Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" šokā par "Clippers" nesodīšanu, Ariza un Riverss salīgst mieru

Agris Suveizda

"Rockets" šokā par "Clippers" nesodīšanu, Ariza un Riverss salīgst mieru
Trevors Ariza
Foto: AFP/Scanpix

Hjūstonas "Rockets" esot šokā par Nacionālās basketbola asociācijas lēmumiem skandalozajā incidentā, kas notika pēc spēles Losandželosā pret vietējo "Clippers" (102:113), ziņo ESPN.

Starp abām komandām vairāki konflikti izcēlās jau spēles laikā, taču emocijas nerimās arī pēc tās. Virkne "Rockets" basketbolistu esot centušies iekļūt "Clippers" ģērbtuvē, un NBA pēc vērienīgas izmeklēšanas secināja, ka bijušais "Clippers" saspēles vadītājs Kriss Pols un Džeimss Hārdens konfliktā centušies nomierināt komandas biedrus, bet par agresīvākajiem dalībniekiem tika atzīti Trevors Ariza un Džeralds Grīns. Abiem tika piespriesta divu spēļu diskvalifikācija, un Ariza un Grīns kopumā zaudēs attiecīgi 102357 un 19054 ASV dolārus.

Hjūstonas "Rockets" gan neesot mierā ar šādu verdiktu. Komanda bija gaidījusi, ka Arizam būs tikai vienas spēles diskvalifikācija, bet Grīns saņems tikai naudas sodu. Nu abiem būs jāizlaiž svarīgas mājas spēles pret Minesotas "Timberwolves" un Goldensteitas "Warriors". Taču visvairāk "Rockets" šokēja tas, ka sodu nesaņēma ne "Clippers" līderis Bleiks Grifins, kurš, viņuprāt, apzināti provocēja un radīja konfliktu ar "Rockets" galveno treneri Maiku D'Antoni, ne Ostins Riverss, kurš, būdams savainots, laukuma malā apmainījās asām piezīmēm ar Arizu un pēc spēles ģērbtuvēs pilnā balsī kliedzis Arizas vārdu un sacījis aizvainojošas lietas, kuras Ariza gaitenī varējis lieliski dzirdēt.

"Clippers" aizsargs Riverss intervijā ESPN sacīja, ka ir izlīdzis mieru ar Arizu: "Pirmkārt un galvenokārt gribu teiktu, ka starp mums nav nekādu problēmu. Viņš man piezvanīja, un mēs visu izrunājām. Visu spēli netrūka netīru darbību, tāpēc nevēlos nevienu izcelt īpaši. Taču viņš [Ariza] nedaudz iedunkāja Bleiku un nogāja gar mūsu soliņu. Kādu reakciju gan jūs bijāt gaidījuši? Sāku ar viņu runāt. Ja es tā būtu izdarījis Džeimsam Hārdenam, viņu labākajam spēlētajam, un nogājis gar Hjūstonas soliņu, domājat, ka neviens nebūtu man neko pateicis?"

Riverss sacīja, ka Arizam kliedzis "Dari to, dari to!" un ka gan kameras, gan Ariza var to apstiprināt. "Taču tobrīd Ariza nedzirdēja, ko es teicu. Tādēļ viņš pagriezās un man vaicāja: "Ko tu, pie velna, tikko man pateici?" Tad viņš man kaut ko pateica. Un pēc spēles viņš iegāja ģērbtuvē un prasīja: "Ko viņš teica? Ko viņš teica?" Trevs man piezvanīja un atvainojās, sakot, ka domājis, ka esmu sacījis ko citu, un ka spēle bija emocionāla. Arī es atvainojos." Riverss atzina, ka, sēdēdams uz rezervistu soliņa, visu spēli centies palīst zem sāncenšu ādas, taču uzsvēra, ka starp pļāpāšanu, cenšoties izsist no līdzsvara, un aizvainošanu, cenšoties izprovocēt kautiņu, ir liela atšķirība un ka viņš nevēlas izraisīt fiziskus konfliktus.

Abām komandām šajā regulārajā sezonā vēl atlikušas divas no četrām savstarpējām spēlēm – 28. februārī Losandželosā un 15. martā Hjūstonā.

Izmantotie resursi:
Houston Rockets shocked and disappointed Los...
LA Clippers guard Austin Rivers speaks with...

     [+] [-]

, 2018-01-18 18:38, pirms 6 gadiem
Dīvaini nesamērīgi sodi, vienam kosmoss otram pusdienu nauda, trešajam vispār nekas.

     [+] [-]

, 2018-01-18 19:16, pirms 6 gadiem
mens rakstīja: Dīvaini nesamērīgi sodi, vienam kosmoss otram pusdienu nauda, trešajam vispār nekas.
Tā ir alga par 2 izlaistām spēlēm. Procentuāli no līguma cipara. Kas nesaprotams?

     [+] [-]

, 2018-01-18 22:21, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tā ir alga par 2 izlaistām spēlēm. Procentuāli no līguma cipara. Kas nesaprotams?
Te nu gan vairāk stāsts par to, ka Lobberi nedabūja neko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja