Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionāts pludmales volejbolā pārcelts uz 2022. gadu

Rolands Eliņš

Pasaules čempionāts pludmales volejbolā pārcelts uz 2022. gadu
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs. Foto: FIVB

FIVB paziņojusi, ka pasaules čempionātu pludmales volejbolā pārcēlusi uz 2022. gada jūniju, lai nākamgad nevajadzētu konkurēt ar Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Pasaules čempionāts pludmales volejbolā norisinās ik pēc diviem gadiem, taču šoreiz savas korekcijas ieviesusi koronavīrusa pandēmija. Iepriekšējais PČ notika 2019. gadā Hamburgā, bet nākamgad bija plānotas sacensības Romā.

Taču šovasar plānotās vasaras olimpiskās spēles tika pārceltas uz 2021. gadu, un FIVB pieņēmusi lēmumu pārcelt savu pasaules čempionātu uz 2022. gadu. Lai arī turnīru datumi tiešā veidā nepārklājas, FIVB kopā ar PČ rīkotājiem nonākusi pie secinājuma, ka čempionāta pārcelšana ir pareizais risinājums.

„Ticam, ka pasaules čempionāta pārcelšana bija labākais risinājums, ņemot vērā Tokijas olimpisko spēļu jaunos datumus,” paziņojumā citēts FIVB prezidents Arijs Grasa. „Esam priecīgi paziņot, ka pasaules čempionāts arī 2022. gadā tiks rīkots Romā, kura šīs sacensības uzņēma arī iepriekš 2011. gadā, sarīkojot lielisku turnīru. Mums tagad nāksies pagaidīt nedaudz ilgāk līdz pasaules čempionu noskaidrošanai, taču nešaubos, ka tas būs tā vērts, kad labākie spēlētāji varēs sacensties 2022. gadā.”

Iepriekšējā pasaules čempionātā par uzvarētājiem vīriešu turnīrā kļuva Oļegs Stojanovskis un Vjačeslavs Krasiļņikovs no Krievijas, kamēr dāmu konkurencē par labākajām izrādījās Sāra Pavana un Melisa Humana-Paredesa no Kanādas.

Izmantotie resursi:
https://www.fivb.com/en/about/news/...

     [+] [-]

, 2020-04-25 14:56, pirms 4 gadiem
Tātad pašreizējiem čempioniem pilnvaras tiek pagarinātas uz gadu ...
Nu trīs gadus varēs uz visiem no troņa skatīties!
😁

     [+] [-]

, 2020-04-25 15:00, pirms 4 gadiem
... jā, un arī OČ tiek pie vēl viena gada .. Tātad pieci gadi!
Toties nākamajiem OČ būs tika trīs gadi 😖