Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Krišjānis Rēdlihs: "Veiksme un uzvaras ir jānopelna"

Agris Suveizda

Krišjānis Rēdlihs: "Veiksme un uzvaras ir jānopelna"
Krišjānis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas spēlē pret Astanas "Barys" (2:3) sarunā kluba mājaslapā sacīja, ka veiksme un uzvaras ir jānopelna.

"Divas nedēļas [slimošanas] bez sekām nevar paiet, bet tas man noteikti nav attaisnojums," sacīja Krišjānis Rēdlihs. "Šobrīd mēs esam tādā stadijā, ka vienīgā prasība ir trīs punkti. Vairāk nekā tikai uzvara."

"Labi spēlējām, cīnījāmies, bet zaudējām ar vienu vārtu starpību. Zaudējums ar viena vai desmit vārtu starpību - tā tāpat ir nulle punktu," Rēdlihs turpināja.

"Daudz ir minēts, ka veiksme ir jānopelna. Tā tas arī ir, uzvaras ir jānopelna. Šodien vajadzēja trīs punktus. Ko mainīsim pret Ufas "Salavat Yulaev"? Mainīsim to, ka beigās mūsu komandai būs trīs punkti," Rēdlihs noslēdza.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējās spēlēs piekāpās Sanktpēterburgas SKA (1:2) un Helsinku "Jokerit" (2:5), bet pēdējo uzvaru svinēja desmitajā oktobrī pret Zagrebas "Medveščak" (4:3). Tie bija vienīgie punkti "Dinamo" pēdējo astoņu spēļu laikā. Nākamo maču rīdzinieki aizvadīs jau parīt, kad plkst. 19:30 "Arēnā Rīga" uzņems Artūra Kulda pārstāvēto Ufas "Salavat Yulaev".

Izmantotie resursi:
K.Rēdlihs: veiksme ir jānopelna - Hokeja kluba...

     [+] [-]

, 2014-10-19 23:20, pirms 10 gadiem
Mainīsim to, ka beigās mūsu komandai būs trīs punkti," Rēdlihs noslēdza.

Lai nu tā būtu,tikai kaut kā neticās.Vairāk pat skatīties tādas spēles negribās,tikai sabojā garastāvokli un vakaru.

     [+] [-]

, 2014-10-20 00:00, pirms 10 gadiem
šodien rezultatīva piespēle pie 1.zaudētiem godam nopelnīta

  -1 [+] [-]

, 2014-10-20 08:11, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Mainīsim to, ka beigās mūsu komandai būs trīs punkti," Rēdlihs noslēdza.

Lai nu tā būtu,tikai kaut kā neticās.Vairāk pat skatīties tādas spēles negribās,tikai sabojā garastāvokli un vakaru.
Cik ļoti ir jākeponē, lai krievu hokeja klubs būtu spējīgs sabojāt garastāvokli un vakaru?

  -1 [+] [-]

, 2014-10-20 12:43, pirms 10 gadiem
Kaut kas ir jadara, treneris jamaina, visi legionari jamaina, tacu sobrid visi tik runa un runa, tacu ar spriedelesanu neko neizmainis.

Vai tiesam komandai tik loti trukst tada cilveka ka Ozolins, ta sacit ists kapteinis, jo problema skiet vairak ir galvas un noskanojuma gerptuve, neviss treneru nekompetences del. Ja tur ta vaina, tad tiesam cauri ir ar Dinamo, vieniga iespeja, lidzigi ka Barys izgrust milzu naudu par 3 vai 4 izciliem legionariem, kas ar savus sniegumu spej pavilkt lidzi parejos speletajus.

     [+] [-]

, 2014-10-20 16:41, pirms 10 gadiem
Nu viens gols un +/- 1 13 speelees daudz par maaz...panem saav Rower miilotaaju brachku un prom uz Zviedriju pie Jeekaba!