Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins 28 sekunžu laikā ielaiž divas ripas, "Blue Jackets" turpina zaudēt

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Merzļikins 28 sekunžu laikā ielaiž divas ripas, "Blue Jackets" turpina zaudēt
Merzļikins kapitulē. Foto: AP/Scanpix

Septīto zaudējumu pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piedzīvojusi Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets". Aizvadītajā naktī ar latvieti vārtos tika atzīts Arizonas "Coyotes" pārākums (2:3).

Informācija tiek papildināta

Elvis Merzļikins zaudējumā pret "Coyotes" (2:3) atvairīja 29 no 32 pretinieku metieniem (90.6%). Latvietis Kolumbusas stājās Kolumbusas vārtos trešo spēli pēc kārtas. Šajā nogrieznī latvietis ielaidis vidēji četras ripas.

• Pirmajā periodā "Blue Jackets" izdarīja 17 metienus pa "Coyotes" vārtiem, tomēr ripa ceļu vārtos neatrada. Arizonas hokejisti atbildēja ar deviņiem izpildītajiem metieniem. Periods noslēdzās bez gūtajiem vārtiem.

• Otrā perioda otrajā minūtē Deimons Sīversons ar spēcīgu metienu pārspēja Konoru Ingremu, atklājot spēles rezultātu (1:0). "Coyotes" gan pēc nepilnām sešām minūtēm rezultātu izlīdzināja – precīzs metiens Metjū Dumbas kontā.

• Sāpīgs izrādījās 28 sekunžu nogrieznis trešajā spēles periodā. Perioda vidū "Coyotes" guva divus bezatbildes vārtus 28 sekunžu laikā, izvirzoties vadībā ar 3:1. Pēc trešajiem ielaistajiem vārtiem Merzļikins aiz dusmām salauza savu nūju pret vārtiem.

• Sīversons prata atzīmēties otro reizi spēlē, panākot 2:3, tomēr izlīdzināt spēles rezultātu "Blue Jackets" neizdevās, neskatoties uz to, ka noslēdzošajās 20 minūtēs tika izpildīti 17 metieni pa pretinieku vārtiem (2:3).

• "Blue Jackets" piedzīvojusi jau septiņus zaudējumus pēc kārtas. Komandai 17 mačos iekrāti 12 punkti, kas dod pēdējo jeb astoto vietu Metrpolitēna divīzijā.

• Nākamās divas spēles "Blue Jackets" aizvadīs izbraukumā. 19. novembrī plkst. 02:30 jātiekas ar "Capitals", bet 20. novembrī plkst. 00:30 izbraukumā jāspēkojas ar "Flyers".

Nākamās trīs "Blue Jackets" spēles

DatumsLaiksPretinieks
19.11.02:30viesos pret "Capitals"
20.11.00:30viesos pret "Flyers"
23.11.02:00mājās pret "Blackhawks"

  +2 [+] [-]

, 2023-11-17 06:21, pirms pusgada
Slikti, kārtējais zaudējums

  +2 [+] [-]

, 2023-11-17 07:22, pirms pusgada
Bēdu ieleja. Mainīti treneri - uzlabojums nav. Es teiktu, ka jāatlaiž ir Kekelainens. Kolumbusa nepārvērtīsies snirgumā kā to izdarīja Canucks. Šķiet, ka pat Sharks šī būs labāka sezona. Elvim nav ko pārmest. 90% izvelk - viss ok.

  +3 [+] [-]

, 2023-11-17 07:37, pirms pusgada
Elvis atkal uz brīdi bija ieskrējis bistro.

  +3 [+] [-]

, 2023-11-17 08:28, pirms pusgada
Korpisalo noteikti berzē rokas, labi ka ticis prom.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-17 08:34, pirms pusgada
Ja Tu par to, ka pec 28sec ielaida vārtus, tad tiev vispār nav uz Elvi. Tur jāsaka paldies komandas biedram.

Damokla_zobens_23 rakstīja: Elvis atkal uz brīdi bija ieskrējis bistro.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-17 09:02, pirms pusgada
No pievienotā video teiktu, ka otrajos vainīgs aizsargs, kusli mēģinot atbrīvoties no ripas. Bet bisiem gadās…

  +2 [+] [-]

, 2023-11-17 09:02, pirms pusgada
Elvis malacis cīnās. Aizsargiem pa mizu

  +2 [+] [-]

, 2023-11-17 09:05, pirms pusgada
Elvim būtu labi tikt prom no šīs komandas,jo pati komanda ir viena liela bēdu ieleja.Tādā ziņā Korpisalo paveicās ka tika prom un skatoties kā viņam iet Otavā, izskatās,ka Korpis savu sniegumu ir pamatīgi uzlabojis,jo ir sakarīgāka komanda.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-17 09:21, pirms pusgada
Viens ir mainīt trenerus, bet te varbūt nav ķīmijas sastāvā.. nu neiet, nu nav.

  +2 [+] [-]

, 2023-11-17 10:06, pirms pusgada
Šitie jacketi sāk atgādināt Dinamo laikus kad klubs sezonu no sezonas slīka lielāka bedrē lai ko darītu.

  +2 [+] [-]

, 2023-11-17 10:07, pirms pusgada
Benchu rādot Gudro vispār sejā viss pateikts jau kuro spēli pēc kārtas.

Liekas ka viņš labāk gribētu strādāt maxima par pārdevēju, neka spēlēt pie šitādas komandas!

Jau tad kad viņš piekrita iet uz CBJ, es nesapratu kas viņa galvā darijās, iet pie tādiem pelaviem un tagad tas viss atmaksājas, bet nu ok!

     [+] [-]

, 2023-11-17 10:50, pirms pusgada
guntis86 rakstīja: Bēdu ieleja. Mainīti treneri - uzlabojums nav. Es teiktu, ka jāatlaiž ir Kekelainens. Kolumbusa nepārvērtīsies snirgumā kā to izdarīja Canucks. Šķiet, ka pat Sharks šī būs labāka sezona. Elvim nav ko pārmest. 90% izvelk - viss ok.
Āaa, atlaižot ĢM Laine, Gudro un Verenskis beidzot sāks spēlēt? Ģeniāla stratēģija.

     [+] [-]

, 2023-11-17 10:56, pirms pusgada
Erling Haaland rakstīja: Benchu rādot Gudro vispār sejā viss pateikts jau kuro spēli pēc kārtas.

Liekas ka viņš labāk gribētu strādāt maxima par pārdevēju, neka spēlēt pie šitādas komandas!

Jau tad kad viņš piekrita iet uz CBJ, es nesapratu kas viņa galvā darijās, iet pie tādiem pelaviem un tagad tas viss atmaksājas, bet nu ok!
Tik interesanti, ka viens no galvenajiem iemesliem, kapēc Kolumbusa šobrīd zaudē ir tieši tapēc, ka tādi kā Gudro, Laine un Verenskis, kuri ir visvairāk pelnošie spēlētāji, spēlē slikti. Nevis tapēc, ka citi spēlē slikti.

     [+] [-]

, 2023-11-17 11:45, pirms pusgada
Kolumbusā kā Dinamo - ieliec vārtos kaut pasaules labāko vārtsargu, bet, ja aizsardzība ir sēta, tad virs 90% noturēt bezcers. Cerams, ka Elvi šogad aizmainīs no tās bēdu ielejas

     [+] [-]

, 2023-11-17 12:27, pirms pusgada
Bananāss

     [+] [-]

, 2023-11-17 12:44, pirms pusgada
Bananāss, kurš bija tas, kas sapirka šos spēlētājus, kas nespēj rādīt rezultātu jau pie 3 treneriem? Ja nav komandā ķīmija, tad jāveic sastāvā korekcijas, kas nes tās klavieres. Nav man ticība, ka Kekelainens rīkosies pareizi uz nākošo sezonu un tālākā nākotnē. Ja provinces komanda būtu stabila PO dalībniece, tad spēlētājiem būtu mazāka vēlme to pamest, pieprasot maiņu.

     [+] [-]

, 2023-11-17 12:51, pirms pusgada
Misters 4,iet pēc Vezina, platiem soļiem 🤣

  +1 [+] [-]

, 2023-11-17 15:17, pirms pusgada
Bananāss rakstīja: Tik interesanti, ka viens no galvenajiem iemesliem, kapēc Kolumbusa šobrīd zaudē ir tieši tapēc, ka tādi kā Gudro, Laine un Verenskis, kuri ir visvairāk pelnošie spēlētāji, spēlē slikti. Nevis tapēc, ka citi spēlē slikti.
Bet, kas ņem sastāvā? Kas ir savācis sastāvu, kur visi tamborē, bet trūkst to, kas spēlē aizsardzībā? Kas ir tas, kas iedod dīvainus līgumus, par sviestmaizi atdod prom sava veida franšīzes sejas, kas ir tas, kam ne sevišķi veicies ar treneru izvēli? Vai tik ne Kekelainens?

     [+] [-]

, 2023-11-17 19:19, pirms pusgada
Geralt of Rivia rakstīja: Bet, kas ņem sastāvā? Kas ir savācis sastāvu, kur visi tamborē, bet trūkst to, kas spēlē aizsardzībā? Kas ir tas, kas iedod dīvainus līgumus, par sviestmaizi atdod prom sava veida franšīzes sejas, kas ir tas, kam ne sevišķi veicies ar treneru izvēli? Vai tik ne Kekelainens?

Danforth, Kuraly, Olivier, Gudbranson, Severson, Provorov, jau nu afigeķ kādi tamborētāji. Nav tomēr tādi kapļi kā Atkinsons vai Bjorkstrands. Piekrītu.

Kurš ir tas dīvainais līgums? Elvis? Par to arī pilnībā piekrītu, bet neviens nevarēja paredzēt, ka viņš kļūs par sietu, kuru pat mūsu izlasē izspiedīs ECHL/AHL vārtsargs. Ok, šosezon viņš, pagaidām, spēlē tīri pieklājīgi, bet viņš ir padsmitajās vietās pēc līguma ar 30-to vietu statiem, pagaidām, nav nekas tāds par ko būtu jāspiedz no sajūsmas un jāsit plaukstas. Kurš vēl? Gudbransons? Jā, tas ir pārmaksāts, manuprāt, bet Tu te sūdzies ka vieni tamborētāji komandā, bet kad paraksta stay-at-home defu, kurš var arī kādam sejā iedot, tad lūk atkal slikti.

Aaaa, Tu vēl turpini malt par "franšīzes" spēlētāju Bjorkstrandu, kurš bija karjeras +/- 40 punktu čalis? Pareizi, vajadzēja viņu, Atkinsonu un Folinjo atstāt, tie noteikti dotu lielākas cerības uz play-off nekā Gudro. Šaubu nav.

Kopumā es reāli nesaprotu, ko tieši Tu tagad gaidi no vienas no jaunākajām komandām. Pecīzāk-otras jaunākās, tikai Sabres ir jaunāka, kura jau 13 gadus nav redzējusi play-off(atsķirībā no Kolumbusas 3 sezonām). Ko tieši Kekelainenam vajadzēja darīt? Tas sastāvs, kas tika play-off bija bez jebkādas nopietnas nākotnes. Vajadzēja turpināt mocīties pa tabulas vidusdaļu kā to gadus 20 jau dara Kalgari? Teorētiski viņš visu pagaidām dara +/- pareizi- taisija rebuild/retool, jo komandai nebija pat teorētisku iespēju ar Bjorkstrandiem un Folinjo tikt pie kausa, pirmajos raundos draftē meistarīgus spēlētājus, ar maiņām/FA lasa kapļus. Textbook Franchise building strategy. Tā darija Čikāga, tā darija Pitsburga, tā darija LA Kings. Treneri- Vincents ir tikai 3. galvenais treneris 10 gados, ko Kekelainens ir parakstijis. Pagraba gados nereti komandas paņem random personu pastāvēt uz beņķa, jo galvenais ir augstāks piks, nevis labāki rezultāti. Nolans Sabres darija to pašu.

     [+] [-]

, 2023-11-18 00:01, pirms pusgada
Viss ir pareizi!
Piemēram man ir tikpat ļoti pie dir$as, kā viņam iet NHL, kā viņam par Latvijas izlasi. Un es domāju, ka neēsmu vienīgais, kas tā šobrīd uzskata!
Varēs drīzumā atgriesties Šveicē! 🤷‍♂️