Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvijas dueti ielozēti Eiropas čempionāta grupās

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas dueti ielozēti Eiropas čempionāta grupās
Aleksandrs Samoilovs. Foto: FIVB

Šodien notika pludmales volejbola Eiropas čempionāta izloze. Latvijas pludmales volejbola dueti nokļuvuši labās grupās, tiesa, Mārtiņam Pļaviņam un Edgaram Točam nav paveicies par pasaules ranga līderiem no pirmā groza. 5.-11. augusta Eiropas čempionāts risināsies Krievijas galvaspilsētā Maskavā.

Kā jau ziņots, pagājušā gada Eiropas čempionātā Nīderlandē piedalījās trīs Latvijas dueti - Samoilovs/Šmēdiņš un Pļaviņš/Točs izcīnīja attiecīgi otro un devīto vietu, bet Graudiņa/Kravčenoka neizkļuva no grupas un finišēja 25. pozīcijā.

Mārtiņš Pļaviņš/Edgars Točs tagad nokļuvuši A grupā, kur galvenie favorīti ir pasaules ranga līderi Anderss Mols/Kristiāns Sērums (Norvēģija), šeit spēlēs arī krievi Ruslans Bikanovs/Valērijs Samodajs un austrieši Aleksandrs Hubers/Kristofs Dreslers.

Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš ielozēti C grupā, pretī stāsies krievi Konstantīns Semjonovs/Iļja Ļešukovs, serbi Lazars Kolarčs/Stefans Basta un austrieši Robins Zeidls/Filips Vallers.

Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka ieformētas D grupā, tur oponentes būs polietes Kinga Vojtasika/Katažina Kocioleka, krievietes Jekaterina Birlova/Jevgeņija Ukolova un šveicietes Laura Kaluori/Dunja Geršone.

.
.

Izmantotie resursi:
cev.eu