 [+] [-]

, 2020-12-19 19:07, pirms 3 gadiem
šim lecīgajam gailim arī cūcaurums varēja pārplīst

     [+] [-]

, 2020-12-19 20:09, pirms 3 gadiem
Chelubejs rakstīja: šim lecīgajam gailim arī cūcaurums varēja pārplīst
ai tak mazāk muldi. Normāls spēlētājs. Ikviena trauma nav laba + novēlēt viņam sliktu, neko labu par tevi nepasaka